senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 eeth yakın zamanda bende ps3 sahibi olacağıma göre (aslında ew arkım sahibi olcak ben bol bol otlancam). hayatımızda ilk defa konsoldan online oyun oynayabilcez. daha aletin çipi mipi olmadığından. o yüzden pes dışında (spor olaylarını geçin) multisi sarcak baymayacak ne oyun önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 cod orange box paketi belki gta (yazın biz oynuyoduk mayhem aiko vs zevkli oluyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 cod'la orange box mouse+klavye destekliyor mu? bide gta'nın multisi nasıl oluo direk deathmatch tadında mı? silahı alıp dalion mu adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 cod da ben mouse denedim(logitech g3) olmadı.gta da 16 çeşit multiplayer modu var araştırırsan bulabilirsin. skate i tavsiye edebilirim hem online hemde offline multiplayer olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaanman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 p3 te çip yok otomatik çipli zaten bende aldım gta 4 u onlıne oynuyom su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 virtual tennis 3 delirtir hastasiyim 4 kisi oynucan 2 2 takimlar turnuva yapin inailmaz eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 army of two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 warhawk diye bişi söylediler bana. onun bayağı iyimiş multisi. yalnız bu oyunların hepsi için klavye + mouse gerekiyor. uyumsuzluk fln olursa yatar bu oyunların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 unreal tournament3 hariç hiçbir ps3 oyununda klavye+mouse desteği yok shooter olarak en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 cod 4 oynuyordum bir ara baya zevkli hatta arada türk oyunculara bile rastlaya bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 senko said: warhawk diye bişi söylediler bana. onun bayağı iyimiş multisi. yalnız bu oyunların hepsi için klavye + mouse gerekiyor. uyumsuzluk fln olursa yatar bu oyunların hepsi Warhawk'ın pırpırları sixaxisle yönlendiriliyor diye biliyorum ben. Ama karada bilemiycem de yok yani mouse desteği oyunlarda, yapabileceğin en akıllıca şey FragFX almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 xae nerde satılırki bu fragfx türkiyede almadan önce bi denemek te lazım. malum pahalı alettir şimdi bu. klavye+mouse etkinliğini verebiliyormu onu görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kasma, controller kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Kasma controller kullan diye bir çözüm yok abi yani sanki ikisi aynı şey gibi demişsin. Türkiye'de var mı bilmiyorum da play-asia'dan getirtebilirsin rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 play-asia'da kalmamış maselef :S bu arada oyunları da bayağı uygun'a getiriyormuş play-asia tabi getiriyorsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Getiriyor tabi, ben bütün oyunlarımı oradan alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ben de şimdi HDMI to DVI başlığı alıyorum da alet 4 dolar, almışken bi tane de oyun alayım diyorum da ne alsam bulamadım. Dead Space çıktı sandım çok heyecan yapmıştım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 biraz sabret kaan, o kadar cok oyun cikacak ki, en kotu pes 2009 falan alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 online oyun olarak skate öneririm bende bi arkadaş önermiş ilk sayfada. baya bir oynadım ki fnr3'ten sonra şimdiye kadar oynadığım en kalite spor oyunu heralde skate. sürekli takasa çıkarıyorum son anda vazgeçiyorum takaslamaktan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ps3te var mi bilmiyorumda, gears of war coop iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ilk ps3 oyunumuz conan oldu. başka oyun bulamadık gta4 mgs4 200ytl idi yemedi almak :) mgs ile gta'yı netten getirelim dedik zaten 1ayda fln anca gelirler skate gerçekten alınası bir oyun galiba. nette de bayağı olumlu yorum okudum haklarında. pekii bu skate nerde bulunur izmirde bilen var mı? balçova agora,kipa'da yok. ölüyoruz, kırılıyorz walla oyunsuzluktan :) conan conan nereye kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar