Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NVIDIA'ya göre 2014 yılının PC'si

Gaming

Öne çıkan mesajlar

moore yasası (cpu gücü 24 ayda ikiye katlanır) 60'lardan beri değişmedi, o nedenle erken filan değil. o yasanın aynı kalacağı temel alınırsa 2124'teki pc'yi bile şimdiden tahmin edebilirsin.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 23 Nisan 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
moore yasası (cpu gücü 24 ayda ikiye katlanır) 60'lardan beri değişmedi, o nedenle erken filan değil. o yasanın aynı kalacağı temel alınırsa 2124'teki pc'yi bile şimdiden tahmin edebilirsin.. :)

18 ayda 2 kat[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway.
Sosyal ağlarda paylaş

Ozamana kadar bilgisayardan üstün bişi çıkabilir belki?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

bence 2014 yılında uçan arabalar olcak bilgisayar görüntüleri havada oluşacak..
Kullanım için hiç bir uzuv kullanılmayacak telepati kullanılacak.

Bunlar ne kadar olursa olsun paticik olmazsa olmazzz...[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek.
Ben Kurallarım
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet normaller walla... Şimdinin teknolojisiyle kıyaslayınca "ohannes" diyoruz ama ben o zaman çıkacak NFSyi falan tahmin edebiliorum eheh DVD film kalitesinde grafikler... öh beaa!! allah bilir hologram işini falan da çözerler bizim "caponlar" :-) bööle gerçek 3 boyutlu oynarsın Half life 3'ü-4'ü ehehe gazzzz....[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonus, 23 Nisan 2004 21:11 tarihinde demiş ki:
Turbo tuşu vardı, onu da koysunlar 2014'te gene

ben de bundan isterim :D

gelişsin bakalm bilgisayarlar, teknolojiler, bakalım bizler ne olacaz o zaman[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 23 Nisan 2004 21:25 tarihinde demiş ki:
Ozamana kadar bilgisayardan üstün bişi çıkabilir belki?

yok beya nerede :) hani 90 la yıllardayken diyorduk ya 2000 lere gelince uzay arabaları olacak herkesin ama geldik n'oldu ? bişey yok :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...