Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım'a şok suçlamalar

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

nocom said:
sleepingdeath said:
Nocom, Khelben standart tipler zaten birisi bitik takımından dolayı nereye saldıracağını bilmez bi diğeride şutlarsın tekrar gelir.

adam yerine koyup cevap versem mi diye düşündüm ama cevap vermeye gerek bile yok :)

bunu yaparak bir cevap vermiş oldun zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben fenerbahçeyi tutuyorum,fenerliyim iyisiyle,kötüsüyle hatasıyla.Gfbli değilim gfb nedir ya?Ne yapmış ki?Fenerbahçe taraftarını bölmeye çalışıyorlar resmen.Birde atkı,tişört satıyorlar rant elde ediyorlar oh ne ala.Fener'in üzerinden para kazan,altına lüks otomobilleri çek.Tabii sitenden cevap yazarsın işine gelmiyor.Sanki ayrı bir spor klübü.Değiştirelim o zaman klübün stadın ismini GFB spor klübü ve gfb stadı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar bazen bizim fenerbahçe cumhuriyeti oldugumuzu unutuyorlar böyle dönemler sadece içimizdeki kötüleri deşifre etmek için geçici bi zamandır.elbet günes battığı yerden doğmasını bilir =) o yüzden simdilik o pis egonuzu bağırtabilirsiniz böle çocukça ama son gülen ii güler.
Sosyal ağlarda paylaş

Senelerdir ağzınızın suyunu akıtan transferler, tesisleşmeler, ekonomik gelişmeler yaratan da Aziz Yıldırım değildi zaten. Hepsinde şampiyon olundu mu? Hayır, ama başkanlar elinden geleni yapar, gerisi takımın ve hocanın işidir. Avrupa? Geçen sezon dışında çok birşey yoktu, ama diğerlerinden iyi olduğu kesindi.

Bir sezon transfer politikasında yanlışlar yaptı diye kötü olmaz bir insan, anca GFB gibi çıkarcılar ve sizin gibi AntiFB'ler için geçerli o durum malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin yaptıgı da agzımın suyunu akıtan sadece iki transfer vardı ortega ve kezman

ikisini de kullanamadı bilsem alex e akardı agzımın suyu ama
yaptıgı transferler cogunlukla yanlış
yonetim şekli yanlıs dan kastım da sportif basarı değildi ..
neyse beni ilgilendiren konu olmadıgından dolayı daha fazla yorum yapmıcam ya kendi kendinizi yiyin siz
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış derken? Appiah, Anelka, Ortega, Kezman, Carlos (ve muhtemelen şuan aklıma gelmeyen 2-3 adam daha) alınan "zaten iyi" adamlar. Kimisi oynatılamadı, kimisi oynamadı, kimisi mutlu edilemedi. Yoksa çok daha iyi bir yerde olurduk muhtemelen. Bunda hata tüm kulübün müdür yoksa hocaların ve Brezilya'lıların mıdır onu tam bilemiyoruz malesef.

Onun dışında alınıp da beklenenden iyi çıkan veya gelişen adamlar oldu işte Ümit Özat, Alex, Aurelio, Gökhan gibi. Sen anca ikisini beğendiysen o senin bilgine kalmış artık.

editsel ekleme: Sportif başarıyı kastetmiyosun peki, ekonomik ve yapılanma başarılarını da kastetmiyosun ilk attığın mesaja bakarsak, ne o zaman kastettiğin onu anlamadım. SİLAH KAÇAKÇISI OLUM O LOL muhabbeti mi ne :)
Sosyal ağlarda paylaş

bak appiah ı unutmustum ya o da agzımın suyunu akıtmıstı ..

anelka ve carlos u hiç bi donemde kendi takımımda gormek istemezdim herhalde ..
neyse abi konus değişiyor tamam ..

doğru olmayan yonetim seklinden kastım da diktatörlük dü . sadece transferler değil
Sosyal ağlarda paylaş

whissinn said:
insanlar bazen bizim fenerbahçe cumhuriyeti oldugumuzu unutuyorlar böyle dönemler sadece içimizdeki kötüleri deşifre etmek için geçici bi zamandır.elbet günes battığı yerden doğmasını bilir =) o yüzden simdilik o pis egonuzu bağırtabilirsiniz böle çocukça ama son gülen ii güler.

nede olsa
The Rising Sun over Europe :D
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Yanlış derken? Appiah, Anelka, Ortega, Kezman, Carlos (ve muhtemelen şuan aklıma gelmeyen 2-3 adam daha) alınan "zaten iyi" adamlar. Kimisi oynatılamadı, kimisi oynamadı, kimisi mutlu edilemedi. Yoksa çok daha iyi bir yerde olurduk muhtemelen. Bunda hata tüm kulübün müdür yoksa hocaların ve Brezilya'lıların mıdır onu tam bilemiyoruz malesef.

Onun dışında alınıp da beklenenden iyi çıkan veya gelişen adamlar oldu işte Ümit Özat, Alex, Aurelio, Gökhan gibi. Sen anca ikisini beğendiysen o senin bilgine kalmış artık.

editsel ekleme: Sportif başarıyı kastetmiyosun peki, ekonomik ve yapılanma başarılarını da kastetmiyosun ilk attığın mesaja bakarsak, ne o zaman kastettiğin onu anlamadım. SİLAH KAÇAKÇISI OLUM O LOL muhabbeti mi ne :)

Tamam genel olarak haklısın da, Alex dediğiniz adama 20 milyon euronun üzerinde bonservis ödediniz. Bi de beklenenden iyi mi çıktı yani :) 20 milyon euroya ne bekliyodunuz ki daha kötü ayıp :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...