Gaming Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 http://www.darkhardware.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1558 :-o[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Niye donanım da değil???[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 donanım bölümüne taşınır herhalde ama bana hiç de acayip gelmedi 95'te aldığımız pc'ye harcadığımız parayla bugün alabildiğimiz bir makineyi kıyaslayınca..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 94 yılını düşünsek? p75 çıkmışmıydı o zaman??? 486'lar vardı ozaman hmm. yorum size kalmış.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 95 ilkbaharında p75 almıştık işte, 94 sonu gibi p60 filan çıkmıştı ama galiba. ama orada yazan 0.1ghz herhalde 486 dx4-100'lere işaret ediyor..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 tb terabayt demmek 1024gb olması lazım 1 terebaytın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 1 TeraByte = 1024 GigaByte yukarıda yazan 1000'leri de 1024'le değiştirmen gerek.. ;)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 oha da biraz erken karar verilmiş sanki :)[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 moore yasası (cpu gücü 24 ayda ikiye katlanır) 60'lardan beri değişmedi, o nedenle erken filan değil. o yasanın aynı kalacağı temel alınırsa 2124'teki pc'yi bile şimdiden tahmin edebilirsin.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bodrumda hala sapa sağlam p75 im var,şimdikimakinemle kıyaslıyamıyorumki p75 yeni bi makine sayılır.diablo 2 bilem çalıştırıyodu[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Turbo tuşu vardı, onu da koysunlar 2014'te gene[signature][hline]MKC bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Sam, 23 Nisan 2004 21:08 tarihinde demiş ki: moore yasası (cpu gücü 24 ayda ikiye katlanır) 60'lardan beri değişmedi, o nedenle erken filan değil. o yasanın aynı kalacağı temel alınırsa 2124'teki pc'yi bile şimdiden tahmin edebilirsin.. :) 18 ayda 2 kat[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ozamana kadar bilgisayardan üstün bişi çıkabilir belki?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 o bilgisayardan üstün dediğin şeyde bilgisyar oalcak sonuçta:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bence 2014 yılında uçan arabalar olcak bilgisayar görüntüleri havada oluşacak.. Kullanım için hiç bir uzuv kullanılmayacak telepati kullanılacak. Bunlar ne kadar olursa olsun paticik olmazsa olmazzz...[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 omg işkembeden sallamışlar sanki rakamlara bi baktım rakamlara :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 nesini işkembeden sallamışlar yahu? not edin bunu, 10 yıl sonra bakarsınız.. behran: zaten diyordum bir yanlışlık var 24 ayda diye.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Gayet normaller walla... Şimdinin teknolojisiyle kıyaslayınca "ohannes" diyoruz ama ben o zaman çıkacak NFSyi falan tahmin edebiliorum eheh DVD film kalitesinde grafikler... öh beaa!! allah bilir hologram işini falan da çözerler bizim "caponlar" :-) bööle gerçek 3 boyutlu oynarsın Half life 3'ü-4'ü ehehe gazzzz....[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 250 tb diskin olduğunda dvd biras ufak kalıyo.disket gibi bişi sanırım :)[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 2010 gibi gerçek grafikli oyunları görebilcez diye biliyorum bu pc kaldırırmış gibi gelmiyo pek ama olabilirde[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Bonus, 23 Nisan 2004 21:11 tarihinde demiş ki: Turbo tuşu vardı, onu da koysunlar 2014'te gene ben de bundan isterim :D gelişsin bakalm bilgisayarlar, teknolojiler, bakalım bizler ne olacaz o zaman[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Bonus, 23 Nisan 2004 21:11 tarihinde demiş ki: Turbo tuşu vardı, onu da koysunlar 2014'te gene o turbo tusunun ne ise yaradigini hic cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 eheh o zamanki çocuklarda, ya baba ya bana 32 tb ram yetmiyor, bak lag yapıyor virtual reality oyunum, şunu gpowerfx 64x yapalım bak notlarıda yükselticem zaten falan diyecekler :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Chemical, 23 Nisan 2004 21:25 tarihinde demiş ki: Ozamana kadar bilgisayardan üstün bişi çıkabilir belki? yok beya nerede :) hani 90 la yıllardayken diyorduk ya 2000 lere gelince uzay arabaları olacak herkesin ama geldik n'oldu ? bişey yok :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 kingpincim işte yaklaşıyoruz yavaş yavaş :p linke bak pilotsuz uçak falanda yapmışlar, hem ucuz hem ufoya benziyor zaten, Sam inde dediği gibi adım adım skynete gidiyoruz :) www.ntvmsnbc.com/news/266879.asp[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar