Burax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 5. geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aa hakan 4 den sonra uyandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 MErak ediyorum rtuğurul ne taktik verdi takıma? 11 tane adam seçmekten başka (ki onun da yarısı yanlış) ne yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 öeh daha dayanamıyorum izlemeye ya. müthiş(!) konsantrasyonlarından dolayı kutluyorum bugün sahadaki beşiktaşlıları. bunun haricinde ibrahim toramanı sağ bek oynatıp, ortasahanın ortasına iki tane pas yapmayı beceremeyen adam koyan ertuğrul sağlamın futbol bilgisine slms demek istiyorum. daha konuşsun biz modern futbol oynuyoruz bilmemne diye, umarım metalistin maç kasetlerini izler de modern futbol görür biraz. ayrıca top ceza sahasına girmek üzereyken pozisyon tekrarı koyan yayıncı kuruluşa da tebrikler. benim için pek bişey farketmedi belki ama evlerinden maç izleyen metalistli taraftarlar eminim sinirlenmiştir. maçı piç ettiler resmen. sunucunun müthiş edebi bilgisini kullanarak yaptığı metaforlar da müthişti. ama biraz da işini yapsaydı, ne biliyim maçlar ilgili istatistikler falan verseydi (mesela kaç tane top kaybettik çok merak ediyorum ben), güzel olurdu. metaisti de tebrik ediyorum. bilmiyorum bütün maçlarda böyle mi oynuyolar ama bu maçtan izlediğim kadarıyla gerçekten çok iyi bi takımlar. her oyuncularının baya iyi teknik, mental ve fiziksel özellikleri var. benim bugün izlediğim bu takım en az bi yarı final oynar biraz da şanslı bi kura çekerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 harbi şaka gibi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 dasjdas süper kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 seriç filan ne yani. yılda 1 maç oynuyor en önemli maçlarında birinde oynuyor. Tanrı bile gol atmamızı istemior. ne golü diyor haketmediğimizden artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 KARTAL GOOL GOL GOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hakan mi var kalede gene liverpool macinda da o vardi galba kalede ya da sonradan mi girmisti 2. 3. golden sonra ne, bu adamdan kaleci olmaz anlasilan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ahahahahhahahahasdasdfdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Metalist çok iyi koşup basıyo. Her adama iki kişi bastılar. Ama pas yapabilen bi takıma karşı böyle etkili olamazlar o da bi gerçek. Hani şampiyonlar ligi olsa hiçbişey yapamaz metalist ama uefada iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ilk gol çok iyiydi ya. böyle kalenin 2 metre yukarısından giderken aşşa doğru indi tam doksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 oha gol attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aaa gol puhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 nobreeeeee 4-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 son dakikada üçlük atarsak üstüne bir de basket faul olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!111 ASGASFASGS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sinan engin bu golden sonra neler dicek. attık ama yetmedi işte. bilmem ne filan der haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Nobre'yi 65te al oyuna Ertuğrul, işişten geçince. BJKnın gol olmayan iki pozisyonu daha var, hepsi çift forvete döndükten sonra. Korkak, kişiliksiz teknik direktörlerle buraya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 İsmail ykdan allah belanı versin sarkısını istiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Burax said: son dakikada üçlük atarsak üstüne bir de basket faul olursa AHUEHAUEUHAE besikten girerse 5 lik saycaklarmis uefadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Atamayana atarlar tabii. Sen kalk binlerce pozisyona gir 4 tanesini at sadece, tüm fırsatları tep sonunda yersin 90'da golü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sinan engin "atıoduk ama hakem erken bitirdi" dicek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 stad etrafında uçan kuşlar kalecinin dikkatini dagıtmasaydı elerdi beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar