balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 slickers said: oha balon erkekmiş ama idare ederim şimdi . edit : ek olarak horace gittikten sonra beleşten paticiğin official photographerlığını kapan asinanyavuz adlı bıçkın delikanlıya emeklerinden ve gayretlerinden ötürü binlerce teşekkürler .öpenzi onu da.
sesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ferrero said: yalnız herkes çok cool. dikkat ederseniz izmir buluşmasında eğlenilmiş, kahkahalar atılmış. en azından poz verirken eğlenir gibi yapsaydınız. gecenin geç saatlerinde çekilmiş fotoğraflar benim makineden ilerleyen saatlerde onları da atıcam :D
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 LAN ZUN! tam seninle ilgilenmeye geliodum kaçmış çocuk hay allah aşınan yavuzda foto çekmekten eğlenemedi yau
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Zegna said: olm senin yemegine ve ickine ŞAP atıcaz, kamu guvenligi nedeniyle ajhahjah ahahahahah
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 KenshinHimura said: LAN ZUN! tam seninle ilgilenmeye geliodum kaçmış çocuk hay allah aşınan yavuzda foto çekmekten eğlenemedi yau Bırak ya. Tırt çekmişler fotomu, nerede her buluşmadan sonra numaramı isteyen pati hatunları? Ayrıca beni bulup ne yapacaksın? Vermem onurunu geri, yoshimitsuyla aldım bir kere.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Adisyon; Ayrıca head gelmedi, Sesu'nun çektiği fotoğraflarda var feysbukta.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 xunn said: KenshinHimura said: LAN ZUN! tam seninle ilgilenmeye geliodum kaçmış çocuk hay allah aşınan yavuzda foto çekmekten eğlenemedi yau Bırak ya. Tırt çekmişler fotomu, nerede her buluşmadan sonra numaramı isteyen pati hatunları? Ayrıca beni bulup ne yapacaksın? Vermem onurunu geri, yoshimitsuyla aldım bir kere. Ya zun ne feyk adamsın boş laf icraat görelim icraat
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Şu mutluluğun 2 tablosunu koymazsam olmazdı. Dayanamadım. Kaan dilliyor.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 tellos said: sadece bira 100 tane falan olmştur sanırım kalktıgımda 50 civarıydı %20sini kaan içti zaten sünger gibi tüketiyo pati walla ahauh Abi ben yine ÇOK fazla içmişim gerçekten. Yine sabah farkettim. Bi de şimdi bakıyorum böyle hiç haberim olmayan fotoğraflar var, mesela o robin hood şapkası hiç bişey uyandırmıyor bende. Sonradan ayıldım umurlara geçince.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Abi sen hep yapıyorsun bunu ama. Alıştık. Bir kere zırt pırt gelip bana arkadan sarılıyorsun, öpüyorsun milleti. Şikayetçi de değilim hani.
kitana Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 xunn said: Şikayetçi de değilim hani. warning
Öne çıkan mesajlar