eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 link Metalist karşısında ağır bir yenilgi alarak Avrupa defterini erken kapatan Beşiktaş'ta fatura Ertuğrul Sağlam'a çıkarıldı. Yönetimin, pazartesi günü Hacettepe maçının ardından, genç çalıştırıcının yerine Mircea Lucescu'nun getirildiğini açıklaması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lucescu 3 senedir hem gs'ye hem bjk'ya geliyor zaten medyamıza göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ntv haberi bu ciddiye alış sebebim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lucescu gitmesin bjk'ye..kıskanırım direk...ah ben gs başkanı olsam 1. işim lucescu'dan özür dileyip onu geri almak olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lucescu niye gelsin ki? Shakhtar Donets'de işler tıkırında.. mantiken gelmemesi lazim.. ayrica lucescu benim gözümde en iyi td'lerden biridir. görsellik yok belki ama geldiği takimi şampiyon yapıyor adam. fb'ye gelse süper sevinirim misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lucescu falan gelse bi cacık olmaz beşiktaştan.o bi kere olur.hiç bişi eskisi gibi olmaz emin olun.eğer öyle olsaydı fatih terim geldiğinde yine uefa kupası alırdık.lucescu ya yazık olucak.zten sanmıyorum gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Red said: lucescu falan gelse bi cacık olmaz beşiktaştan.o bi kere olur.hiç bişi eskisi gibi olmaz emin olun.eğer öyle olsaydı fatih terim geldiğinde yine uefa kupası alırdık.lucescu ya yazık olucak.zten sanmıyorum gelsin iyi de şimdi ne alakası var fatih terim 2. sefer yapamadı diye lucescu niye yapamasın? adam gittiği her takımı şampiyon yapıyor...inanılmaz işler başardı gs'de herkes biliyor.. dediğim gibi dünyanın sayılı td'lerinden lucescu bana göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 shaktar'da işler tıkırında falan deil. 10 hafta falan geçmiş 3 ppuanı war shaktarın. edit: 9 maçta 1 galibiyet 6 beraberlikle 11. durumda shaktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lucescu turk futbolunu iyi analiz ediyo kim ne derse dersin, gelsin toparlar direk bjk yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sezon başında bjk ilk 4 e giremez demiştim. lucescu gelirse 3. 4. filan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Lucescu futbol oynatmayan bi adam. Ama en azından futbol bilgisinden, teknik direktörlüğünden şüphe etmem. Tek eleştirim futbol anlayışı. Ha elimizde lucescu kalitesinde olup atak futbol oyunatacak td yok, kalakıp morinho'nun gelicek hali de yok. Ne yapalım. Yine hayırlı bi iş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lucescu mu allahım yatar ayak aldığım en mükemmel haber umarım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 mokoko said: shaktar'da işler tıkırında falan deil. 10 hafta falan geçmiş 3 ppuanı war shaktarın. edit: 9 maçta 1 galibiyet 6 beraberlikle 11. durumda shaktar bu haliyle 3 puanı olmuyor ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eggshell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bu takıma şu anda bişeyler yaptırabilecek tek hoca lucescudur. az malzemeden çok şey almasını biliyor. ama yine de elinde bir sergen, bir tümer, zago-ronaldo ikilisi vb. olmayacak. bu kez işi kesinlikle daha zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ertuğrul sağlam'ı çok severdim ama gitmesi galiba daha iyi olacak hepimiz için. evet şu an sağlam bi kadromuz yok, avrupa da bitti. ligde ilk 2ye girersek seneye iyi transferlerle (gerçekten adam gibi adamlar alırsak)güzel bi takım oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 eggshell said: bu takıma şu anda bişeyler yaptırabilecek tek hoca lucescudur. az malzemeden çok şey almasını biliyor. ama yine de elinde bir sergen, bir tümer, zago-ronaldo ikilisi vb. olmayacak. bu kez işi kesinlikle daha zor olur. lucescu gelse gökhan zanı falan tanıyamazsınız. ben galatasaray'a isterdim şu an lucescu'yu. lucescu zamanında şimdiki gs kadrosu olsaydı türkiyede diğer 3 büyük dahil önüne gelene 5 sallar avrupada da başarısız olmazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 katılıyorum. Şu anki kadro şl çeyrek finali oynayandan çok dha iyi GSde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Lucescu'nun gelmesi çok saçma Uefa kupasından elenmişsin bu saatten sonra gelse ne olur gelmese ne olur. Beşiktaş'ın ligdeki durumu kötü değil ki? Bu hafta Hacettepe'ye olur da fark atarsak o zaman lig için niye Luce alınsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ertuğrulun kovulması şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Daha önce yazdım yine yazacağım lucescu büyük adamdı...Değerini bilemedik.. Şampiyonlar ligi eyrek finalini geçtim 3-2 Real Madrid'i geçtim...O kadro hakkaten efsaneydi ve fatih terim'in kadrosuydu... 1 sene sonra yaptıklari inanılmazdı... Radu Niculescu'lu,sergenli,fleurquinli,victorialı,perezli,serkan aykutku,bülent akınlı kadro şampiyonlar liginde roma'dan son saniye golu yemese çeyrek finaldeydi...2 li gruplardan oluşan şampiyonlar liginde bir üst gruba kaldı bir üst grupta roma liverpool barça nin oldupu grupta nerdeyse çıkıyordu maçları hatırlayın bi..Burdaki liverpool ve roma son daka golleri..Nou camp'te 2-0 öne geçmeler...Liverpool'la orda 0-0,olimpico 1-1 vs... Geçen sene fenerin efsane efsane dediğini lucescu ilk senesinde yaptı,2. sene böyle bir kadroyla daha zor bir durumdan(çift grup) neredeyse yapıyordu...Arti tabiiki şampionluğu da eklemek gerek.. Lucescu olmasaydı bjk 100. yılda şampiyon olamazdı sergen tümer öncede vardı.. Adam işi biliyor abicim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sergen 100. yılda beşiktaşa geri döndü, tümerle sergen daha önce yoktu, onu düzeltelim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Darqainu said: mokoko said: shaktar'da işler tıkırında falan deil. 10 hafta falan geçmiş 3 ppuanı war shaktarın. edit: 9 maçta 1 galibiyet 6 beraberlikle 11. durumda shaktar bu haliyle 3 puanı olmuyor ozaman :) ztn edit dedim hani eskisini deiştirmedimde doorusu yazdım altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Peki ben mi yanlış hatırladım,sergen tümer beraber oynamaz geyikleri vardı lucescu zamanından sonra mıydı önce miydi?Yoksa onun zamanında mıydı...Onu hatırladım da bir an o yüzden yazdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 onun zamanındaydı ikisi birlikte oynarmı oynamaz mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Cordoba Ahmet Yıldırım-Zago-Ronaldo Giunti-Tafur Kaan Dobra-Sergen(Tümer)-İbo Üzülmez Nouma-İ.Mansız(Pancu) Gördüğüm son 3-5-2 başarılı olan rotasyondu 100. yıl BJK'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar