Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Kupasi Torbalar - Gruplar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
metalika elenir de, gs'nin Türklük gazıyla yunanları yenmesi halinde yunan düşer biz çıkarız, ama yapamazlarsa gs metalika el ele kol kola veda eder gibi
Mesaj tarihi:
GS kadrosunun hakkını vererek oynasa yüzde 98 çıkardı bu gruptan.Fakat Skibbe sağolsun,kapasitesinin çok altında oynuyor GS.Özellikle Bursa maçından sonra Skibbe'ye hiç güvenim kalmadı.Adam hiçbir müdahalede bulunamıyor.
Mesaj tarihi:
şu sakatlar ciddi ciddi dert oldu ya her maç 1 2 adam sakatlanıyor bi türlü. hatta ben bile sakatlandım tribünde maç izlerken üstünde durdugum koltuk kırılınca ayagıma plastik sıyırdı deri kalktı ayagımda.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Metalist iyi oldu, şu beşiktaşlılara futbol nası oynanır öğretiriz biraz :)

Eh şuanda heralde bize futbolu öğreticek en son takımlar gs ve fenerdir :)

aghahowahaha diyorum:)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Valla metalist öğretti zaten size biraz da, sırf pratikle olmuyo tabi biraz da izlemek lazım grup maçlarında izlers öğrenirsiniz gs-metalist maçında hehehe

ama siz bükreşten pek bişi öğrenememişsiniz
Mesaj tarihi:
nocom said:

ama siz bükreşten pek bişi öğrenememişsiniz

öğrenemedik zaten, öğrensek zaten 5-0 biterdi bellizona maçlarının ikisi de. Ama gruplara kadar toparlarız heralde. Takımın yarısı yeni, kalan yarısı da sakat. Kadro oturup da biraz alışır o zamana kadar o zaman uçarız diye tahmin ediyorum.
Mesaj tarihi:
Gs'nin şu oyunuyla Metalist'i bizim maçtaki performansıyla oynadığı taktirde yenebileceğine inanmıyorum. Gs sezon başından beri zayıf takımlarla oynadı durdu zaten ilk ciddi rakipde fıs =P
Mesaj tarihi:
GS'nin huyudur ama rakip takımlara fıslar güç bela son anda geçer ya da geçilir sora güçlü rakiplere karşı canavar oynar.

Kendinden zayıf takımla oynamakla kendinden güçlü takımla oynamak ÇOK farklı iki stil zaten birinde iyi birinde kötü oynaması da takımın çok da abes değil. O bakımdan ümitliyim ben.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
GS'nin huyudur ama rakip takımlara fıslar güç bela son anda geçer ya da geçilir sora güçlü rakiplere karşı canavar oynar.

Kendinden zayıf takımla oynamakla kendinden güçlü takımla oynamak ÇOK farklı iki stil zaten birinde iyi birinde kötü oynaması da takımın çok da abes değil. O bakımdan ümitliyim ben.

doğru ama şunuda unutmamak lazım zayıf rakipler karşısında alınan skorlar ve pozisyonlara da aldanmamak lazım. feneri yenen kayseri ile gs alisamiyende oynasaydı kayseri kesin yenerdi demiyorum ama kontradan epeyce bir pozisyon yerdi. gs nin işi ne kolay ne zor. şu anki oyunlarının biraz üstüne çıkarsa gruptan çıkar.
Mesaj tarihi:
bazı arkadaşlar metalist gsyi yener demiş, beşiktaşı hala çok büyük takım görüyor arkadaşlar sanırım :(

gruba gelince çok rahat çıkacağımıza inanıyorum.metalist ve olympiakos deplasman olsaydı zorlanmamız kaçınılmaz olurdu da fikstür iyi geldi.

ayrıca bizim grup c grubundan sonraki en zorlu grup olmus
  • Yeni Oluştur...