Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Metalist Kharkiv - Beşiktaş JK / 02.10.08 / @ 20.00

nocom

Öne çıkan mesajlar

öeh daha dayanamıyorum izlemeye ya. müthiş(!) konsantrasyonlarından dolayı kutluyorum bugün sahadaki beşiktaşlıları.

bunun haricinde ibrahim toramanı sağ bek oynatıp, ortasahanın ortasına iki tane pas yapmayı beceremeyen adam koyan ertuğrul sağlamın futbol bilgisine slms demek istiyorum. daha konuşsun biz modern futbol oynuyoruz bilmemne diye, umarım metalistin maç kasetlerini izler de modern futbol görür biraz.

ayrıca top ceza sahasına girmek üzereyken pozisyon tekrarı koyan yayıncı kuruluşa da tebrikler. benim için pek bişey farketmedi belki ama evlerinden maç izleyen metalistli taraftarlar eminim sinirlenmiştir. maçı piç ettiler resmen.

sunucunun müthiş edebi bilgisini kullanarak yaptığı metaforlar da müthişti. ama biraz da işini yapsaydı, ne biliyim maçlar ilgili istatistikler falan verseydi (mesela kaç tane top kaybettik çok merak ediyorum ben), güzel olurdu.

metaisti de tebrik ediyorum. bilmiyorum bütün maçlarda böyle mi oynuyolar ama bu maçtan izlediğim kadarıyla gerçekten çok iyi bi takımlar. her oyuncularının baya iyi teknik, mental ve fiziksel özellikleri var. benim bugün izlediğim bu takım en az bi yarı final oynar biraz da şanslı bi kura çekerse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...