Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 DSmart o kadar dandik bişeye benziyoki alası gelmiyo insanın valla.... Uydu alıcılı tv decoder olur ya yazlıklarda garip garip kanallar çıkar,saçma sapan bi menüsü olur,aynı onun gibi geliyo DSmart.. Digiturk ise klas,şekli var:) Digiturk rullz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 en fazla 5 tane işe yarar kanal var sinema kanallarında doğru düzgün film vermiyorlar zaten,bayramda izlerim en azından dedim ama 4-5 kere kabadayı filmini gösterdiler baydılar artık,gerçi onun dışındaki filmlerde güzel değil ama yinede para vermeye değmez digiturk rullz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 CthuLhu said: dsmart+lig tv kartı şu an için en mantıklısı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 lincoln den çok şey bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bellinzona supriz yapacak söyliyim.ilk maçtaki gibi oynarlarsa 2 atarlar en az.bu sefer çeviremicekmişiz gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 çıkamıcaz çok fantastişe işler dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Lincol attı 3 olduuuğğğğaa. 5'leriz ,3.yü Lincoln atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 8-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 kawell yoksa sıçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yok.dün gece haberlerini izledim orada da söylendi. zaten lig maçında kaçınız dikkat etti bilmem kewell çıktı üstüne uzun kollusunu giyip direk soyunma odasına geçti.ben demiştim bir şey oldu diye. lig maçına yetişecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 1-3 bellizonaliemindeasyonel alır maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 3-1 GS'nin maç ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 çıkıyorum birazdan..inşallah alırız. steau maçında da tırsarak gitmiştim 2-2 kalmştık,bi rahatla gollü güzel bi maç izleyeyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yazık oldu kewell ı izleyecektim ilk defa bu sene canlı olarak tribünden. neyse umarım işi sıkı tutup bol gollü bir galibiyet alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bir fenerbahceli olarak Kewell in olmamasina gercekten cok uzuldum. Kewell la Baros u birlikte oynarken cok zevk aliyorum sahsen. Bu sene galatasaray bize gore cok yerinde transferler yapti... Aksamki mac icin de basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 haydi geçelim turu başarılar bizlere maça gitmekten son anda vazgeçtim, yorgunluk falan .. ayrıca yayınla ilgili konuşanlara bir şey söylemek istiyorum. türkiye bu açıdan şu an için fena durumda değil sadece 2 dekoderle halledebiliyoruz. premier ligde her takımın saha içi ve deplasman maçlarını farklı kurumlar üstleniyor, ihaleleri yapılıyor. Bu yüzden gayet iyi durumdayız. ayrıca verdiğimiz bu paralar yayın geliri olarak takımlara dağıtılıyor. hani ben para verin lan demiyorum, ama türkiye'de şimdilik iyi durumda. aydın doğan'ın destekçisi değilim ama sanırım 2 sene sonra turkcell super ligin yayın haklarını da alacak gibi duruyor. d-smart tüm yayınları gösterir bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bu arada aydın yılmaz ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 kewell ın oynadığını söylüo webaslan: Galatasaray'ın Bellinzona karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor; GALATASARAY De Sanctis Servet Hakan Balta Meira Volkan (Sabri) Mehmet Topal Arda Lincoln Ayhan Kewell Milan Baros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Servet üst direkte patlattı of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Aha penaltı... Hoş aslında pek penaltılık da deildi. Lincolne dokundular yerde kaldı klasik ama hakem verdi penaltıyı. Baros kullandı attı 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 barosla lincolnun aski gozlerden kacmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 GS zaten tek kale oynuyo adamların ceza sahası ve çevresinde geçiyo maç. Adamlar kazara yarı sahayı geçerlerse hiç zorlamadan direk şut zorluyolar 35 40 metreden Lincoln inanılmaz oynuyo ayrıca valla süper. Bi sağdan bi soldan kaçıyo sürekli hareketli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Aha Arda çıktı 30.dk sakatlandı adam. Yeter be 11 adam bulamicaz oynatmaya sakatlıklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 harbi haaa adam kalmadı len, arda gider bu kez herhalde bi ay daha .. offf ... gerçi alparslan çocuk da sağlam kendini geliştirmesini çok istdiğim bi oyuncu inş. bu maçta göze dokunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yaa ben bi siteden takip ediyorum maçıda , radyo yayını falan yokmu yav yarım saattir arıyorum bulamadım püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar