Mike Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Türkçe alt yazısıyla birlikte satılık. 3 set var elimde. kutu falan yok, izledim satıyorum. gittigidiyordan 80 e aldım. 50 ytl ye bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sıfırları tanesi 80 falan değilmi bunlar? sen 3 ünümü 50ye satıyosun anlamadım,tanesinimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Kutusu yok ? Kopya DVD'mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 evet kopyada bi sorun yok dvd kalitesi hepsi. tek kutusu 50, gg den alırken kutu vermislerdide, abuk subuk biseydi parcalandı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Nasıl yani? Kopya DVD'ler için 50 YTL mi istiyorsun? İyi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ahah fazla zekiymiş eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Lol bu da iyi. Geçen de biri hotmail, yahoo falan mail satıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 copya dvd istersem neden para veriyim abanırım torrente cebimden parada çıkmaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ben de heroes lost ve himym'ın şu ana kadar olan tüm bölümlerine satıyorum divx olarak. hepsini 65 ytl'ye veriyorum pazarlıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Kötü bi zamanlama Cumartesi Cnbc-e Prison Break 3.sezonun tamamını saat 14:00 den itibaren verecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Masquerade said: ben de heroes lost ve himym'ın şu ana kadar olan tüm bölümlerine satıyorum divx olarak. hepsini 65 ytl'ye veriyorum pazarlıksız. 10 yetele veriyim sat bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bLackcha0s said: Kötü bi zamanlama Cumartesi Cnbc-e Prison Break 3.sezonun tamamını saat 14:00 den itibaren verecek =) Harbimi ya.Kralsın bab.Walla üzülüyodum kara kara nasıl izlerim diye.(Torrent falan demeyin kota wtf.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Torrent programımı satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bizim arkadas lostun 4 sezonu için 15 ytl istemişti sövmüştüm bu epic fail olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ben dvd getiren arkadaşlarıma çekip veriyodum direk asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ssj4songoku said: Nasıl yani? Kopya DVD'ler için 50 YTL mi istiyorsun? İyi misin? evet? netten indirmeye kasmıcak insanlar mevcut benim gibi. yok yavaş çekti yok altyazısı nerde. gidip üstünde resim var diye 100 milyona almıcak tiplerde var. gayet iyiyim sen nasılsın? metalheart said: ahah fazla zekiymiş eleman o senin aptallığın estafurullah. @blackchaos. hotfixi çekmişsin espiri kabiliyetin gelişmiş afferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mike said: Alıntı: metalheart ahah fazla zekiymiş eleman o senin aptallığın estafurullah. u.U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hepinize ayar vermş ii olmş :) açıkcası binbir çeşit insan var,100 ytl ye de satar yani emin olun,bunu destekleyici ufak bi hikaye anlatiim geçenlerde tv zaplarken bi adama rastgeldim,adam bilmem kaç tane fıkra biliyormuş,5000 fln dedi sanırım tam hatırlamıyorum,ve alo bilmemne diye arıyorsun geliyor fıkra anlatıyor,küsleri fln barıştırıyomuş,bir kadın kocamı getir ,barıştır vs diye 2 milyar aldım dedi eleman ^^ enayi çoksa bzmki napsın üstüne gitmeyelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 youtube'tan dizi izleyen bi kesim mevcut bu ülkede pek aptal bişey yapıyor sayılmaz aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ayarlar açısından epic bir topic olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 @Mike uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 -Yayıma hazır hale getirilen bir eserin aslının veya çoğaltılmış nüshalarının, eser sahibinin izni olmaksızın herhangi bir şahıs tarafından satılması, kiralanması veya ödünç verilmesi hakkın ihlali anlamına gelir. Ayrıca, herhangi bir eserin yurt dışında çoğaltılmış nüshaları, eser sahibinin izni ve/veya eser sahibinin iznini haiz yayma hakkı sahibinin izni olmaksızın ithal edilemez. İthal olunan ürünün orijinal olmasının 23/II maddesine göre bir farkı bulunmamaktadır. İthali yasaklanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 throne_eins_meister said: @Mike uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın eğer ayar çilekten yapilmiş olsaydi şimdi hepimiz çilek suyu içiyor olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ahahaha utanmadan birde kendini savunuyor ahahahah. Biri uçursun şu adamı lütfen ya. Bir de kilit plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 @mike afedersin ama bsgçk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar