MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 BMW baktı SUV pazarı hızlı büyüyor, bir de gençlere hitap edecek bir SUV yapayım demiş ve X1 için kolları sıvamış. Özetle 1 serisi alan insanların jip isteyenlerine satmak istiyorlar bunu. Valla bunu benden duymayı beklemezdiniz heralde ama bence şimdiye kadar yapılmış / yapılacak olan en çirkin BMW bu olmuş. 3 serisi sedan rezaleti, X3 gibi çirkin şeylerden de çirkin. Hadi yandan, arkadan gene ehh dedirtiyor ama o ön bütün arabanın tasarım notunu aşağı çekiyor.
Mojito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bu tasarımı yaratan cizen butun ekıbı toptan kovmak lazım
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 esas arkası rezalet, ön gayet hoş bence zevk renk meselesi bu işler ama 3 kasa sedanın nesi var gözünü seveyim yılın kasası seçilmedi mi o? öyle değilse bile benim için yılın kasasıdır dsfds.
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Arka kısım optimus prime ı anımsattı. O ne öyle ya sanki robota dönüşücek gibi keskin çizgiler. Arka (td) Kalanı (tu)
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Çinlilere mi tasarlatmışlar bunu? Eh be BMW, madem X6 gibi allengirli işlere giriştiniz, bu ne? Ayıp derler adama, iddialı olsun diye kastırıp arada bir yerde tırsıp bırakmışlar gibi, hiç bir yeri tam olmamış...
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 infitini fx tercih ederim bunu alcagıma :) bide lincoln ve cadillac tarzı bi projeleri olcakmıs bakalım o nası olcak :) 3 kasa sedan gayet güzeldir.boşu gerçekten berbat.o arabayı hartge hamann falan bi şekilde yaparsan çok güzel oluyor
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 x5 büyüğü, x3 ortancası, x1'i görünce dedim akülü jip yaptılar.
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hoyt ilk görünce korktum,hani bmw diyince 7den 70 e her arabalarında bi ağırlık var,sıçmışlar bu sefer baya kötü olmuş peh
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Cafein said: Çinlilere mi tasarlatmışlar bunu? +1 "mucevher" dokulu farlar da olmasa tamamen ssangyongg olmus
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Arabanın A sütunundan gerisi iyi olmuş bence. Ön kaputu daha eğimli yapmaları ve far ile tamponlarla biraz daha uğraşmaları gerekiyor.
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 müthiş kötü..z3ten bile kötü yapmayı başarmışalr helal
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 0ne said: Arka kısım optimus prime ı anımsattı. O ne öyle ya sanki robota dönüşücek gibi keskin çizgiler. Arka (td) Kalanı (tu)
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 anasiis atyim herifler birakti dizayni 15 yasdna bi ps bilen adam tuttular abi resmi enlarge et altina koy 21 inc lastikleri seklinde jip uretiyolar 60 yasinda babam x6ya gotuyle guldu bu ne be normal arabanin altina buyuk yeter koymuslar almis bi hazoda diye ayni durumun tekrari
Quibble Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 lan x serisi yakinda cebime gircek bu ne be
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bu tasarıma büyük kasa çok eğreti durmuş, Nissan Qasqai gibi yazılışından bile emin olamadığım bi araba vardı, o da böyle, sanki normal hb arabaya çok uzun süspansiyon ve büyük tekerlek takmışsın gibi sdfg. 1 serisi için fazla lüks gibi bence. Ama tutar abi bu. 3 serisi sedan fiyatında olsa, şöyle bi 80-90 bin lira arası, KIA ve Şevrole jiplerin yerini alır alır da, nerde kaldı BMW elitizmi hı?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 roket adam said: ...sanki normal hb arabaya çok uzun süspansiyon ve büyük tekerlek takmışsın gibi... hehehe, öyle zaten :D
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 pokunu cıkardılar yok 1 , yok 3 , Q5 daracık ama yuksek sozde jeep yapıyolar sonra takla atıp duruyolar
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bunu BMW yapıyor takla falan atmaz da tasarım fail ya
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Selam, Bu işin Şoku çıktı. -Ben sedan alacaktım?! -Beden nedir; XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL ??? -Eee o zaman ben jip alayım! -Hahahahaaa... Onun beden ne olsun; XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL !!! Abi olay buna döndü resmen. Matruşka gibiler, yan yana park edersek aynı çizgiyi yakalarız. Q3 ne menem olacak acep : Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sonunda tek kişilik jip çıkacak hepsinde zaten. yüksek falan böle ama tek bi koltuk var :D BMW X1/2 - Audi Q 0.25 falan
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 asfalt yamalarıyla savaşan jipler bunuda alıp diğerlerine vur
Öne çıkan mesajlar