soldier_wd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 UO daki script tarıznda bir uygulamayı Eve Onlineda nasıl yapabilirim ? Konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz ? Easy Uo gibi bir program bulsam kendimde yapabilirim sonucta Örnekler ile deneme yapa yapa öğrenebilirim. Selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Tam benim yazmak istediğim şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soldier_wd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ne scripti yapmak istedigine bagli? Macro tarzi birseyse yapamazsin belli sure sonra eve banliyo direk. Ama G15 gibi bi klavye alip onun macrolarini kullanabilirsin. Sonucta ozel bi program degil. Ben 1.5 yildir kullaniyorum ama oyle fantastik seylerde bekleme g15 ten bide fiyati suan ne kadar bilmiyorum ama ben aldigimda 101 dolar + kdv idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Macro yapan tipler varya Macro yapıp gemini mine a bırakıcaksan nerde takıldıgını solede gelip bende mine yapim B) hehehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bazı basti macro programları war mesela ben kullanıyorum bir tane baya basit işleyişi şu şekilde 1 ve 2 tuşları ile kaynak ve hedef belirliyosunuz 1 deki kaynağı tutup 2 ye sürükleyip bırakıyo yani cargoholddaki madeni Jetin içine atıyorum Mofiki's Eve Online Jetcan Macro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bu çeşit macrolar eula ya aykırı die biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Vay behran :) hosgeldin. O tur macrolar evet yasak yani drag and drop olayi yasak. Ancak birisi sikayette bulunmadigi surece ccp farketmiyo onlari. Botlari direk buluyolar 15-20 gun icinde ama basit macrolarda birinin sikayet etmesi gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 basit programla miner yapilmaz bence klitlendigin astoid biter istedigin maden cesidi biter baska yerede gitmen gerekir o zamandada bot a donusur hem sikayet olma olasiligi yuksektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 uo daki speedhacki çalıştır skiller hızlanıyo deli gibi. ama Oyundan çıkınca düzeliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bahsettiğim o program zaten BOT olarak kullanılacak bir program deil sadece sürekli mouse ile sürükle bırak yapmak zorunda kalmıyorum eskiden kitap okuyordum kazarken şimdi 2. karakteri açtım onunla oynuyorum 2. bilgisayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soldier_wd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ya buarada ben offline macro dan bahsetmiyorum. Bende 2 makina var. 1 makinadaki madenci account ile kazrken , 2 . makinadaki accountla tasıma işini yapmak istiyorum. Sonucta devamlı olarak makina başındayım. Sadece aynı anda 1 den fazla account ile oynamayı kolaylaştıracak bir şeyler benim söylediğim. Burada o kadar scripter var. Kimse akıl vermiyor. Yoksda bende tilt oluyorum makro mining yapanlara , gördüğümde bende indiriyorum onları ama benim dediğimde ole birsey yuk. Gereksiz kızıyorsunuz .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 soyledigin anladigim kadariyla zor bir sey deyil strip miner 3 dakkada bi cikartiyo ondada hemen jettison daki cargoya koyacaksin ve diyer makinaya gecip tasicaksin millet tek makinada 3-4 acc le bunu yapiyo bu arada buraya bakarken gordum jedi sonunda kapmis yetkililigi bu arada sadece cargodakini diyercargoya atiyon ordanda industrial shipte geciriyon bunun icin bi maus hareketleri kaydeden macro hazirlana bilir veya iyi paran olunca tasimi sıkıntın direk biteiblir mesela charon falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Soldier senin dediğin olayı ben yapıyorum ben zaten dediğim gibi ismini verdiğim programı kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar