Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ya cok boktan bir duyguymus. evin icinde turlayip duruyorum, konularin %85 ini bilmeme ragmen ruyamda hic bilmeden sinava girdigimi goruyorum, gecmi kaldim artik gecmi kaldimi trenc kactimi diye gunde 40dk dusunerek geciyor, hic heyecanlanmam derken kalbim devamli 110 atiyor, carpinti halindeyim butun yoldaslara Allah sabir versin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 allah kolaylı kversin valla ben 5 kere girdim bişey beceremedim ( hiperaktivite varda 45 dakka üzeri kapanamıyorum )[signature][hline]Dragger.Org [Bu mesaj Ragnar tarafından 25 Nisan 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ben össye daha çalışmaya bile başlamadım yarın başlıyorum :) (umarım bişeyler hatırlıyorumdur yoksa konyada mahkumum :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Valla geçen sene çok çektim. Herkese sabır versin Allah... Yanlız sınav anı çok önemli. Ben sınavdayken gerçek sınavda olduğuma hiç inanamıyodum sürekli kendimi tokatlamam gerekiyordu kafam falan dağılıyordu. Bir ara bir dalmışım matematikte yarım saat falan boşa gitmiş kaynamış arada noldu hatırlamıyorum. Hatta bu yüzden sınavı bitiremedim -normalde hep 30dk önce bitirirdim-, 17 dk da 42 sosyal sorusu çözebildim anca son anda 3 soru boş kaldı, kontrole de zaman olmayınca tabii dikkatsizlik yanlışları da çıktı (ama yine de rüyama kavuştum.) Bunlara çok dikkat. Psikoloji bu sınavın esas test ettiği şey, yoksa ne zeka ne bilgi ne de dikkat birinci sırada. Aman benim düştüğüm hataya düşmeyin. Bilincinizi açık tutun. Ha bir de sınavdan çıkınca bir anda bombok olacaksınız ve duygu boşalması olacak, kendinizi tutmayın ağlayacaksanız ağlayın uyuyacaksanız uyuyun. Bol şanslar...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bence large olmayın. stres yapmadıkça (ki stres yaptığın söylenemez) kafaya takmak iyidir. yoksa sınav katiyen istediğin gibi geçmez. bu aralar bol bol deneme çözmek lazım.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Son bi ay daha gerekli çalışmaları yapacagını düşün,herşeyi bildigini hatırlat kendine.Yapamamak için hiç bi nedeninin olmadıgını düşün ve rahatla...Elbet yaparsın,boşveeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Sanırım ayın 20 sınde olucak sınav..ısın ılgıncı benım son vızemde ayın 20 sınde ve ben daha sonra eve gıdıp tatıl yapıcam :) neyse sımdıden basarılar..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 valla ne çok rahat nede çok stresli olun. tabi rahat olmak daha önemli çünkü stresi kolayca saglayabiliosun(etraftaki kizlarin heyecanini titremesini görünce gelir hafif stres) hafif öncede gidip siniftakilerle muhabbet edince rahatliosun. asiri stres yapanlar dersane puanlarinin çok altinda sonuc aldi. ben sahsen mef'teki en yüksek puanimin 15 puan yukarisini yaptim öss'de çok keyifli ve rahat olarak. tabi kisiden kiisiye degisir ama zamaniniza çok önem verir. umarim istediginiz yerleri kazanirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bütün ÖSS sınavına gireceklere başarılar dilerim...Umarım herkes gönlünde yatan üniversite ve bölümü kazanır.(biraz erken oldu ama neyse sonra bidaha atarız:) )[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: EagleEye, 25 Nisan 2004 23:36 tarihinde demiş ki: ben össye daha çalışmaya bile başlamadım yarın başlıyorum :) (umarım bişeyler hatırlıyorumdur yoksa konyada mahkumum :() Konyanın nesi kötü lan :P Elinde bira içip,karı kıza laf atamıyorsun diye mi kötü? ehueh[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 5 saat içinde bütün yıl mal gibi yapmadığım dönem ödevimi (elektro kaplama) bitirmem lazım böhhühü[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ben bu öss sırasında öyle bi "large" oldum ki hala kilo vermeye çalışıyorum! Şiştim ulan resmen. Göbek bağladım. Veremedim hala bi türlü. Ne biçim stressmiş. Siz siz olun çok takmayın kafanıza bu sınavı[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ehue valla lan konya kötü değil abi aslında arkadaş ortamı falan var adapte oldum oraya ama yaşayamıyorum valla yemek yapan biri yok en basitinden günde 1 öğün yiyorum orda bazen hiç yemiyorum :P bide bunalıyosun bazen dayanamadım sonunda çıktım geldim öss ye kastırıp ankaraya geçicem olmuyo orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Öss Türkçe Sorusu Yalnız Biraz Küfürlü Ona Göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: EagleEye, 26 Nisan 2004 01:23 tarihinde demiş ki: ehue valla lan konya kötü değil abi aslında arkadaş ortamı falan var adapte oldum oraya ama yaşayamıyorum valla yemek yapan biri yok en basitinden günde 1 öğün yiyorum orda bazen hiç yemiyorum :P bide bunalıyosun bazen dayanamadım sonunda çıktım geldim öss ye kastırıp ankaraya geçicem olmuyo orda :) la olm,bari bir- iki bislet yada XTrem Dağ-tepe macerası yaşasaydıkta,öyle deseydin "ben gidicem" i... Ben oynamıyom..Banane der gibi gittin :P said: Dresquin, 26 Nisan 2004 01:20 tarihinde demiş ki: Konyada sen varsın lan daha ne olsun. =) Hehe.. Gr@lsın dresim ;) Gel bura hele ortaam,etliehmein alasını sen doyana gadar ısmarlamayazsam senin gibi olayım ;) *!Hani yada benim bastırmam,Gonyalıdan başkasınaaa bastıırmam bastıırmaaam...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 54 gün 18 saat 32 dakika 50 saniye kaldı [Bu mesaj Exodus tarafından 26 Nisan 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 insan ister istemez stres yapıo ya olsak da bitse çok baydı artık beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar