adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 berberin söyler:D bana öyle oldu yani gittim berbere sende saç kıran var dedi sonra baktık cidden öyle böyle saçımın belirli bi kısmı boş gibi tam dökülmedi Allahtan sanırım daha 1 haftalık falan ilaça hemen başladım sanırım kurtarabilcem şu sarmısak işinede girişcem artık ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 adamınbiri,geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 teşekkürler =) stres gaztrit yaptı bikere bide saç kıran bidahaki hastalığı ne olcak acaba:D sende saol cintonik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 adamınbiri said: teşekkürler =) stres gaztrit yaptı bikere bide saç kıran bidahaki hastalığı ne olcak acaba:D sende saol cintonik:D aga bosver stres yapma dicem ama demeyle olmuyo psikoloji çok berbat bişey :X yinede ii olur umarım çok sorun etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bir berbere gidip danış. sanırım berberlerde bişe vardı bu saçkıran için. en azından sakal bölgesinde olan için yapıyolardı. kuaför değil ama eski bi berber olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 şu sarmısağı kaç gün deniyim ben? yani iyileşme belirtisi tekrar saç çıkmasımı olcak ne olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 adamınbeşi bak dediğimi yap. berberlerde sarımsakla bişeler yapıyolar. tam hatırlamıyom ama sakal bölgesine jiletle ufak çizikler atıp sarımsakla bişeler yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ya usta ben öyle berberi nerde bulcam şu bostancıda yok öyle bi yer:D ben görmedim yani alayı kuaför varsa anadolu yakasında gidiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 valla nerde bulursun bilmiyom ama bu dediğim olay gerçek. kafaya da uygulanıyordur herhalde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bende de var 2-3 sene oldu geçmiyo, doktorun verdiği ilaçlar hiç işe yaramadı ama sarımsak olayından sonra biraz çıkmaya başladı üşendiğimden yapmıyodum nasılsa gözükmüyo diye ( tam kafamın üstünde arkada böle saçla kapatabiliyorum) ama bugun bende başlıcam sarımsak olayına ilk jiletle biraz çiziyosun (yarmıycan) sonra sarımsağı sürüyosun direk canın yanıcak baya, iyice tahriş ediceksin. Bi kaç kere yap zaten gelişmeyi dörürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 saçkıran stresten olur evet ve sarmısak işi doğru. yalnız boş yere oraya iğne filan batırıp sarmısak sürmeyin, onun ciddi bi kocakarı tedavisi var, eniştenize yapıldı ordan biliyorum ben. önce jiletle ince ince çiziliyor kel bölge, sonra tuz ruhu sonra sarmısak sürülüyor yanlış hatırlamıyorsam. ve ööle hafif bir çizme değil yani, enişteniz berberden eve geldiğinden berbere berserk edesim gelmişti benim kanattı kocamı yara etti diye, ööle pek hafif bişey değil yani o tedavi. bence sen kendin yapmaya kasma, berberine git, brutal olmasına aldırmadan yatırıver zira brütal mrütal ama gayet etkili bi tedavi kendisi. o jilet yaraları iyileşir iyileşmez oralardan kıl fışkırmaya başlamıştı eniştenize olduğunda. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 haklısın babaannem jiletle doğruyodu beni de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 xunnu doğrayıp sarımsak bassak çıkarmı sakalları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bilmem bi denemek lazım. *evil grin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yuh diyorum herkes kocakarı olmuş abicim gidiyosun düzgün bi dermatoloğa özel bi karışımı deri altına enjekte ediyo eskisi gibi çıkıyo. ablam dermatolog ordan biliyorum bi arkadaşı düğününden 2 ay önce stres kaynaklı dökülme yaşadı, tedavi ettiler 1.5 ayda geçti. ha ayrıca bide gerçekten saç kıran diye bi hastalık var bulaşıcı ve bozuk para büyüklüğünde değil yayılıyo gitgide 'alopecia areata' diye araştırırsan resimlerini görürsün zaten farkı, umarım ona yakalanmamışsındır. resim koymak istemedim, ciddi kötü oluyorum görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Cons said: xunnu doğrayıp sarımsak bassak çıkarmı sakalları?ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 doktora git bir an önce , ciddi birşey o . benim sakallarımda 3, ensemde 1 tane kocaman çıkmıştı. en son ameliyatla aldırmaya kadar gidiyordu az daha. kist olmuştu bir tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sarımsak işi cidden doğrudur.. saç kıran için gittiğim doktor reçeteye bişiler yazarken "sarımsak sür sen, bi de tatile git. yüzerken saçların çıkar.." diyordu stres kaynaklı olanı için sarımsak + stresten uzak bi kaç gün en kral ilaçtır. edit: amcanın bize yaptığı tarifte tuz ruhu yoktu yalnız. kafaya çok ince bi çizik atın sterilize iğne ile sonra sarımsağı ortadan kesip bi yüzünü üstünü kare kare kesin ve o kısmı ile ovalayın dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Cons said: xunnu doğrayıp sarımsak bassak çıkarmı sakalları? Orçun kes, Penth kes. Sen de mi Ema? *sniff* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 valideye anlattım dedim böyle iğneyle jiletle falan hafif bi çizik lazım diye lakin benim saç kıran olduğum yer bu tam ense yumuşak doku kısmı,orası zaten gözenekli iğne ile delmemize gerek yok dedi sarmısağı o bölgeye kanatana kadar sürücez dedi tamam dedim bende yarın akşam başlıyorum tedaviye sanırım bide benimki erkek olanı,erkek dişi diye ayrılıyomuş sanırım stresten uzak kalmam imkansız ama onu nasıl halletcem hiç bilmiyorum. edit: şuanda elecon solisyon ve beklazon krem kullanıyorum ilaç olarak işe yarıyomu yaramıyomu hiç bi fikrim yok. Saç dökülmesi olmuyo ama kellik devam ediyomuş yani ben göremiyorum tabi görenler öyle diyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 adamınbiri said: ya usta ben öyle berberi nerde bulcam şu bostancıda yok öyle bi yer:D ben görmedim yani alayı kuaför varsa anadolu yakasında gidiyim yarın sarımsak sürüp gelme maça aziz yıldırıma şikayet ederim rahatsız oluyorum diye kombinen yanar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar