Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Altuq said:
Bende bu Master Ability ler hakkında bilgi almak istiyodum yukarda yazılmış ama çok kısa geldi bi kez daha sormak istedim, Hangi yoldan gitmek neye dogru yöneltiyor karakteri, detaylı bi açıklama yapabilen olursa çok yardımı olur..

Kısaca..

Agony --- > DD(direct damage), yani Doombolt, Gloomburst gibi speller üzerine kurulmuş bi tree... Impending Doom(instant cast) açıldıktan sonra ciddi zewkli olmaya başlıyo açıkçası...

Calamity ---> DoT(damage over time) lar üzerine kurulu.. Çok denemedim ama Gloom of Night(AoE Dot) güzel bi spell..

Destruction ---> AoE(area effect) tree.. Hiç denemedim çünkü oyunda AoE önemli ama sürekli her durumda kullanılamayacağı için bana uymadı..

Her zewke göre var bence... Bana Agony uydu mesela..
Mesaj tarihi:
Ek olarak :

LVL 40 olduktan sonra hayat çok güzel oldu. Çiçekler böcekler dağlarda mor menekşeler falan.
Özellikle Gloomburst inanılmaz işe yarar hale geldi. Gloomburst dmg'ini artıran tactic'i de aldıysanız olay şu şekilde cereyan etmeye başlıyor:

Shadow warrior uzaktan denemelik iki ok atar *fist* *fist*
Sorcerer Gloomburst'u kafasına gecirir. *çota*
Shadow warrior kafasından yukselen -1500 - 1250 sayılarından sonra *yandım allah* arkasından gelen anlık dmg ve dotlarla da shadow warrior'a tuz biber olunur.

Bu durum BW ve diger ranged veya cloth arkadaslar icin de gecerlidir.

Bu nedenle Agony agacını seviniz sevdiriniz. Dosta düşmana tavsiye ediniz.

LVL 40da geleceginiz bu guzel yerleri dusunerek karakterlerinize abanmanızı tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
valla ben 31 halimle vurduğum yerden ses getiriyorum, neredeyse 2-shot gri rakipler. alışmamışım imbalığa ama hala hile yapıyormuşum gibi geliyor. :(
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
arcane var tabi, dark magic i fulleyip level 20 leri kesiyosun sam, t4 de görcez :)

T4 dibini görmüşler anlatsın o zaman.. aaa hatta 2-3 post yukarda anlatmış bile :P

Cainecaam aman diyim bu kadar ballandırarak anlatma millet bu seferde başlıycak OP sorc EZ mode 1-button sorc filan diye.

Aaaa dur bak ben başlamışım bile ehuh...
Mesaj tarihi:
5 lvl white lion kastim... dedim bunu sonra kasarım. Ranged FTW dedim ve Shadowcanı actım iste... lvl 12 daha. ama order'da her siraya girdigininde saniyesinde scenario sirasi geldigi icin nerdeyim ben kimim naapiyorum daha belli degil. rank 12 renown rank 10-11 gibi bisey.
Mesaj tarihi:
Blackice said:
Sparkcaster said:
arcane var tabi, dark magic i fulleyip level 20 leri kesiyosun sam, t4 de görcez :)

T4 dibini görmüşler anlatsın o zaman.. aaa hatta 2-3 post yukarda anlatmış bile :P

Cainecaam aman diyim bu kadar ballandırarak anlatma millet bu seferde başlıycak OP sorc EZ mode 1-button sorc filan diye.

Qanqa sen bir sakin ol ilk once.
Mesaj tarihi:
Sorieno said:
Blackice said:
Sparkcaster said:

Qanqa sen bir sakin ol ilk once.

Özür dilerim abicim, bir yanlış mı yaptık?

Niye bu kadar bana sardırmışın bilmiyorum ama iyidir boşver.

Ayrıca "Qanqa" yeni moda mı ola? Bilelim de sağda solda kullanır şekil yaparız.
Mesaj tarihi:
ona buna nerften önce eight peaks sunucusunda dest açacakların iq testinden geçirilmesi lazım önce. deminki maçta SIFIR heal almama rağmen (bir ara 200hp ile durdum bekledim regen olsun diye) dest dps'te birinci olduktan sonra emin oldum ki dünya spastikler federasyonu üyelerine burayı tavsiye ediyor char açmak için.
Mesaj tarihi:
Sam, 200 hp ile yine iyisin sen, ben kaç kere 50-60 hp ile bubble'ın alındıgı tepeden base'e kadar yavaşca (yavaşça derken, yarı ölü gibi) yurudugumu bılırım. Legendary Survival ödülü falan almamız gerekiyor..
Mesaj tarihi:
evet gerçekten Dest te inanılmaz bi spastiklik var benimde dikkatimi çeken grupta tek sorc oluyorum ve Hp min %3, %5 olduğunu o kadar gören adam demiyorki ulan bu adam ölürse bizim vurduğumuz 200-300 dmg le kesemeyiz, ve heal atmıyolar, sanırım class ları çok yönlü yapmak pek ii olmadı hani direk healer bi class olsa işi gücü heal debuff fln olan güzel olurdu, ama görevini bilen bi adam olsun inanılmaz zevkli oluyo ölmüyosun resmen sağdan soldan çatan çatan dps dps... bide potion olayını ii kullanmak lazım sanırım çok işe yarıyo.
Mesaj tarihi:
Cift yonluluk yok yalniz. En azindan zealot'un dps'i ciddi anlamda komik. Shaman'lar da sadece ortalama dps yapabiliyorlar, nedense bununla da mutlu oluyorlar. Her ne kadar kabul edilmese de, ornegin WoW'da, Shadow Priest'in dps'i ciddi boyuttaydi. Bu bir cift yonluluk olusturuyordu ve bence apayri bir class boyutunda degerlendirilmesi gereken bir durum teskil ediyordu.

WAR her ne kadar bunun tamamen degisecegi ve gelisecegi iddiasiyla yola cikmissa da, bir Shadow Priest'in dps'ini yakalatabilmis degil hic bir class'a. Yanisi, ranged dps yapmak istiyorsa ranged dps acsin insanlar, "hem heal ederim hem de dmg chart'lari zorlarim" buyuk bir yalandan ibaret.
Mesaj tarihi:
Sam said:
ona buna nerften önce eight peaks sunucusunda dest açacakların iq testinden geçirilmesi lazım önce. deminki maçta SIFIR heal almama rağmen (bir ara 200hp ile durdum bekledim regen olsun diye) dest dps'te birinci olduktan sonra emin oldum ki dünya spastikler federasyonu üyelerine burayı tavsiye ediyor char açmak için.

ahahahaha valla içimdeki sese tercüman olmuşsun,2 shamanın arasında öldüğümü bilirim ben,düşünün gerisini öle bakıyorlar,kıçını yırtıyosun kaçmak için,kısacası bu kara 8 peaks destinde bi görevini bilememezlik mevcut,inşallah düzelir
Mesaj tarihi:
sorieno, war'un yaptığı aynı anda iki alanda yapılan icraatın toplamının bir anlamı olması. dün 28 WP ile 37k dmg, 42k healing yaptım mesela tor anroc'ta. hybrid'in esas mantığına daha uygun bir oynanışa izin vermek daha makul, goblin/archmage lazer şovu yapacaksa da yanındaki bw/sorc %5 ile zıplarken bir heal atabilsin. shadowpriest salaklığı bu konseptten çok uzaktı.
Mesaj tarihi:
yav harbı ya :D mılletı paso hellıyorum reslıyorum.bos durmuyorum. boyle adam oldurten healerlar benımde canımı sıkıyor valla. dok lar yavas yavas t3 un son lvl lerınde heal olayını cozdugunden dps ı bırakıp takım oyununa yonelıyorlar. ıstısnalar kaideyi bozmaz :p
Mesaj tarihi:
Sam said:
sorieno, war'un yaptığı aynı anda iki alanda yapılan icraatın toplamının bir anlamı olması. dün 28 WP ile 37k dmg, 42k healing yaptım mesela tor anroc'ta. hybrid'in esas mantığına daha uygun bir oynanışa izin vermek daha makul, goblin/archmage lazer şovu yapacaksa da yanındaki bw/sorc %5 ile zıplarken bir heal atabilsin. shadowpriest salaklığı bu konseptten çok uzaktı.

Esas ben WAR'da yapilan onemsiz dmg'in bir anlami olmadigini dusunuyorum. Yani soyle bir karsilastirma yapalim, farazi rakamlarla.

X sorc. 100k dmg veriyor
Y zealot 120k healliyor
Z shaman. 40k dmg verip, 50k healliyor

Tum bu tablo icinde, "anlam" bazinda degerlendireceksek yani takimin kazanmasina yonelik bir maliyet hesaplamasi yapacaksak, en gereksiz isi, Z yapmis oluyor.

WoW'da ise Vampiric Embrace bir shadow priest'i ayakta tutmaya yetiyordu, facemelt ile de muazzam dmg veriliyordu. Bunun sebebini tartisirken aslinda oyunlar arasi konjonkture de bakmak gerek. WAR'da verilen 40k dmg cok cabuk bir sekilde heallenebiliyor, takima dayali oyun duzeni yuzunden ama WoW'da face melt'le adam oldurmek hic zor olmuyordu.

Dolayisiyla ben hala su anki durumun WAR ozelinde hem "iyi" dps, hem "iyi" heal'a yol actigini dusunmuyorum. Zira, iyi noktasinda kiyaslanmasi gereken durumlarda, BW ya da Sorc gibi gercekten cok iyi dps veren class'lar var "hybrid"ler icin. Bu noktaya ulasmalari da gerek spec, gerek itemization ozelinde, simdilik imkansiz gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
o 40k dmg gerektiği anda focus edilmiş ve birilerini öldürmeye aktif olarak katkıda bulunmuşsa, bir milyon hot ile kapatılabilen bir milyon dot dizip yapılan 100k dmg'den daha çok işe yaramıştır bana göre. healerların AP regen oluyor nasılsa, KB ile sonuçlanmayan dmg'nin kıymeti pek yok.

öte yandan ihtiyacı olana gerektiği yer el uzatabilen bir facemelter takım şebek değilse duruma gerektiği şekilde adapte olabilmek açısından yerini boşa işgal etmiyor. specialization elbette ki önemli ama "facemelt form açtım, sıfır heal ben artık shadowmage'im" gibi aptalca bir konseptten daha faydalı etrafına.
Mesaj tarihi:
Sam said:
o 40k dmg gerektiği anda focus edilmiş ve birilerini öldürmeye aktif olarak katkıda bulunmuşsa, bir milyon hot ile kapatılabilen bir milyon dot dizip yapılan 100k dmg'den daha çok işe yaramıştır bana göre. healerların AP regen oluyor nasılsa, KB ile sonuçlanmayan dmg'nin kıymeti pek yok.

sam güzel açıklamış.sayılar önemsiz önemli olan sonuçlandırabilmek.
  • Yeni Oluştur...