forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=dondurma+kutusundan+saklama+kabi+yapan+anne burda bahsedilmiş ama ben başka bir açıdan değineceğim ya insan her sefer dolabı açtığında bunda kesin dondurma var diye kanar mı, bizimkiler dondurma almış ta dolaba koymuş açıp ta yesem diye atlar mı ulan bir seferde hüsrana uğramıyım içinden dondurulmuş sebze, börek, yaprak, bezelye, yemek bişey çıkmasın bi kere de dondurma çıksın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aynı faili defalarca yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Benim baktıklarımda genelde baklava falan oluyor, her şekil win diye açıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 birisi umut sarıkaya nın karikatürünü koysun şuraya. gerçi ondaki dondurma kabı değil, şokella kabıydı ama farketmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 benim failure im biraz degisik, bizimkiler yanik yogurdu cok sever bende dahil hani boyle normal algida degil de dondurmacilarda satilanlardan. Onlardan 2-3 kilo istediginde kaba koyup uzerini kapatirlar. O kapta kasaptan pirzola falan alirken ki kaplara cok benzedigi icin her seferinde buz dolabini actigimda kiyma tavuk pirzola falan cikiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ne elit forum lan burası, pirzola görünce üzülen tipler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 burjuva hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 SoulCube said: aynı faili defalarca yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ginaly said: ne elit forum lan burası, pirzola görünce üzülen tipler var. yataga giriceksin yatakta sarisin kadin yerine brad pitt var sevincen mi lan =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 şantaj yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Waqas said: ginaly said: ne elit forum lan burası, pirzola görünce üzülen tipler var. yataga giriceksin yatakta sarisin kadin yerine brad pitt var sevincen mi lan =] 21 senedir türkçe konuşuyorum, böyle metafor görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 neden hedefi onikiden vuran bir cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aklima baska tur metafor gelmedi la ehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ömür boyu pirzola, tavuk falan yemicen ama istediin karı senin olcak. kabul mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 oha kabul direk vejetaryan olurum da ne alaka =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ne bilim trade-offlu soru sorup heyecan yaratayım dedim ama kadın karşısında pirzola hiç de güçlü değilmiş ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 u fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 oper said: birisi umut sarıkaya nın karikatürünü koysun şuraya. gerçi ondaki dondurma kabı değil, şokella kabıydı ama farketmez :D Soğuk köfte kok kok kok? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 evet soğuk köfte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 CUOMD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 cuomd ne arkadaşım. hadi sorayım. her yere spamlıyon da. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Heyecanla beklıyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Masquerade said: cuomd ne arkadaşım. hadi sorayım. her yere spamlıyon da. :p Abi ne cahil adamlarsınız yaa COK UZUN, OKUMADIM demek cuomd. tldr ne demek diye sorsam bilirsiniz. pehh emperyalizm pehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 "See you on my d.." hmm... EVET ben de yaşadım bu failı ve hemen şimdi oldu olay. Gazoz mazoz bulurum diye açtım dolabı bi baktım dondurma kabı. İçini bi açtım salça çıktı, yıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar