Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç kıran

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

eveet bi bu eksikti
saç kıran olmuşum eczaneye gittim saç kıran oldum dedim
pasiflora verdi bi garipsedim tabi almadım ama uzun uzun açıkladı sadece stresden oluyo falan diye
sen krem falan ver dedim onun yerine kullanıyorum da geçmezse diye korkmuyo değilim hani böyle bi olayla karşılaşan oldu mu daha önce?
Sosyal ağlarda paylaş

benim sakalda cıkmıstı hala yarım yamalak duruyo,allahtan dişisi değilmiş,ürüyo,çoğalıyo falan.Açıkcası gittim ilaç aldım falan,saç için bide ilaç şampuanı varmış sanırsam ama strestenmiş evet.Bide sarımsak sür diyolar oda iyi geliyomus sanırsam.Yaklaşık 4 ay falan sakalda kaldıktan sonra,berberime sordum,bu geçmiyo sarımsak falan fayda etmedi diye,netekim iğne batırıp öyle sarımsak sür dedi.İğne falan batırdım sarımsak sürdüm,tek tük bişeyler çıkmaya başladı bisüre sonra.Zor bi hastalık,daha doğrusu geçmiyo kolay kolay,kısa sürede başından atarsın umarım
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oldum saçkıran. Aradan 7-8 sene geçti. Zamanında denemediğimiz şey kalmadı. Ordaki saçlarım hala zayıf tüy gibi çıkar. Allahtan kafamın arkadasında küçük bi dairesel noktaydı da belli olmuyor.
Geçmiş olsun.
Babaannem jiletle yarıp sarımsak sürüyodu. Ortaokul çocuuydum cehennem geliyodu hehe
Sosyal ağlarda paylaş

dolunayda çık balkona, aya baktım hoş olsun, saçkıranım benden boş olsun de 3 kere, sonra arkanı dön sakın bidaha dolunaya bakma gir içeri.

şaka bi yana kafanı bişeylerle meşgul et hobi falan bul. bi de cildiyeciye danışırsan daha sağlıklı olur sanırsam eczacı yerine
Sosyal ağlarda paylaş

Benim berber bi karışım yapıyo sonra bi metale pamuk sarıp sürüyo o bölgeye. Ben ordayken birine yapmıştı inanılmaz canı yanmıştı adamın bağırmıştı falan ama kesin sonuç veriyomuş. Olayıda ölü deriyi yakıp almakmış. Eski zamanlarda kullanılan bişeymiş onada yaşlı bi tanıdığı vermiş sanırım formülü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...