Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Salvador Dali sergisine gelecekler avucuma mum diksin. Daha önce konuştuğum tayfa için geçerli bir konu bu sadece, yani önceden haberiniz yoksa, tanımadığım birisiyseniz hiç kasmayın, hemen terkedin bu konuyu. Sürekli nette olamadığımdan takip edemiyorum insanları, bu konuya yazarsanız temiz olur, kim geliyor kim gelmiyor ona göre ince ayarını hallederiz. 3-4 Ekim gibi gitmeyi planlıyorum ben Maraş'a, o yüzden benim için en müsait zaman yarın (2 Ekim). Size de uygunsa söyleyiverin burdan. Konuştuğum ve gelmeye niyetli ilk hatırladıklarım; Griswold Spidee Burtonesk Xunn Laraken Ben Sakıp Sabancı Müzesi'nin yerini bilmiyorum açıkçası, oraları bilen birisi varsa aramızda iyi olur. Yazın bu konuya, kim kesin geliyor, kim gelemiyor, ona göre yapalım programımızı.
xunn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Söylememiş ama aynı zamanda doğum günü emre'nin, o yüzden çıkışta çılgın da atılabilir gayet.
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA ADAMLAR SALVADOR DALI SERGİSİNE GİDİYOR AHAHHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHA
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ABİ DOYAMADIM GÜLMEYE SDKŞNAKLNVALKJCSNALKCBASŞLCJASCŞLÖAS,CVİŞÖQWŞVİQEWVQEWVEWDBVSDBHHG
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ya ne işim var sergide. paticikte tek GERGE olmalı.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Cons gülünmesi gereken herşeyi gülmüş zaten de bişey eklemek istiyorum ben de ZUAAAAAHAAA
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ben gelirim, işim yok gücüm yok, film seyredip duruyorum evde. Sergi sonrası size kahve ikram edebilirim terasımda mesela.
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 anında edit, yarın da ziyaret varmış. bu mesaj aslında olmadı hiç.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ne var lan salvador daliye gitmeyecen de ne yapcan. arkadaşlarla gitcektim ben zaten ama onlar şimdi çok doludur diye erteleyip duruyor.
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 3'ünde falan dönüyorum sanırım ben, gelemeyeceğim =/
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 se3ep1 http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=salvador+dali&btnG=G%C3%B6rsellerde+Ara&gbv=2 http://www.izdiham.com/photo/Resim%20S/Salvador%20Dali1.jpg
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 uo da svordali yapmıştım nickimi çok etkiliyici akımları var bu adamın
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Salvador Ali (tınısı daha bi güzel oldu sanki)
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 o zaman swordsmanship liğime vurgu yapılmamış oluyor
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Valla daha sonraki bir zamanda gidecek olmasam gelirdim beni aranıza kabul etmeniz durumunda, ama zaten ilerleyen günlerde sözüm var. O yüzden gelemem.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Abi Dali çok iyidir ya, dalga geçmeyin X(
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 AHAHAAHAHAAHAHAHAHAHA herkes gülsün maçtan sonra temizliycem burayı asdfsad.
Öne çıkan mesajlar