Baggio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bu "asdhasgd" yapan ayılara müstehcen Hz. Muhammed karikatürü falan göstersen ne kudururlar be, eğlenceli olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hiç birşeye saygısı olmayan ayılar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 İlk olarak evet, yahudi arkadaşlarımızın, cemiyetlerinin yeni yılı kutlu olsun. İkinci olarak bir takım arkadaşlarımızın medeniyet ve hoşgörü seviyesi beni açıkçası üzdü. Bence bir yahudi, bir müslüman yada bir ateist arasında bir fark yoktur. Hepimiz insanız. İki sene önce bir yahudi arkadaşımın düğünü için Taksimde bir sinagog'a gitmiştim. Sıraların altındaki kasklar, yada törenden sonra: "lütfen gruplar halinde sinagog'u terk etmeyelim, hedef oluşturmayıp hızlıca dağılalım, şüpheli şahısları güvenlik görevlilerine bildirelim" duyuruları ise açıkçası kendimi baya kötü hissetmeme neden olmuştu. Türkiyede nerede olursa olsun bir camiden çıkarken bunları duymazsınız. Toplumumuzdaki medeniyetten nasibetini almamış kişilerin (bir kısmı forumumuzada üyeymiş bu başlıktan onuda anladık) yüzünden oluşan bu durum için söyleyebileceğim tek şey; yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 (tu) Yalnızca kendi dinlerine, kendi mezheplerine, kendi milliyetlerine saygı bekleyen, diğerlerine değil saygı göstermek, eblekçe dalga geçen, kendinden farklı olan herkesi küçümseyen, alay etmekte hiç bir sakınca görmeyen, hatta Türkiye'de yaşayıp, dini farklı insanları son derece cahilane bir şekilde ''yabancı'' olarak niteleyen, işin komiği gerçekten öyle zanneden geri zekalıları ''kınıyorum'' diyemeyeceğim, (anlayacaklarını sanmıyorum) acıyorum sadece, belirtmeden geçemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mutlu yıllar.Seviom sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Oha böyle güzel bir topik beklemiyodum süpriz oldu. Ve yine oha böyle saygısızlıklar da beklemiyodum. Üstümdeki mesajın üstündeki 2 mesaja sonuna kadar katılıyorum. Ben de barış dolu yıllar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 mutlu yıllar. huzur dolu bir yıl olması dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aquatik said: (tu) Yalnızca kendi dinlerine, kendi mezheplerine, kendi milliyetlerine saygı bekleyen, diğerlerine değil saygı göstermek, eblekçe dalga geçen, kendinden farklı olan herkesi küçümseyen, alay etmekte hiç bir sakınca görmeyen, hatta Türkiye'de yaşayıp, dini farklı insanları son derece cahilane bir şekilde ''yabancı'' olarak niteleyen, işin komiği gerçekten öyle zanneden geri zekalıları ''kınıyorum'' diyemeyeceğim, (anlayacaklarını sanmıyorum) acıyorum sadece, belirtmeden geçemeyeceğim. bu konuda biraz faklı düşünsemde temelde katılıyorum, sadece din yada milliyet değilde her konuda benim düşüncem doğrudur düşüncesi hakim insanlara(sadece ülkemizdeki insanlardan bahsetmiyorum insanların geneli bence boyle), bu insanın doğasında var, bunun değişeceğini sanmıyorum, ama kendi düşüncesini başkasına kabullendirme çabasıda girerse işin içine o zaman sakat işte, herkesin düşüncesi kendine bi başkası seninkini kabul etmek zorunda değilki, ha senin düşüncen sana göre doğru olabilir ama o adama göre doğru değilse onu düşüncesinden saptırma amacı niye(ki bu forumdada cok seziyorum bunu)? o insanın kendi aklı fikri yokmu, var ve kendi düşünceleri neticesinde o yolu seçmiş, tamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aquatik said: (tu) Yalnızca kendi dinlerine, kendi mezheplerine, kendi milliyetlerine saygı bekleyen, diğerlerine değil saygı göstermek, eblekçe dalga geçen, kendinden farklı olan herkesi küçümseyen, alay etmekte hiç bir sakınca görmeyen, hatta Türkiye'de yaşayıp, dini farklı insanları son derece cahilane bir şekilde ''yabancı'' olarak niteleyen, işin komiği gerçekten öyle zanneden geri zekalıları ''kınıyorum'' diyemeyeceğim, (anlayacaklarını sanmıyorum) acıyorum sadece, belirtmeden geçemeyeceğim. yalnızca kendi dinlerine veya dinsizliklerine, kendi mezheplerine veya mezhepsizliklerine olarak değiştirirsek ilk mesajı, daha çok kişiyi kapsarsa, ben de katılıyorum o zaman. tek yönlü düşünmemek lazım. merak edenler sayfalar süren bayram - kandil vs. kutlama topiclerine bakabilir. edit: değerli modumuz dasaa çoğu kutlama topiğini temizlemiş, sadece kutlu olsun mübarek olsun mesajları kalmış. arada bir iki tane "ne diyon sen xye" şeklinde mesajlar var sadece. neyse. demek istediğim anlaşılmıştır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar