Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

multisi saran ps3 oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eeth yakın zamanda bende ps3 sahibi olacağıma göre (aslında ew arkım sahibi olcak ben bol bol otlancam).
hayatımızda ilk defa konsoldan online oyun oynayabilcez. daha aletin çipi mipi olmadığından.

o yüzden pes dışında (spor olaylarını geçin) multisi sarcak baymayacak ne oyun önerirsiniz?
Mesaj tarihi:
cod'la orange box mouse+klavye destekliyor mu?
bide gta'nın multisi nasıl oluo direk deathmatch tadında mı? silahı alıp dalion mu adama?
Mesaj tarihi:
cod da ben mouse denedim(logitech g3) olmadı.gta da 16 çeşit multiplayer modu var araştırırsan bulabilirsin. skate i tavsiye edebilirim hem online hemde offline multiplayer olarak.
Mesaj tarihi:
warhawk diye bişi söylediler bana. onun bayağı iyimiş multisi. yalnız bu oyunların hepsi için klavye + mouse gerekiyor. uyumsuzluk fln olursa yatar bu oyunların hepsi
Mesaj tarihi:
senko said:
warhawk diye bişi söylediler bana. onun bayağı iyimiş multisi. yalnız bu oyunların hepsi için klavye + mouse gerekiyor. uyumsuzluk fln olursa yatar bu oyunların hepsi

Warhawk'ın pırpırları sixaxisle yönlendiriliyor diye biliyorum ben. Ama karada bilemiycem de yok yani mouse desteği oyunlarda, yapabileceğin en akıllıca şey FragFX almak.
Mesaj tarihi:
xae nerde satılırki bu fragfx türkiyede
almadan önce bi denemek te lazım. malum pahalı alettir şimdi bu. klavye+mouse etkinliğini verebiliyormu onu görmek lazım.
Mesaj tarihi:
Kasma controller kullan diye bir çözüm yok abi yani sanki ikisi aynı şey gibi demişsin. Türkiye'de var mı bilmiyorum da play-asia'dan getirtebilirsin rahatça.
Mesaj tarihi:
Ben de şimdi HDMI to DVI başlığı alıyorum da alet 4 dolar, almışken bi tane de oyun alayım diyorum da ne alsam bulamadım. Dead Space çıktı sandım çok heyecan yapmıştım =/
Mesaj tarihi:
online oyun olarak skate öneririm bende bi arkadaş önermiş ilk sayfada. baya bir oynadım ki fnr3'ten sonra şimdiye kadar oynadığım en kalite spor oyunu heralde skate. sürekli takasa çıkarıyorum son anda vazgeçiyorum takaslamaktan eheh
Mesaj tarihi:
ilk ps3 oyunumuz conan oldu. başka oyun bulamadık gta4 mgs4 200ytl idi yemedi almak :)
mgs ile gta'yı netten getirelim dedik zaten 1ayda fln anca gelirler
skate gerçekten alınası bir oyun galiba. nette de bayağı olumlu yorum okudum haklarında.
pekii bu skate nerde bulunur izmirde bilen var mı? balçova agora,kipa'da yok.
ölüyoruz, kırılıyorz walla oyunsuzluktan :) conan conan nereye kadar :P
  • Yeni Oluştur...