Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - AC Bellinzona 02.10.08 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
Hasan ve Kewell yok,fena sıkıntı.
Kaç sakatımız var abi nasıl iş bu yahu.

Hasan yok da Kewell ile ilgili bir haber goremedim. kaynak var mi? mehmet topalin da oynama sansi varmis kaynak

gs rahat alir bence
Mesaj tarihi:
hay bu d-smartın. ulan yakında cl ve uefa maçlarını hepten izleyemeyecez normal yayınla. emdiğiniz sömürdüğünüz yetmiyor mu bre kafirler.
Mesaj tarihi:
bu maclari parali kanalda yayinlama konseptini bulanin agzini kirsinlar, ayip ya, lig ayri kanalda, kupa ayri kanalda. acin taraftarin onunu, MACLARI SERBEST BIRAKIN LARN!
Mesaj tarihi:
oper said:
hay bu d-smartın. ulan yakında cl ve uefa maçlarını hepten izleyemeyecez normal yayınla. emdiğiniz sömürdüğünüz yetmiyor mu bre kafirler.

öyle zaten gelecek seneden itibaren sanırım..
star'ı da aydın doğan aldığı için bu sene dokunmadılar stara ama seneye dsmartta
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
oper said:

öyle zaten gelecek seneden itibaren sanırım..
star'ı da aydın doğan aldığı için bu sene dokunmadılar stara ama seneye dsmartta

ohaaa

geçmiş olsun o zaman hepimize.
ben bundan sonra hiç maç izlemem herhalde. zaten pek izlemezdim. toptan izlemeyecez :D
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
nocom said:
dünyadan bi haberim, starı aydın doğan mı aldı , en son tmsf mi el koymuştu ona :S
evet tmsf'den aydın aldı,çok oldu alalı.

aydınlattığın için tşkler
  • Yeni Oluştur...