tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hakem süper abi , deplasman takımıyız yani olsun o kadar.
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Madcat said: hakem çok mu aleyhimize ben mi yanlış değerlendiriyorum pozisyonları? hakemin maça negatif etkisi bile yok. temiz maç yönetiyor. rezil oynadık ilk yarı. sinan hepsini soğuk suya duşa soksunda akılları başlarına gelsin, bu kadar da iğrenç bir durum olmaz ama avrupa kupası maçında.
Burax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 şaka gibi takımız ha, bi an dedim bjk lige ii başladı fln yok lan bildiğimiz kanser yapan bjk işte :)
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 tur bizim arkadaşalr rahat olun kaynak sağlam
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 slickers said: 1 gol yarıyor bjk ye atarlar ya maçı izlemiyorsun sanırım :) kaleye tek şutumuz var o da 44. dkk da :)
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Adam orta sahadan attı. Bunları neyle besliyorlarsa Ertuğrul'u yollasınlar bakkala, alsın.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 İlk yarı itibariyle BJK, alt tarafı bir iki tane vasatın üstü adamı olan 3. sınıf bir takıma karşı nasıl bir futbol oynayıp da rezil olunabileceğinin tuto'sunu göstermiştir. Son 5 dakikada kazandıkları kornerler de bi işe yaramadı, ya Delgado korner atmayı bilmiyor, ya da Ertuğrul bunlara hiç korner çalıştırmamış. Eğer kısa zamanda 2-1 olmazsa adamların bir iki gol daha bulacağını söylemek için kahin olmaya gerek yok. Bi kere savunmada Gökhan Zan var.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Tamam adam anormal gol attıda bjk da kötüydü. Prese karşılık veremedi. Top yapan adam lazım top. Bekten çakma ön libero, forvettençakma açık yapınca top yapılmıyo.
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 doğrudur belki dediğiniz hakem konusunda,oyuna negatif etkisi var demedim de,kartlık pozisyonlarda biraz garipti neyse,beşiktaş atar bi gol 2.yarı başında.
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sg-1 said: İlk yarı itibariyle BJK, alt tarafı bir iki tane vasatın üstü adamı olan 3. sınıf bir takıma karşı nasıl bir futbol oynayıp da rezil olunabileceğinin tuto'sunu göstermiştir. Son 5 dakikada kazandıkları kornerler de bi işe yaramadı, ya Delgado korner atmayı bilmiyor, ya da Ertuğrul bunlara hiç korner çalıştırmamış. Eğer kısa zamanda 2-1 olmazsa adamların bir iki gol daha bulacağını söylemek için kahin olmaya gerek yok. Bi kere savunmada Gökhan Zan var. metalist eğer biraz akıllıysa ve akıllıca oynarsa 3-4 farkı rahat yakarlar. ama antalya, konya gibi 18 e gömülür ileride 1 adam bırakırsa o zaman beşiktaş parçalar bunları. 2. yarı görecez. yazıyorum buraya eğer metalist 10 kişi defans yaparsa maçı galip kapatırız.
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Rewendor said: 2-1 de BJK tur atlıyo di mi? evet ilk maç 1-0 idi.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 2,3 oranı vardı temiz bastım ben de dayanamadım hehehe. zor maç olacağı belliydi.
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 iste il atilan golun oyuna katkisini net gorduk, yahu 40metreden vurdu adam yuh ya :S boktan oynuyoruz zaten soylemeye gerek yo, delgadonun top almasi lazim , forvetlerin top tutmasi lazim ki baski kuralim, kanatlar yok, yahu noldu bu takima :s
unK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 gs maçını izlerken göremedim mermiyi, ligtv umarım yayının başında gösterir golleri >:D<
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 nobre şart. aydın işe yarabilir. uğur inceman da lazım. toraman-inceman değişikliği ilk değişiklikiçin gayet iti
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 unK said: gs maçını izlerken göremedim mermiyi, ligtv umarım yayının başında gösterir golleri >:D< emin ol epeyce bi göreceksin sitelerde bu golü :D
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 abi yabancı sitelerde de gösterilir. yılda 1 kere olur öle gol.
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 beşiktaş atlar bu turu gibime geliyor gaza gelip sağlam bi comeback yapacağınız inancındayım :) bizim her türlü turu atlıcaımıza inandıımdan (1-0 kapamışız ilk yarıyı) sizin maçı izliyodum oturup harbiden önde basınca adamları saşırtıyo bjk,erken bir gol atarsa ondan sonra da akıllıca oynarsa maçı alır bile
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 o bayrak çok kalkınca indirmesi de zor olur , yan hakeme hatırlatmak lazım :)
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 resmen frenledi hakem. süperimi geri aldım :)
Öne çıkan mesajlar