Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yaw neydi çalıştır'a sysconfig mi ne yazıoduk çıkıodu bunlar silioduk istediğimizi fln? neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 msconfig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 msconfig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hah :) sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 msconfig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 DoruK said: msconfig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 msconfig evet post kasıyoruz hep beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 MSCONFIG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 saniyorum command prompta msconfig yazinca gelen menuden degistirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 malesef. msconfig diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ccleaner kur :) başlangıçta çalışan programları kaldırabiliyorsun /veya durdurabiliyorsun, istediğin zaman açılışta çalışsınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bu konuda "aha şunları kapatmada, gerisini salla" şeklinde liste veren bir site fln var mı? 10 küsür windows'un 10 küsürde ne olduğunu bilmediğim şeyin işlemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Black-ice said: malesef. msconfig diil. Nasıl değil? Açtıktan sonra "Startup" tabına gelirsen dediğin yerin o olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Apis said: Bu konuda "aha şunları kapatmada, gerisini salla" şeklinde liste veren bir site fln var mı? 10 küsür windows'un 10 küsürde ne olduğunu bilmediğim şeyin işlemi var. bilmediğin şeyi kapatmıcaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 o banada lazimdi eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 startup manager adlı programı yükle hallet valla bence daha kolay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ben antivirüs, display driver şeyi dışında pek bişe kullanmıyorum. gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 slowdowncpu die bişe var bende. her formattan sora kapatıyorum mesela ben.direk kapatılacaklar listemde. sanıyorum işlemci ısınınca pcyi kitliyo zarar görmemesi için. e tabi 1 ay kullandıktan sora pc sürekli kitlemeye başlıyo kendi kendini.bu şeyi kaldırınca geçiyo ama. onun dışında yerlerine bakıyorum ney nerdeymiş diye.eğer bilinçli olarak kurduğum şeyler falansa keyfime göre, bilmediğim zımbırtılarsa direk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar