Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW X1 Konsept

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

BMW baktı SUV pazarı hızlı büyüyor, bir de gençlere hitap edecek bir SUV yapayım demiş ve X1 için kolları sıvamış.

Özetle 1 serisi alan insanların jip isteyenlerine satmak istiyorlar bunu.

Valla bunu benden duymayı beklemezdiniz heralde ama bence şimdiye kadar yapılmış / yapılacak olan en çirkin BMW bu olmuş. 3 serisi sedan rezaleti, X3 gibi çirkin şeylerden de çirkin. Hadi yandan, arkadan gene ehh dedirtiyor ama o ön bütün arabanın tasarım notunu aşağı çekiyor.

Mesaj tarihi:
esas arkası rezalet, ön gayet hoş bence zevk renk meselesi bu işler ama 3 kasa sedanın nesi var gözünü seveyim yılın kasası seçilmedi mi o? öyle değilse bile benim için yılın kasasıdır dsfds.
Mesaj tarihi:
Çinlilere mi tasarlatmışlar bunu? Eh be BMW, madem X6 gibi allengirli işlere giriştiniz, bu ne? Ayıp derler adama, iddialı olsun diye kastırıp arada bir yerde tırsıp bırakmışlar gibi, hiç bir yeri tam olmamış...
Mesaj tarihi:
infitini fx tercih ederim bunu alcagıma :)

bide lincoln ve cadillac tarzı bi projeleri olcakmıs bakalım o nası olcak :)

3 kasa sedan gayet güzeldir.boşu gerçekten berbat.o arabayı hartge hamann falan bi şekilde yaparsan çok güzel oluyor
Mesaj tarihi:
Arabanın A sütunundan gerisi iyi olmuş bence. Ön kaputu daha eğimli yapmaları ve far ile tamponlarla biraz daha uğraşmaları gerekiyor.
Mesaj tarihi:
anasiis atyim
herifler birakti dizayni
15 yasdna bi ps bilen adam tuttular
abi resmi enlarge et
altina koy 21 inc lastikleri
seklinde jip uretiyolar

60 yasinda babam x6ya gotuyle guldu bu ne be
normal arabanin altina buyuk yeter koymuslar almis bi hazoda diye
ayni durumun tekrari
Mesaj tarihi:
Bu tasarıma büyük kasa çok eğreti durmuş, Nissan Qasqai gibi yazılışından bile emin olamadığım bi araba vardı, o da böyle, sanki normal hb arabaya çok uzun süspansiyon ve büyük tekerlek takmışsın gibi sdfg.

1 serisi için fazla lüks gibi bence. Ama tutar abi bu. 3 serisi sedan fiyatında olsa, şöyle bi 80-90 bin lira arası, KIA ve Şevrole jiplerin yerini alır

alır da, nerde kaldı BMW elitizmi hı?
Mesaj tarihi:
Selam,

Bu işin Şoku çıktı.

-Ben sedan alacaktım?!
-Beden nedir; XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL ???
-Eee o zaman ben jip alayım!
-Hahahahaaa... Onun beden ne olsun; XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL !!!

Abi olay buna döndü resmen. Matruşka gibiler, yan yana park edersek aynı çizgiyi yakalarız.

Q3 ne menem olacak acep :

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...