Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.iddaa-x.com


eregorn2

Öne çıkan mesajlar

said:
İddaa-x ilk iki ay boyunca bütün kullanıcılarına "Premium Üye" hizmeti verecektir. Yani sitemizin bütün özel bölümlerine, bütün kullanıcılarımız hiç bir sorun yaşamadan, hiç bir bedel ödemeden ulaşabilecektir.

Bu kampanya sadece bir kere gerçekleştirilecektir. İddaa-x, kampanya süresini değiştirme hakkını saklı tutar.

Herkesin faydalanması dileğiyle.

İddaa-x Web Team

Kardeşin kusura bakmasın.Ortada sahadan,maç sonuçları gibi bedava hizmet veren siteler varken ki bunlar lider siteler para niye vereyimki ?

Belli bir gelir amaçlı kurulmuş bir site ama insanı kendinden uzaklaştırır benden sölemesi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

içerik her ne kadar iyi olursa olsun, belli bir kullanıcı kitlesine ulaşmadan, hele de böyle amatörce hazırlanmış bir site ile, doğrudan paralı site olacaklarını belirtmeseler daha iyi olurmuş. bu hem onlar için hem de tek tük ziyaretçi için hayal kırıklığı olacaktır. hemen para alalım üyelerden fikriyle yola çıkmayıp, amatörlüğe yakışır şekilde hareket etseler ziyaretçi sayısı arttıkça bir iki reklam alır günü kurtarırlar, bu resmen kısa yoldan köşeyi dönme çabası olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sayfada hafta sonu maçlarının yarın öğleden sonra konulcağı söylenmiş. ama hangi yarın olduğu belli değil. yarın, ertesi gün gibi kelimeler yerine tarih kullanılsa; öğleden sonra yerine de 13.00'da gibi saat verilse daha uygun olurmuş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana kalırsa da premium süresi 2ay çok kısa..bu süreyi daha uzun tutsunlar insanlar bi görsün gerçekten nekadar tuttuğunu bu sırada da gözü rahatsız etmeyen reklamlarla para kazansınlar az biraz daha sonrasında zaten premium işinin zamanının geldiğini hissederler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Premium olayında arkadaşlara katılıyorum. Birkaç yıllık sitelere bile para yatırmazken daha 2 aylık siteye, imkansız yani.

O ilk açılıştaki gereksiz siyah sayfayı mutlaka kaldırın, o reklamı başka türlü yapın.

Asıl ana sayfa biraz karışık geldi bana. Reklam koyacak yer kalmamış resmen.

Sağ tarafta bilimum yeni nesil quicktime, symantec vb. logolar da pek hoş durmamış, sadece isimler olsa bile yeter.

Forumlarda üyelik zorunlu olmasın. Ben içeri bir bakacaktım, ilgimi çekseydi girecektim ama zorunlu olunca direkt kapattım. Sen olsan bir derneğe ne iş yaptığını ne yararına çalıştığını ayrıntılı olarak bilmeden üye olur muydun? Ayrıca üyeliği kapatmanız google dan gelen ziyaretçilerin sayısını oldukça azaltacaktır.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
eregorn2 said:
site hakkında pek bişi bilmiom. dediim gibi arkadaşlarımın sitesi... burdaki eleştirileri onlarada sölüom...


site yalan oldu sanırım yazarlar nadiren tahminde bulunuyor onların da performansı pek yüksek değil..ben duruma göre premium üye olmayı da düşünmüştüm ama okadar dayanamayacaklar gibi çabuk koyverdiler , bir hevesmiş heralde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...