Kalten Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Sonraki bölümün fragmanında mematinin mezar filan var acaba bu jenerik dalgasından sorun mu çıktı.Eger öle bisey olursa kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 mematiye dokunmaya yemez bi tarafları. başka bişidir o fragmandaki mezar. ben memati olsam, abdülü de kafalar ve alayına isyan derim. ismimi 2. sıraya çaktırır ücretimi de 2ye katlatırım. karşı çıksınlar yiyosa!? abdülle memati ölürse, polat brezilya dizisine çevirir KVyi, yeni yavuklusu hatçeylen beraber löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 eski serideki tarikat fln da girse işin içine daha da karışsa ortalık hahaha baydı ya derin devlet muhabbetleri birbirlerini 50 kere öldürmüşlerdi bıy bıy bıy oynuyorlar. yakalıyon polatı sık kafasına bitsin dizi. yakalıyon iskenderi sık bitsin neymiş teşkılatını çökertecekmiş... adamın telefonunu bile dinliyemiyon. türkiyede kaç kişiye görüntülü telefon hizmeti veriliyodu o sahneler çıktığında ahahha ilk bölümlerde hacker fln vardı uğraşıyordu. akıllı pro ajanlar vardı polatın yanında. şimdi ezik ezik takılıyor mal memati ve tayfasıyla. ingilizlerin spooks dizisi var. orada gerçekçi hata yaptı mı adam gg oluyor. başrol oyuncusunu çok rahat öldürüyorlar fln. burada ajancılık oynayan bu adamlar 131290301 bölümdür 12381239812319 adamla çatışmaya girmelerine rağmen halen sağlam fln. yeni nesil kara murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bu diziyi hayla izleyen varmı ya :) iyice saçmaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 oha polat evlenmiş falan. kaç sene oldu ki elif öleli hemen unutup evlendi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 dizi hiç sarmıo anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 http://img5.imageshack.us/img5/6152/elifpolataaa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bu yaz bitsede kurtulsak artık bu dizi, iyice ergenekonun yayın organı oldular. samanyolunda veya atvde yayınlayacaklar seneye sanırım, anca onlara uyar bu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 başlıyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 hayat durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 geçen perşembe ümraniyeye bi çıktım akşam , bütün dükkanlar , kahveler , restoranlar hayat durmuş naklen kurtlar vadisi izleniyordu , cendere cendere eve geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 cevat: bu ne yılmaz yılmaz: kesilecek kütük ağam cevat: kes o zaman cevat: bu ne yılmaz yılmaz: çakmak ağam cevat: baruttan uzak tut o zaman. ne biçim kötü karakter lan. herif elinde kav kibritle geziyor. asfsafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mohi said: bu yaz bitsede kurtulsak artık bu dizi, iyice ergenekonun yayın organı oldular. samanyolunda veya atvde yayınlayacaklar seneye sanırım, anca onlara uyar bu haliyle. izleme paşam senin için kavak yelleri var. takıntılısın, herifin 10 sene önceki resmini koyup köylü falan yazmıssın, sen 10 sene önce altına yapıyodun len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 olum herkes ölüyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bayadır izlemiodum.da biri bana şu fuat ın koko çekerken çalan müziği söylesin ha bide iskenderin zekiyle olan kurt öldü ölmedi muabbeti iyiydi.hangi bölümdü bilmiyorum oraya denk gelmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 en unutamıcam sahnesi demedi deme ibrahim senin kızıda kucağa oturttururlar birgün demesi herifin kopmuştum yav:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bu haftanın fragmanda en son adam seninde bilmem ne olduğunu biliyorum diyor ne diyor anlamadım orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mike said: Mohi said: bu yaz bitsede kurtulsak artık bu dizi, iyice ergenekonun yayın organı oldular. samanyolunda veya atvde yayınlayacaklar seneye sanırım, anca onlara uyar bu haliyle. izleme paşam senin için kavak yelleri var. takıntılısın, herifin 10 sene önceki resmini koyup köylü falan yazmıssın, sen 10 sene önce altına yapıyodun len. Nesini savundun anlamadım ben valla. Senaryo dandik, olaylar desen bölüm başına 20 dakikalık yabancı diziler kadar anca ilerliyor dizi ama bizimki 80-90 dakika sürüyor. Neden peki, o oraya bakacak, bu buraya yürüyecek, arkadan müzik çalacak falan diye. Çatışmalar desen gerçekçilik, efekt, aktörlerin becerisi falan her yönden rezalet. Figüranlar kalasın önde gideni, ne aksiyon eğitimi var ne rol yeteneği. İskender'in mekanının kalbindeki 5 korumanın 3'ü bildiğin kısa boylu göbekli adamlardı geçen bölüm, slim fit tişört giydirmişler bir de utanmadan :p Oktay Kaynarca'dan sonra biraz kötüleşmişti dizi, Pusu adıyla çıkanlar iyice rezalet oldu. Artık sırf meraktan izliyorum, onu da 1-2 ayda bir toptan indirip geçe geçe izliyorum, yarım saatte falan bitiyor bölümler. Diğer türlüsü çekilir gibi değil. İşsiz güçsüz oturup güç, racon hayalleri kuran adamların özenip izleyeceği bir dizi haline geldi, başka türlü beğenilir bir tarafı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Milamber said: bu haftanın fragmanda en son adam seninde bilmem ne olduğunu biliyorum diyor ne diyor anlamadım orada sende gladyosun biliyorum diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 baydır izlemiyorum da yarınki bolum fragmanı fena değil gibi geldi.iskenderi vuruluşunu gördük o bile yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 o cevat nasıl kurtuldu ya ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 iskender vuruluyo ama öleceğini sanmıyorum. bu kadar basit öldürtmezler senaristler iskenderi. ve iskenderin filmi çekilecekmiş(şuan da çekiliyor da olabilir tam bilemiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ful yapraklarıyla taptığım adam nerelerde at koşturuyor heeey hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 iskenderi sevmeye başladım zira dizide kalan son karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 İskender ölürse yazık olur diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar