Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 direk kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 gökhan zan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 İki tane hızlı pas, verkaç direk tehlike olur, adamlar çok yakınbasıyo. Biz bu takımı komple küçümsemişiz. Adamlar 1-0 'ı avantajlı olarak görmüşler yoksa burda da yenerlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 tunch said: gökhan zan :) onun hakkı arsenalde oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 halen nobre şart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yemeyin lan bir tane daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 55. dakika itibariyle fikrim, BJK'nın değil tur geçmek rahat rahat fark yiyeceği yönündedir. Umarım biri bu yazımı alıntılar da "epic fail" felan yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ertuğrul neyi bekliyo anlamıyorum, çıakr serdarı al nobre'yi işte. BJK ne kadar yetenekszi anlaşıldı aslında. TSL takımı Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 fark kaçıyor adamlar adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hepimiz TSLyiz :) beşiktaşa değil TSLye bu laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 abi çıldırıcam napıoruz böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Şimdi düşündüm de BJK boş yere uefa'da 4 maç yapıp enerjisi harcamasın, elensin , lig için daha hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 adam doğru söylüyor bülent tulun tamam eyvallah. ama ülkede beşiktaşlı yorumcu yok mu da, galatasarayın eski yöneticisi yorum yapıyor bizim maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Fatih Terim hakkında ne derseniz diyin ama, o olsa 30. dakikada en az iki değişiklikle maçı çevirmek adına aksiyon alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bu nasıl bi beşiktaş bu maç böyle bitsin, türkiye ye dönmesinler. ne biçim adam bunlar yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 şaka gibin bi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bravo beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 seriçle zapoyu bekletmeden gönderelim. ligde iyi kötü oynarız onlar olmadan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bu kadar istekli oynayan bi takıma karşı bu kadar rezil bi futbol hakikaten takdire şayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 kapadım ben şahsen.. geçmiş olsun cümleten. 8-0dan daha çok koydu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ulan büymü yaptılar ne var, topa vuramıyo bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 neden şaşırıyosunuz anlamadım. neye çıldırıcan beşiktaş bu yani. ruhsuz tipler. burda kaçtane gol kaçırdılar bencillikten orda ne olucağı belliydi. yani gökhan zan filan ne ki? beter olucaz daha. 3 maçta bi tarafları kalktı. elesek elencez yani direk. her zaman deplasmanda böyleyiz yani. neden şaşırıosunuz ki. ertuğrul sağlam böyle deplasmanlarda. marsilya ezmişti, liverpool ezdi, porto ezdi. kayseri sanıyor halen bu tip maçlarda takımı. vizyon lazım edit: ben inanmıyorum yani üzgün olduklarınada. maçtan sonra çok üzgünüz filan dicekler. inanmıyorum yani. üzülceksen böyle oynamicaksın. gitsinler yani. türkiye ligi değil orası. vizyonsuz herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 BJK Gordon dönemine geri döndü. Bu sene şampiyon olabilirler, BJK'lılar da bu şampiyonluğa sevinebilir, ama UEFA'da gruplara bile kalamamak, tam bir rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar