BLACDEVÝL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Pati arkadaslar bende ev bol bı barı ayarlayalım dıyorum bahcelı bı sehılde akalım ortama katılanlar ellerini kaldırsın cvp beklıyorum
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 lex'in feyki olduguna 10 dolar yatırıyorum xD
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Yok lex olamaz, olursa kellemi keserim. Lex'in feyki bile böyle olamaz.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 BLACDEVİL said: Pati arkadaslar bende ev bol bı barı ayarlayalım dıyorum bahcelı bı sehılde akalım ortama katılanlar ellerini kaldırsın cvp beklıyorum bu ne? şekil mi? sahil mi? sebil mi? şekilse bahçeli bi şekil nası? sahilse bahçeli sahil ne? sebilse bahçeli bi sebil ne?
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yok abi lex deil yaw o en azından tuslara basabilio. ama lhama bak sana bu konuda katılıyorum ***pozisyonlu parksa okdir*** :D:D:D
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 esasen bu adamın bu cüsse ile böyle bi laptop kullanması normal bi yazım hatasına yol açabilir yaw:P
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 benim feykim değil lan manyakmıyım ^^ ben daha yaratıcıyım bi kere..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sizi garbıca alalım mı sevgili BLACDEVIL?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ben takılırım kardeş ortam nerde ben orda nereye gideriz baba
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 nutella yerim said: böbrekleri alcan de mi çakalll of tukettin beni gece gece yine offffffffffffffffffff ahauehafjdshfsdfuahuqhajsklfhsuqhsad
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 MarcOConner said: yok abi lex deil yaw o en azından tuslara basabilio. ama lhama bak sana bu konuda katılıyorum ***pozisyonlu parksa okdir*** :D:D:D Hatırlatmayın abi şunu ya.Dün karnıma ağrılar girdi zaten.Hala aklıma geldikçe gülüyorum.
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 oha lan bu nasıl bir giriştir ' yeni üyeyim ama parti yapmak isteyenler...' arkadaşım sapık mısın? yok diilsen özünde asosyalsin ama sosyalim ayaklarına yatmaya çalışıyosun asd
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ben hayatımda pasta kesmeceli partiler dışında partiye katılmadım nasıl bişey?
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 patide kızlar teklid ediyo demişler yemişler seni aslında burda kızlar teklif etmiyo aslında evet burda kız yok evet evet orda kız var mı tamam geliyoruz sen suyu ısıt
Öne çıkan mesajlar