Phobos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 said: Bileti sütyeninde saklamış! İngiltere lotodan 7 milyon Sterlin kazanan 18 yaşındaki kızı konuşuyor... İNGİLİZ, 18 yaşındaki Lanthe Fullagar, Avrupa'nın en büyük loto ödülü olan Euro Millions'dan 7 milyon sterlin (Yaklaşık 16 milyon YTL) kazanarak, 1 gecede İngiltere'nin en zengin gençleri arasına girdi. Çekini alan genç kız, bileti aldığı günden beri sütyeninin içinde sakladığını açıkladı. Avrupa'nın en büyük loto ödülü olan 'EuroMillions Lottery' biletinden tam 7 milyon sterlin kazanarak lotonun en genç milyonerleri listesine giren İngiliz Lanthe Fulllagar, şanslı bileti bir hafta boyunca sütyeninin içinde sakladığını anlattı. Kendisine şans getirmesi için bileti alır almaz çekiliş gününe kadar sütyeninin içinde taşıdığını söyleyen Fullagar, 'Bileti kimsenin görmesini istememiştim. Aklıma tek gelen yer sütyenimin içi oldu' diye konuştu. İnanılmaz servetin yazılı olduğu çekini aldıktan sonra, ailesi ile büyük bir parti veren Fullagar, kazandığı milyonları şampanya patlatarak kutladı. Bir yıl ara verdiği üniversite eğitimine dönerek gelecek yıl hukuk eğitimi görecek olan Fullagar, kazandığı parayı ailesi ve arkadaşları ile paylaşacağını ve hemen Mısır tatiline çıkıp dönüşte de kensine siyah bir Ford KA otomobil alacağını söyledi. Lüks bir yaşamı hiçbir zaman arzulamadığını bselirten Lanthe Fullagar, 'Üniversitede her öğrenci gibi ben de sıradan bir öğrencilik hayatı yaşamak istiyorum. Ferrari veya Rollers yerine Ford KA arabam olacak. Milyonerler gibi yaşamak istemiyorum. Ekmekle kuru fasulye en sevdiğim yemek onlardan vazgeçmem' diye konuştu. Kaynak Yuh. O bilet orda bir hafta rahatsızlık vermemiş mi ve tüm hafta aynı sütyeni mi kullanmış yani? Ayrıca İngilizlerde kuru fasülye kültürü mü vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 fasulye her yerde var, kurusunu yazar sallamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kuru fasulye ne ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 1 hafta aynı sütyeni giyerse ömrü billah kimse görmez zaten. Bana da selam çakmış D: a.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 siyah ford KA şahin K verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 soldamı sagdamı saklamıs merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 İngilizlerin en sevdiği yemek beans dir hem ucuz hem doyurucu her bişeyle yerler.. Ama bizim bildğimiz kuru fasulye değil tabi ki..Genelde kavanozda oluyor ve hiç bişiye benzemiyor...Bizim en dandik kuru restoranı ondan 50 kat iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bole paralarda bunun gıbısıne cıkar ıste ford ka diyor ya ben alıyım sana ford ka bıde bı cuval fasulye alıyım sen o cekı ver bana fazla gelmıs o bellıkı sana töbee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bi hafta aynı sütyen ne alaka onu anlamadım? sütyen değiştirince bir daha sokulamıyor mu oraya? =) bi de en çok şuna güldüm "Ford KA marka arabam olacak" ahah nuub mu desem pinti mi desem bilemedim. edit:bilmeyenler için ford ka http://bandc-motors.co.uk/Ford_Ka_42.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ekmek said: 1 hafta aynı sütyeni giyerse ömrü billah kimse görmez zaten. Bana da selam çakmış D: a.s ahahaha. bu arada 1 hafta aynı sutyen giyilmez dimi?? bayanlardan acıklama plx (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 giyen gördüm desem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 böyle bişey olaydı bizim cingenler köşe olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 said: 'Bileti kimsenin görmesini istememiştim. Aklıma tek gelen yer sütyenimin içi oldu' diye konuştu. =( Bonus: Ford KA nedir ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 pek bi yalan kokuyor haber, dimi canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Seviyodur belki Ka'yı kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 o kadar param olsa helikopter alırım kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Birisi şurayı didiklesin bakalım işin Türk gazeteciliğinin dışında kalan kısmı neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sütyen nedir hiç anlamadım. meme=süt, memelik=sütlük benim mantığımın anlayabileceği. sütlük, sütyen yerine kullanılmasını tavsiye ettiğim kelimedir. memelik ne diye sormayın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sütyen fransızcadan gelior ama onu napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 baştan sona yalan haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 zekası varsa sütyeni de rahat bi 500000 sterline falan satabilir bi salağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Saka gibi 16 Milyon ytl. Ford ka yi anlarim da zengin hayati yasamicam ne demek? Zenginsen yasiycaksin. Zaten simdi para Yeni cikti gormemisler gibi demec vermek istemedi herhalde. Illa ki alicak Ferrari de porsche da. Boyle durumlarda hemen bi muhasebeci bir de kisisel menager/advisor tutmak lazim napicani bilmiyorsan. Gidicem hukuk okuycamla olmaz bu isler sirf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Kız demiş ki: "Çok şaşırdım, çok sevindim, öyle bi bağırdım ki ev yerinden oynadı, hatta ne olduğunu anlamayan köpeğim geldi popomu ısırdı! Daha önce sadece bir kere oynamıştım, toplam ödülün 100 milyon poundun üzerinde olduğunu görünce tekrar oynamaya karar verdim. Önce Mısır seyahati yapmayı düşünüyorum, dönüşte paramı ailem ve arkadaşlarımla paylaşacağım, siyah bir Ford KA almayı düşünüyorum. Hukuk eğitimimi bitirip kendi hukuk büromu açmayı düşünüyorum" vs vs. anormal bişi göremedim ben burda. 7 milyon pound'u bi anda vermezler herhalde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Hiçkimsenin görmemesi için sütyenine koyması kızın cinsel hayatı konusunda hazin ipuçları veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar