Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Metalist Kharkiv - Beşiktaş JK / 02.10.08 / @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Madcat said:
hakem çok mu aleyhimize ben mi yanlış değerlendiriyorum pozisyonları?

hakemin maça negatif etkisi bile yok. temiz maç yönetiyor. rezil oynadık ilk yarı. sinan hepsini soğuk suya duşa soksunda akılları başlarına gelsin, bu kadar da iğrenç bir durum olmaz ama avrupa kupası maçında.
Mesaj tarihi:
İlk yarı itibariyle BJK, alt tarafı bir iki tane vasatın üstü adamı olan 3. sınıf bir takıma karşı nasıl bir futbol oynayıp da rezil olunabileceğinin tuto'sunu göstermiştir.

Son 5 dakikada kazandıkları kornerler de bi işe yaramadı, ya Delgado korner atmayı bilmiyor, ya da Ertuğrul bunlara hiç korner çalıştırmamış.

Eğer kısa zamanda 2-1 olmazsa adamların bir iki gol daha bulacağını söylemek için kahin olmaya gerek yok. Bi kere savunmada Gökhan Zan var.
Mesaj tarihi:
doğrudur belki dediğiniz hakem konusunda,oyuna negatif etkisi var demedim de,kartlık pozisyonlarda biraz garipti neyse,beşiktaş atar bi gol 2.yarı başında.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
İlk yarı itibariyle BJK, alt tarafı bir iki tane vasatın üstü adamı olan 3. sınıf bir takıma karşı nasıl bir futbol oynayıp da rezil olunabileceğinin tuto'sunu göstermiştir.

Son 5 dakikada kazandıkları kornerler de bi işe yaramadı, ya Delgado korner atmayı bilmiyor, ya da Ertuğrul bunlara hiç korner çalıştırmamış.

Eğer kısa zamanda 2-1 olmazsa adamların bir iki gol daha bulacağını söylemek için kahin olmaya gerek yok. Bi kere savunmada Gökhan Zan var.

metalist eğer biraz akıllıysa ve akıllıca oynarsa 3-4 farkı rahat yakarlar. ama antalya, konya gibi 18 e gömülür ileride 1 adam bırakırsa o zaman beşiktaş parçalar bunları.

2. yarı görecez. yazıyorum buraya eğer metalist 10 kişi defans yaparsa maçı galip kapatırız.
Mesaj tarihi:
iste il atilan golun oyuna katkisini net gorduk, yahu 40metreden vurdu adam yuh ya :S

boktan oynuyoruz zaten soylemeye gerek yo, delgadonun top almasi lazim , forvetlerin top tutmasi lazim ki baski kuralim, kanatlar yok, yahu noldu bu takima :s
Mesaj tarihi:
unK said:
gs maçını izlerken göremedim mermiyi, ligtv umarım yayının başında gösterir golleri >:D<

emin ol epeyce bi göreceksin sitelerde bu golü :D
Mesaj tarihi:
beşiktaş atlar bu turu gibime geliyor gaza gelip sağlam bi comeback yapacağınız inancındayım :) bizim her türlü turu atlıcaımıza inandıımdan (1-0 kapamışız ilk yarıyı) sizin maçı izliyodum oturup harbiden önde basınca adamları saşırtıyo bjk,erken bir gol atarsa ondan sonra da akıllıca oynarsa maçı alır bile
  • Yeni Oluştur...