ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 1980'li yıllarda Türk izleyicileri televizyonları karşısına kilitleyen "Kara Şimşek" dizisine beyazperde yolu göründü! evet evet yanlış okumadınız bazılarımızın çocuklugunda bazılarımızın da gençliğinde önemli bir yer edinen Knight Rider yani türkçe adıyla Kara Şimşek dizisi sinema filmi oluyor. Dizide Michael Knight karakterini canlandıran başrol oyuncusu David Hassellhoff’un, dizinin sinema uyarlamasında da başrolde kamera karşısına geçeceği ve filmin sürprizi de, Knight'ın oğlu rolünü aldığı söylenen Ben Affleck. Evet evet yanlış okumadınız Michael knight' in oğlu bizim Affleck, kalas Ben Affleck. Daha şimdiden filmden nefret ettim. Bilmem çok mu ön yargılıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ben affleck olmasa matt damon filan olurdu, oğul rolünde olabilecek pek adam yok bence de o yaşlarda şu an.. öyle ki gandalf gibi bir karakter mükemmel canlandırılabilirken aragorn saat 03:00 show tv filmlerindeki gibi canlandırılıyor.. diziyi keyfinde bıraksalarmış işte, çok mu lazımdı.. bunlar şimdi fast and furious serisi gibi bir katliam yaparlar herhalde..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yazik yahu bokunu cikaracaklar kanimca... on yargiliyim mutluyum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 [b]bı ara Hulk Hogan'ın bır dısı sı wardı show tv de yayınlanırdı Kara Sımsek dıe Bı tekne nın adıydı bole VIper gıbı bısı bole ates fln edıyodu sekıl degıstırıyodu ılk once o sandım topici okuyunca:)[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 muhteşem olleyy süpeeer falan diyordum ki ben "odun" affleck in ismini görene kadar.. ümidimi kestim o filmden, gerçi david hasslehoff kurtarabilir filmi , tabii o süper müzik aynıysa dıtdırı dınnırı dı dıt dı dıt dı dıt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hakkaten kalas o ben affleck. paycheck i bir izleyin hak vermeyen kalmayacak sanirim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 baldwin ailesinden biri de oabilirdi aslında. ya da stephen dorff falan.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 collin farell fena olmazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ya o bu değilde, mcgaywer'ı çok özledim ben. olsada izlesek.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 collin buyuk iskenderi cekiyor bu ara.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 mc gywer kalmadı be... ama istersen sana hemen vazelinden sigara, tokadan krem falan yapiim :P[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Küçükken İzlerken tad alııyordum ama $imdi Alırmııyım ßilmiyorum.. :hmm:[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 24 Nisan 2004 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Knight Rider'in zaten bir filmi yapılmamışmıydı? Hatta KITT'i önce bir 56 model chevy'e sonra da kırmızı bir arabaya monte ediyorlardı. Hatta filmin konusunda KITT'e alternatif yeni model bir bilgisayar geliştiriyorlardı ancak bazı sorunları vardı. "insancıl" düşünemiyordu. Araba kendi kendini kullanırken ön cama VR görüntü geliyordu. Hatta bir sahnede yola bir geyik çıkıyordu. Tam geyiğe çarpacak iken şöför zorla bunu durduruyor arabada neden durdurdun ona çarpsam bana birşey olmazdı ki falan diyordu. Sanıyorum show'da vermişlerdi. Knight Rider 2000 gibi bir adı vardı. David Hassellhoff oynuyordu yine.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 evet ve de hiç güsel diildi bence. bazı şeyler vardır, olduu gibi güseldir. sonradan abartılınca tadı kalmıo, en teknolojik olan en güsel olandır gibi bişii yok ki. suyu çıkmıştı yani,itici bi diziydi.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 kit :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 valla o zamanlar güzeldi de 80 lerde ben yoktum o 90 larda da vardı... hatta anaokulunda bizim arabanmız vardı adı karaşimşekti..kavga ederdik onun için.. aahh ahh..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Dojorel, 24 Nisan 2004 13:50 tarihinde demiş ki: hakkaten kalas o ben affleck. paycheck i bir izleyin hak vermeyen kalmayacak sanirim. Bence izlemeyin hak da vermeyin çünkü en az 15 yıldır haftada 1,5 sinema ortalaması olan ben paychecki seyrettiğimden beri ilk defa dün sinemaya gittim. O kadar bezdirdi beni yani. Hatta bu aralar Ben Afleck ile Jennifer Lopez' in beraber de filmi varmış galba sinemaya seviyorsanız o filme bence hiç gitmeyin. Biri odun biri kalas yazık olur valla. Knight Rider daha önce film olarak çekildi ama sanırım o TV filmiydi. Simdi sinema filmi olarak yapılacak. Gerçekten de Collin Farrel çok daha iyi olurdu. Hafif maymun ama olsun yükselen değer. Ben Affleck ve Daredevil birbirine çok yakıştı orda kalsın bundan sonra Daredevili dizi felan çeksin başka da filme karışmasın. Leonardo di Caprio' dan nefret ederdim nerdesyse aynı duruma geldiler ama Affleck daha kotu oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Trojanmistress, 24 Nisan 2004 14:03 tarihinde demiş ki: baldwin ailesinden biri de oabilirdi aslında. baldwin aşireti desek daha uygun olur :) holywoodu ele geçiricekler yakında[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Alec William Stephen Daniel galiba bir tane daha var. Emin değilim. Adamlar resmen aşiret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ya şimdi 80 lerde izlemenin tadı apayrıydı. Tıpı bir Voltran izlemenin tadının ayrı olduğu gibi, yada ismini tam hatırlamadığım bilim kurgu dizisi gibi (dizide kuş şeklinde ki insanımsı vücutlu robotlar insanların ruhlarını çalıyordu sanırım. Kollarını uzatıp aletlerini çalıştırınca insanları kollarında ki silahın içine çekerlerdi, yokolurdu insanlar. Bunlara karşı savaşan bir gemi ve 5-6 tayfası vardı. Kalplerinin tam üstünde ki kuş rozetine basınca zırhları otomatikman donanırdı süperdi bence oda) o kara şimşek filmini izlediğimi bende hatırlıyorum ama beğenmemiştim. Yani tadında olmalı, gerçi 80lerde ki her dizi iyi olmasa bile o zamanın altın kızları olsun , kaçağı olsun o kalite de dizi gelmiyor pek. (kaçağı izlemedim hehe yetişemedik) A - takımı, Mc Gywer (dıdıdıdıdıdıdıdıdıımm dıdıı dııı) karaşimşek bu dizileri ailece izlerdi insanlar. Severek mutlu birşekilde hemde. Öyle öf reklam öf bitsede kurtulsak modunda izlemezdi kimse. Şimdi ki ticari kaygılar ve klon fikirlerin klonları ile diziler artık izlettirmiyor kendini malesef. Günümüzde de izlediğimiz popüler diziler var ama aslında net orana baktığımızda eskiden 10 dizi vars 4 -5 ini severdik nerden baksanız. Şimdi 100lerce dizi var biz 10 tanesini anca izliyoruz bunların yarısıda anca favorimiz olur .. Kendi adıma düşündüğümde eski tadı veren diziler yok malesef. Türk yapımı hiç yok hele. Beyaz gölge yapalım dediler olmadı, onuda ayrı severdim. Beyaz gölge denince aklıma Fame dizisi geldi, onuda beğenirdik... cnbc-e de ki diziler olmasa birde comedymax te kii dizi izlemeyeceğiz o derece malesef... şu anda eskiler kadar bende yer edecek tek dizi var oda friends...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar