Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ertuğrul Sağlam Yolcu

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

lucescu niye gelsin ki? Shakhtar Donets'de işler tıkırında.. mantiken gelmemesi lazim.. ayrica lucescu benim gözümde en iyi td'lerden biridir. görsellik yok belki ama geldiği takimi şampiyon yapıyor adam. fb'ye gelse süper sevinirim misal.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
lucescu falan gelse bi cacık olmaz beşiktaştan.o bi kere olur.hiç bişi eskisi gibi olmaz emin olun.eğer öyle olsaydı fatih terim geldiğinde yine uefa kupası alırdık.lucescu ya yazık olucak.zten sanmıyorum gelsin

iyi de şimdi ne alakası var fatih terim 2. sefer yapamadı diye lucescu niye yapamasın?
adam gittiği her takımı şampiyon yapıyor...inanılmaz işler başardı gs'de herkes biliyor..
dediğim gibi dünyanın sayılı td'lerinden lucescu bana göre...
Sosyal ağlarda paylaş

eggshell said:
bu takıma şu anda bişeyler yaptırabilecek tek hoca lucescudur. az malzemeden çok şey almasını biliyor. ama yine de elinde bir sergen, bir tümer, zago-ronaldo ikilisi vb. olmayacak. bu kez işi kesinlikle daha zor olur.

lucescu gelse gökhan zanı falan tanıyamazsınız. ben galatasaray'a isterdim şu an lucescu'yu. lucescu zamanında şimdiki gs kadrosu olsaydı türkiyede diğer 3 büyük dahil önüne gelene 5 sallar avrupada da başarısız olmazdık.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce yazdım yine yazacağım lucescu büyük adamdı...Değerini bilemedik..
Şampiyonlar ligi eyrek finalini geçtim 3-2 Real Madrid'i geçtim...O kadro hakkaten efsaneydi ve fatih terim'in kadrosuydu...
1 sene sonra yaptıklari inanılmazdı...
Radu Niculescu'lu,sergenli,fleurquinli,victorialı,perezli,serkan aykutku,bülent akınlı kadro
şampiyonlar liginde roma'dan son saniye golu yemese çeyrek finaldeydi...2 li gruplardan oluşan şampiyonlar liginde bir üst gruba kaldı bir üst grupta roma liverpool barça nin oldupu grupta nerdeyse çıkıyordu maçları hatırlayın bi..Burdaki liverpool ve roma son daka golleri..Nou camp'te 2-0 öne geçmeler...Liverpool'la orda 0-0,olimpico 1-1 vs...
Geçen sene fenerin efsane efsane dediğini lucescu ilk senesinde yaptı,2. sene böyle bir kadroyla daha zor bir durumdan(çift grup) neredeyse yapıyordu...Arti tabiiki şampionluğu da eklemek gerek..
Lucescu olmasaydı bjk 100. yılda şampiyon olamazdı sergen tümer öncede vardı..
Adam işi biliyor abicim..
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:
mokoko said:
shaktar'da işler tıkırında falan deil. 10 hafta falan geçmiş 3 ppuanı war shaktarın.

edit:
9 maçta 1 galibiyet 6 beraberlikle 11. durumda shaktar

bu haliyle 3 puanı olmuyor ozaman :)

ztn edit dedim hani eskisini deiştirmedimde doorusu yazdım altına.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...