Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Kupasi Torbalar - Gruplar

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

nocom said:

ama siz bükreşten pek bişi öğrenememişsiniz

öğrenemedik zaten, öğrensek zaten 5-0 biterdi bellizona maçlarının ikisi de. Ama gruplara kadar toparlarız heralde. Takımın yarısı yeni, kalan yarısı da sakat. Kadro oturup da biraz alışır o zamana kadar o zaman uçarız diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

GS'nin huyudur ama rakip takımlara fıslar güç bela son anda geçer ya da geçilir sora güçlü rakiplere karşı canavar oynar.

Kendinden zayıf takımla oynamakla kendinden güçlü takımla oynamak ÇOK farklı iki stil zaten birinde iyi birinde kötü oynaması da takımın çok da abes değil. O bakımdan ümitliyim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
GS'nin huyudur ama rakip takımlara fıslar güç bela son anda geçer ya da geçilir sora güçlü rakiplere karşı canavar oynar.

Kendinden zayıf takımla oynamakla kendinden güçlü takımla oynamak ÇOK farklı iki stil zaten birinde iyi birinde kötü oynaması da takımın çok da abes değil. O bakımdan ümitliyim ben.

doğru ama şunuda unutmamak lazım zayıf rakipler karşısında alınan skorlar ve pozisyonlara da aldanmamak lazım. feneri yenen kayseri ile gs alisamiyende oynasaydı kayseri kesin yenerdi demiyorum ama kontradan epeyce bir pozisyon yerdi. gs nin işi ne kolay ne zor. şu anki oyunlarının biraz üstüne çıkarsa gruptan çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı arkadaşlar metalist gsyi yener demiş, beşiktaşı hala çok büyük takım görüyor arkadaşlar sanırım :(

gruba gelince çok rahat çıkacağımıza inanıyorum.metalist ve olympiakos deplasman olsaydı zorlanmamız kaçınılmaz olurdu da fikstür iyi geldi.

ayrıca bizim grup c grubundan sonraki en zorlu grup olmus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...