adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 eveet bi bu eksikti saç kıran olmuşum eczaneye gittim saç kıran oldum dedim pasiflora verdi bi garipsedim tabi almadım ama uzun uzun açıkladı sadece stresden oluyo falan diye sen krem falan ver dedim onun yerine kullanıyorum da geçmezse diye korkmuyo değilim hani böyle bi olayla karşılaşan oldu mu daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bu ara benimde saçlar çok dökülmeye başladı. banyo yaparken eline 15 er tane sac geliyo her kafamı ovaladığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ha ayrıyetten bendeki uzun saçtan dolayıbi nebze. senin saclar uzunsa ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yok genelde 3 numara dolaşırım ben uzun saç sevmiyorum stres'i azaltcaksın dedi bağımlısı değilim zaten falan dedim ama çok saçma geldi yok mu bunun bi çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Stres deyip geçme, çağımızın hastalığı. Papatya çayı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 benim sakalda cıkmıstı hala yarım yamalak duruyo,allahtan dişisi değilmiş,ürüyo,çoğalıyo falan.Açıkcası gittim ilaç aldım falan,saç için bide ilaç şampuanı varmış sanırsam ama strestenmiş evet.Bide sarımsak sür diyolar oda iyi geliyomus sanırsam.Yaklaşık 4 ay falan sakalda kaldıktan sonra,berberime sordum,bu geçmiyo sarımsak falan fayda etmedi diye,netekim iğne batırıp öyle sarımsak sür dedi.İğne falan batırdım sarımsak sürdüm,tek tük bişeyler çıkmaya başladı bisüre sonra.Zor bi hastalık,daha doğrusu geçmiyo kolay kolay,kısa sürede başından atarsın umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 tam memur rahatsızlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 İsviçreli bilim adamlarına göre bir gün herkes kel olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hepimiz ölcez boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ben oldum saçkıran. Aradan 7-8 sene geçti. Zamanında denemediğimiz şey kalmadı. Ordaki saçlarım hala zayıf tüy gibi çıkar. Allahtan kafamın arkadasında küçük bi dairesel noktaydı da belli olmuyor. Geçmiş olsun. Babaannem jiletle yarıp sarımsak sürüyodu. Ortaokul çocuuydum cehennem geliyodu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 dolunayda çık balkona, aya baktım hoş olsun, saçkıranım benden boş olsun de 3 kere, sonra arkanı dön sakın bidaha dolunaya bakma gir içeri. şaka bi yana kafanı bişeylerle meşgul et hobi falan bul. bi de cildiyeciye danışırsan daha sağlıklı olur sanırsam eczacı yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 valla dalga geçilcek mevzu değil,kimseye vermesin allah,bide dağılıyo falan çok fena,düşman başına yani.Dediğim gibi,iğne batırıp heryere sarımsak sürdüm falan biraz işe yaradı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 saçkıranın şiddetlenmesi, hızla yayılması başka şeylerle de alakalı olabilirmiş, tiroid gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 şu iğne batırma olayını anlamadım iğneyi sarmısağa batıyoruz dimi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 geçmiş olsun adamınteki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lisede bizim arkadaş da sarımsak olayını yapmıstı düzeldi sonra tekrarlamadı bida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sarımsak herşeye iyi diyolarda kokuyo be abi sdf. kokusuz olanını yapsınlar önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Kötü ya, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bide ense kısmında büyükcene duruyo böyle uyuz oldum sarmısak olayını ben bi yapiyim ama o iğneyi nereye batırcam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Benim berber bi karışım yapıyo sonra bi metale pamuk sarıp sürüyo o bölgeye. Ben ordayken birine yapmıştı inanılmaz canı yanmıştı adamın bağırmıştı falan ama kesin sonuç veriyomuş. Olayıda ölü deriyi yakıp almakmış. Eski zamanlarda kullanılan bişeymiş onada yaşlı bi tanıdığı vermiş sanırım formülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 igneyi hastalıklı olan yere batırıcan.ufak ufak bikac kere o bölgeye batır,illa kanamasına gerek yok,gözenekleri acmıs olcan bi nevi icine islesin diye.Ben 15-20 kere batırdım sanırsam.Buarada evet sarımsak kokuyo ama yapcak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 saçkıran nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bölgesel kelleşme gibi bişey.5x5 cm gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 noluyor yani direk saç mı dökülüyor yoksa başka belirtisi falan mı var kepek fln filan gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 o bolgedeki saçlar tamamen dokuluyo.ama kalıcı olmuyo genelde.sonradan çıkıyo tekrar.aşırı üzüntü stres yol açıyor sanırım.o yuzden herseyi kafaya takmamak lazım.sonra vucud boyle tepkiler verebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar