Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 jpg 212 börbürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bvlgari Aqva çok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Koku 5 dakikada gidiyor ne demek ya, öyle bir şey olmaz sen alışıyorsundur. Zaten öyle buram buram kokmaya gerek yok, çıplak tenine sık parfümü; bilek içlerine ve boynuna özellikle. Öyle kıyafetin üstünden falan sıkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ReNeGaDe said: privacy;) ucuz ve güzel satayım privacy, oricinıl, çok ucuza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 enişteme almanyadan biri empora diye bi parfüm getirmiş mükemmel bi parfüm ama türkiyede hiç bi yerde bulamadık o parfümü. kullanan gören eden var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 orjinalse senin burnundan kaynaklanıyordur muhtemelen bence.tommy classic kullanıyorum çok hoşuma gidiyor, baya da kalıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 eldar said: Koku 5 dakikada gidiyor ne demek ya, öyle bir şey olmaz sen alışıyorsundur. Zaten öyle buram buram kokmaya gerek yok, çıplak tenine sık parfümü; bilek içlerine ve boynuna özellikle. Öyle kıyafetin üstünden falan sıkmayın. yanlıs kullanım..parfum tene boca edilerek kullanılmaz.dokuması sık kumaslara -pamuklu ya da kot- sıkılırsa parfum daha kalıcı olur.ama eger koku hafif ise ne kadar cok sıksanızda fayda etmez.soguyan havalara gore daha sekerli kokular tercih edilebilir.hic sevmesem de rochas&angel;ayrıca armani code,kenzo,bvlgari aqva,hugo boss boss,cerruti si,...benim tercihim ise christian dior higher energy.lacoste booster bulamadıgım icin ona en yakın kokuyu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 armani-mania 6 sene oldu kullanmaya başlayalı galiba :) orjinal olunca baya kalıcı oluyo cidden, daha geçen gün ispatladı bi kez daha kendini bana, 1 hafta önce giydiğim bişeyi kirliye atmayı unutmuşum, bu kirlimiydi ya diye koklayınca gelen parfüm kokusundan hatırladım atmayı unuttuğumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 acqua di gio iyidir, polo da çok kalıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Abi armani mania kullanıyorum bende de nası kalıcı ya 2 saatte uçuyo gidiyo kokusu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Değişiyo tenden tene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Tenime sıçrıyım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 black code ve 212sexy çakma istersen dkny be delicious(ggden almıştım süper koku+süper kalıcı çıktı ama orjinali böle güzel kokmuo lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Valla ya Black Code 10dkya gg Ten men anlamam paraya yazık, nasıl anlıcaz bu durumu.. ''ABi bileğme sıktım kokusu 10 saat durursa tekrar gelip alcam sdfds'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kimse fahrenheit dememiş ya da ben görmedim. eh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ekmek said: Tenime sıçrıyım o zaman. =( uygun parfümü bul bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Aga yok parfüm durmuyo bende. 3. parfüm bu denediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Armani - Code ve gio rochas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 chanel allure home sport diye bişi aldım en son gri metal kaplı fena değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben colors parfümlü kolonya kullanıyorum bence güzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 olmadı yok mu gül suyu kullanan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ck in2you armani code hugo - soul cacharel - amor pour homme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Jil Sander herhalde şuana kadar en sevdiğim parfümdür. (Şu yatık şişede olan) Miracle da güzel. Ayrıca CK crave de ilk 3te yer alacak bir parfüm. Onun haricinde bir de davidoff cool water diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ck-in2u hugo-energies rochas man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kalici parfum = Angel Men. pamuk seker gibi kokuyosun, erkekler (kendin de dahil olmak uzere) begenmez ama kadinlara afrodizyak etkisi var diyorlar. ben tek gecerim ama dalga gecio bazen millet euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar