Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve Online

soldier_wd

Öne çıkan mesajlar

Ne scripti yapmak istedigine bagli? Macro tarzi birseyse yapamazsin belli sure sonra eve banliyo direk. Ama G15 gibi bi klavye alip onun macrolarini kullanabilirsin. Sonucta ozel bi program degil. Ben 1.5 yildir kullaniyorum ama oyle fantastik seylerde bekleme g15 ten bide fiyati suan ne kadar bilmiyorum ama ben aldigimda 101 dolar + kdv idi.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı basti macro programları war mesela ben kullanıyorum bir tane baya basit işleyişi şu şekilde
1 ve 2 tuşları ile kaynak ve hedef belirliyosunuz 1 deki kaynağı tutup 2 ye sürükleyip bırakıyo yani cargoholddaki madeni Jetin içine atıyorum

Mofiki's Eve Online Jetcan Macro
Sosyal ağlarda paylaş

Ya buarada ben offline macro dan bahsetmiyorum. Bende 2 makina var. 1 makinadaki madenci account ile kazrken , 2 . makinadaki accountla tasıma işini yapmak istiyorum. Sonucta devamlı olarak makina başındayım. Sadece aynı anda 1 den fazla account ile oynamayı kolaylaştıracak bir şeyler benim söylediğim. Burada o kadar scripter var. Kimse akıl vermiyor. Yoksda bende tilt oluyorum makro mining yapanlara , gördüğümde bende indiriyorum onları ama benim dediğimde ole birsey yuk. Gereksiz kızıyorsunuz ....
Sosyal ağlarda paylaş

soyledigin anladigim kadariyla zor bir sey deyil
strip miner 3 dakkada bi cikartiyo ondada hemen jettison daki cargoya koyacaksin ve diyer makinaya gecip tasicaksin
millet tek makinada 3-4 acc le bunu yapiyo
bu arada buraya bakarken gordum jedi sonunda kapmis yetkililigi
bu arada sadece cargodakini diyercargoya atiyon ordanda industrial shipte geciriyon bunun icin bi maus hareketleri kaydeden macro hazirlana bilir veya iyi paran olunca tasimi sıkıntın direk biteiblir mesela charon falan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...