Krusty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 joscelin ya da spyro demiştim. spyro gececi çıktı ama oda palandinmiş meğersem. çok fail bir teoriymiş benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Linç için gerekli oy sayısı: 5 Verilen oy: 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 meali: hadi len hızlı olun ben hala krusty den supheleniyorum zaten josgelin aleyhine çok hareketler yaptı linç oyu: Krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yeni yeni nete girmeye başladım. oyun da çok yavaş gidiyo zaten. biraz okudum ben de krustyden yana oy vericem linç oyu: krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 linç oyu: krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 çok iyi düşünmüşsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 mulgear'a uyuyorum ben de. tabi haklı çıkmazsa aynı sonu kendisi yaşayacak :D Linç Oyu: Krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 linç oyu: krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hadi biri daha linç oyu versin geceye geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 oyun neye döndü belli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 inaktifleri sevmiorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bitirelim abi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 rewendor gelsin ve son kararı versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ya ben ölüyüm ama cidden anlamıyorum insanlar niye oynamayı kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ölü olarak konuşmak yasak ama dayanamadım.. şu oyuna dahil olmayanların bir listesini çıkarın da görelim kim bırakmış.. 5 oy bile toplanmadı yaf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bu geceye kadar oy mesaj vs gelmezse bitiririz zaten oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Daha fazla uzatmanın alemi yok. Hevesim de keyfim de kaçtı zaten inaktifler sağolsun. Oyun bitti, beraberlik. Aslında her turu açıklayan hamleleri ve kırılma noktalarını bildiren uzuuunca bi yazı yazacaktım ama açıkçası pek hevesim kalmadı. Buyrun, oyunun gelişmelerini şuradan görebilirsiniz adım adım kısaca: Benimle birlikte sonuna kadar oynayan sabreden herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 istiosan bi tane daha oyun aç... ama bu sefer aktif olmayanları alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Yok bi daha (en azından uzun bi süre) oyun açmayı düşünmüyorum. Bezici bir iş çünkü, hem yoruyor çok uğraştırıyor hem sürekli takip gerekiyor hem de inaktifi var, yavaş ilerlemesinden memnun olmayanı var falan iyice bezdiriyor. Bir de kimin inaktif olacağı da belli olmuyor. Spyro'nun oyununda en aktif olanlardan bazıları inaktifti mesela bende, belki bi sorakinde de şimdi aktif olanlar inaktif olacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 teşekkür ederiz Rewendor, sen gayet güzel oynattın bize de, inaktifler mahvetti oyunu umarım yine de bi daha çok uzun zaman geçmeden oyun açarsın inaktifleri de kınıyorum burdan gerçi bunu bile okuyacakları şüpheli a-a eregorn mafyaymış hiç şüphelenmemiştim kendisinden bi de beni almaya çalışmışsınız teşekkür ederim :)şansa bak mafya olucakken ölmüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Nası beraberlik ya, en çok sağ üyesi olan bizim takım işte, biz kazandık!!!1!1!!11!1birbirbirbir :P araya tatiller filan girince oyun koptu bayağı, millet takip etmeyi bıraktı heralde. güzel oyundu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ohaa eregorn. paso prot attim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 demonların gururu eregorn :D düzgün adam recruit etmişim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 o diil de biz kazanmısız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar