GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 arkadaşımdan bana yakın bir arkadaşını ayarlamasını istedim cevabı: "o seninle çıkmaz tarzı farklı semihle çıkmış bi insan o" semih ne lan? bi cumhuriyetini biliyorum semihin nasıl bir cevaptır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 erkekse kendi yazacaktır kızsa sana yazıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kendisi kız da yok öyle bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 semihi çok beğeniyodur o zaman, hatta zamanında semihi o kıza ayarlayan odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 DoruK said: semihi çok beğeniyodur o zaman, hatta zamanında semihi o kıza ayarlayan odur. hahahah iki dakikada dallas yaptin lan helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 özellikle kızlar böyledir genelde. yakıştıramazlar arkadaşlarını birbirlerine.. hatta bazen saçma biçimde korumacı bir havaya girerler. aslında kısmen haklı da olabilirler. yani "tarz" hafif kalıyor belki ama iki arkadaşının da yaşam biçimini görüp, uymayacağını düşünebilir insan. ben de böyle düşünüyorum bazen açıkçası. ama müdahele etmemek, yardımcı olmak gerekir yine de. herşey olacağına varırmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 adamın cumhuriyeti var senin neyin var? ben olsam ben de semihi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ractamainus said: yani "tarz" hafif kalıyor belki ama iki arkadaşının da yaşam biçimini görüp, uymayacağını düşünebilir insan. ben de böyle düşünüyorum bazen açıkçası. ama müdahele etmemek, yardımcı olmak gerekir yine de. herşey olacağına varırmış =) tanıştırır bırakırım öyle düşünüyosam valla uğraşmam hiç ayarlıcam diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 GwindonSurion said: arkadaşımdan bana yakın bir arkadaşını ayarlamasını istedim cevabı: "o seninle çıkmaz tarzı farklı semihle çıkmış bi insan o" semih ne lan? bi cumhuriyetini biliyorum semihin nasıl bir cevaptır bu semihin lakabı o. tarzı farklı semih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ayrı dünyaların insanları dedikleri olay var ya, onun gibi bişi işte. Türk filmlerinde olur ya anadolunun bağrından kopup gelmiş fakir ama gururlu, arabeskçi kamyoncu genç ve çılgın tiki fabrikatör kızı ilişkisi mesela... metalci-tiki gibisinden bi tarz uçurumu varsa arada uymayacağını düşünmüş olabilir mesela. tabii her bir kalıplaşmış tarzı ayrı ayrı saysak, bi de bunların ikili kombinasyonlarını yazsak bayağı karışır ama ana fikri anlamışsınızdır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 hahahah koptum yaw:) semihle çıkmış bi insan! wow. tam küçük yaş gruplarının söyleyeceği bi söz. sana değil lafım da kızlar küçük heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Prosciutto said: Ractamainus said: yani "tarz" hafif kalıyor belki ama iki arkadaşının da yaşam biçimini görüp, uymayacağını düşünebilir insan. ben de böyle düşünüyorum bazen açıkçası. ama müdahele etmemek, yardımcı olmak gerekir yine de. herşey olacağına varırmış =) tanıştırır bırakırım öyle düşünüyosam valla uğraşmam hiç ayarlıcam diye :) yau herhalde ben de peşinden koşmam "sevişin uleeyn!" diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 gerçi semih şöyle birşeyse sen değilsen haklı olabilir. ya da böyleyse ve sen normalsen. kız seni üstün görmüştür falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 gayet normal bi olay.sonuçta herkesin az çok hoslanacagı tarz bellidir.cocuk cok yakısıklı süper über bir şey değildir.belkide yukardaki yeşil tişortlu gibidir.ama kız öylelerini seviodur :). dünya çirkini cocuklarla takılan birsürü güzel kızlar var.bu hayatın bi gerçeği kabullenmek lzm :) o yuzden başkasına yazıcaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ne semihi ne tarzı ya... bunlarla mı uğraşacaz bir de bu saatten sonra. gwindon arkadaşım boşver, zaten bu lafı söyleyebilmiş birisine ve onun arkadaşı olabilmiş birisine emin ol 1000 gömlek fazlasındır, hiç uğraşma bunlarla. tarzmış... tarzı farklı dedi ya... bir laf vardır bilir misiniz, beyaz atlı prensin gelmiyorsa seyise ver yoksa ata kalırsın diye... eninde sonunda tarzlarının ne olduğunu görüyoruz. herkes layığını buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Dünya semihler ve diğerlerinden oluşmuyor mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 semihse boynumuz kıldan ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 this is semih style hacı.. and i am semih^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Sahibi gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 semih bas git lan. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ahahah semih.. gece gece koptum resmen =D Bizim Semih le çıktıysa kaç bence kızdan.afsdfasgfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ee, semih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Görünüş olarak şöyle tip böyle tip olabilir. Ama yüksek sosyal değer gösteren birisiysen ve kızla en az aynı genel kültür bilgisine sahipsen pek sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 koskoca lexiusla çıkmış tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ayarlamasın boşver, git sen konuş kızla, anlarsın derdi neymiş:P bu arada o semih, futbolcu semih mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar