Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ÜFF Nevzat nasıl ölür arkadaş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 memati yine sayko takılıyor. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Üffffffffff emoti istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 spoiler reklam var şu an boşuna tvyi açmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 polat ölür işallah dedim ya valla ölüomuş galiba ha :d sabilere yazık oldu yanlız ya eren gencecik çocuktu,duygulu anlar yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 memati iyice hapçı triplerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Spoiler versenize arkadaşlar, NERE ÖLMÜŞ SDF yazılmaz ki orta yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 güllüye ne oldu onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 polat ambele olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ben almanyadan izledm izlemeyin sonunu polat ölüyo, abdülhey geçiyo başa kgt kuruluyo fln. 2-3 tane kel eleman var yapılanıyolar. bide abd yardım ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 HALO KANSER OLMUŞ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/1236518541.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 muro gene eski formunda yarmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 flashback ler falan çok karmaşık geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Polat a nolmuş öyle vermişler ayarı.Bölük parçık izledik yine bişey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 POLAT ahaha polat alemdar peter petrelliye özenmiş hapları aynen helaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 büünce polat olcam hacı kesin kafaya taktım şu anda. bide şansın varken beni öldür,yoksa sana öyle bi madalya takarım ki...,büük koskocaman bi madalya takarım. - hem kocaman madalyalarım var ki benim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Olmamış (td) ııh Erhanın elini niye mundar ettiler diziden şutlayacaklar mı ki. Memati hala sayko çok uzattılar. Bir de ilaçları hapla mı veriyorlar, peh. Yok mu bunun damardan verileni. Beğenmedim ben, reklamları da çok sıktılar bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 reklam şart abi alternatifi yok gavur dizileri gibi 45 dk diil 1.30 saat abi anca iş yapcak adamlar(bende beğenmiyorum reklamı ama böyle) ilaçlarn hap olması uzun vadede etki ediyo olması diye düşündüm,damardan yapsa direk iptal eder heralde die bi mantık geliştirdim şu anda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 En temizi ertesi gün izlemek reklamlardan kurtulmak için de can sıkıntısından izledim yapacak bişi de yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ömer babanın evindeki yangın sahnesindeki diablo 2 portal ses efekti nedir abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bunun torrenti falan varmidir ya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 başladığımdan beri izlediğim en kötü ilk bölümdü KV nin. genelde hele ilk çıktığı zamanlar masraftan çekinmeyip en bol aksiyonlu bölümleri izliyoduk. bu sefer saçma sapan bir bölüm izledik. muro da olmasa izlemezdim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 haftaya aksiyonun dibine vurucaklar gibime geldi :O überalls olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 veyr10 said: bunun torrenti falan varmidir ya? :( dolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar