Kalorifer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sen kimseyi suçlama sünepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 açıklamıştım önceden. spyrodan da hala şüpheleniyorum ama; Linç Oyu: Joscelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 hangi sayfada açıkladın... açıklamayı bide ben okiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalorifer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 krusty'e katılıyorum Linç oyu: Joscelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 oyunun başlarında açıklamıştım nedenlerini. yeterli sebep olamayabilir ama fazla dikkat çeken biri olmadığından bu şekilde oy veriyorum. yoksa hiç bir şüpheli yok. oyun ilerlemicek böyle giderse. ya kimse oyunla ilgilenmiyor ya da çok tırsak oynuyor insanlar. yine aktif olmayan birini linç edebiliriz. en azından oyun hızlanmış olur.(şimdi bunu söyleyince herkes mesaj atmaya başlar :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 inaktiflerin gitmesi yönünde hem fikirim... yada rewendor onları gece olduunda (olursa tabi) hızlı bi biçimde öldürsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Krusty'e katılıyorum, Linç Oyu: Joscelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ben de krusty ye karsıyım o yüzden linç oyu: krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 önceden yapmamız gerekirdi. linç oyu: joscelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Evet Krusty nin bu Joscelin saplantısı benim de tuhafıma gitti biraz. Oyun çok kopuk ilerlediği için pek hatırlayamadım eski sayfaları kurcaladım da, bu seri 7. sayfadan başlamış sürekli tekrarlanmış. Birkaç şey bana da şüpheli geldi, tamam ama bunun başlaması ondan önceye dayanıyo. Hayır bi de WoT yazmaktan tırsıyorum Joscelin mafya çıkarsa savundum diye ertesi gün ben tepelenicem diye, ama Krusty cidden şüpheli geldi bana o yüzden biraz kurcalıyim dedim. Ama linç oyu vermiyorum çünkü ikisinden de emin değilim. Joscelin inaktif olmasının sebebini belirtmiş(ki oyun çok kopuk ilerlediği için bol bol inaktifimiz var zaten), Krusty nin de Joscelin i linç ettirmeye çalışması için başka sebepleri olabilir(iyi ya da kötü olması konusunda emin değilim o yüzden o konuya girmiyim), o yüzden oyum ona da gitmiyo. Joscelin i suçlamasının sebebi inaktif olduğunu söylemesi. Ama bu suçlama Joscelin in mesajından 7 saat sonra gelince biraz tutarsız olmuş. Krusty said: 02 Oct 2008, 16:18 Spyro, Joscelin gece inaktif olanlar. sarhoş: joscelinden emin değilim kafam iyiydi biraz Joscelin said: 02 Oct 2008, 09:24 Rewendor'dan mı kaynaklanıyor bu gecikme, yoksa mafya mı öm atmıyor? Hayır bütün oyunda 1 tane mesajım var, o da linç oyu zaten, bok yoluna gitmeyelim "sessiz sinsi takılıyor bu" diye? Joscelin in inaktif olmadığını belirtmesine rağmen Krusty inaktif diye başlamış. Eğer gece takip ettiysen ya da başka bir şekilde delilin varsa tamam, anlayabilirim önce hafiften yüklenip sonra baskıyı arttırmaya çalışmanı, ama böyle birşey söz konusu değilse çok tuhaf bir girişim olmuş bence. p.s. WoT yazmıyim yazmıyim dedim de çıktı yine bi tane, umarım Joscelin anti çıkmaz yoksa ben de bok yoluna gidicem lol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 belki de recruit etmeye çalıştı olmadı? herşey olabülüğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Joscelin ve Spyro'u suçlamamın nedeni belirttiğim gün inaktif olmaları ve o gecenin çok uzun sürmesi. Ayrıca o gece herhangi bir mafyada en fazla 1 ya da 2 üye olabilirdi. Belki bu yetersiz kanıt olabilir birine linç oyu vermek için ama ortada başka şüpheli görmediğimden bu şekilde devam ediyorum. Bundan önce verilen linçlerin çoğu başarısız oldu. En azından bu iki kişinin, diğer linç edilip ölenlerden daha önce ölmesi gerekliydi. Lexius, Cuce, Fly'ın öldürülme sebeplerine bakınca linç oyumun daha haklı sebeplerle olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Linç için gereken oy: 7 joscelin 3 (krusty, masquerade, knoxville) krusty 1 (muglear6) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 krusty nin söledikleri mantıklı geldi... spyro ve joscelin ne zaman inaktif olsalar gece uzun sürüo... linç oyu:joscelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Cüce de inaktiflik yüzünden indirilmişti, ama o açıdan bakarsak evet; neden Cüce yi indirmişken Joscelin i indirmeyelim diye de düşünüyo insan. Yalnız inaktifleri temizlemeye kalkarsak oyunun yarısını linç etmemiz gerekir, daha önceden söylediğim gibi oyun çok koptu oyunun yarısı ilgilenmeyi kesti, bi ton inaktifimiz var. Amaaan, WoT yazmaya kasamıycam yine. Oyun yeterince kopuk ilerliyo, bari çabuk ilerlesin... Linç Oyu: Joscelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Kusura bakmayın. İş güç başlayınca pek ilgilenemedim oyunla. Oyunun biraz daha hızlı ilerlemesi amacıyla artık gizli tutma gereği görmediğim kimliğimi açıklıyorum. Paladin benim arkadaşlar. Yalnız bulduğum sonuçları söylemeden önce belirtmem gereken bir şey var. Gece turlarının uzun sürmesinin sebebi ben değilim kesinlikle. Fazla aktif olamasam bile sık sık girerim pati'ye ve geceye geçilmesinden kısa bir süre sonra atmışımdır gece mesajlarımı. Öncelikle, sayemde vampir kalmadı oyunda. İlk tur Penth'e bakmıştım. Masum gözüktü bana. O tur gerçekten de masum olabilir. Sonradan mafyaya katılmış olması mümkün. Aynı gece Smoke öldü. Cesedi inceleyip kimin öldürdüğünü sorabiliyorduk. Katil benim öğrenebildiğim iki takımdan biri olan vampirlere üyeydi. Hatta ilk tur olduğu için tek vampirdi diyebiliriz. İkinci gece Azmo'yu takip ettim. Azmo, vampirdi ve birini kurbanı olarak seçmişti yine. Önüme o kurbanı kurtarıp vampiri yok etme fırsatı çıkmıştı. İlk turda da recruit yapmadığını bildiğim için, kimliğimi açık etmenin bir sorun olmayacağını düşündüm (werewolf olsaydı yapmazdım heralde). Sadece kurbanın iyi biri olmasını umut ederek vampir takımını ortadan kaldırdım. En fazla 3 farklı düşmanımız var şu an yani. Daha sonra sırasıyla tunca ve knoxville'e baktım ama masum gözüktüler bana. Werewolf bulamadım henüz. Joscelin hakkında hiçbir fikrim yok. Oyun ilerlesin diye çoğunluğa uyuyorum şu an. Zaten zor ilerliyor bu ara. Linç Oyu: Joscelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 çogunluga mı uyıyım napıyım anlamadım ama pff ilerlesin len oyun hadi bakalım linç oyu geri çekme: krusty linç oyu: joscelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Masum bir townie olan Joscelin de linç edildi. Gece 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 olamaz ya maftya o revandor yanlışın var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 lütfen gündüzü bekleyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Hata olmuş gece sayısını karıştırmışım editliyemedim zaman geçtiği için: GECE 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Gece kanlı geçti, tan ağardığında Paladin Spyro ve werewolf çete üyesi Shadowfury ölü bulundular. Gün 6 Hayattaki oyuncu sayısı: 9 Linç için gerekli oy: 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 işte bu yüzden gece uzun sürüomuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Aaa ölmüşüm. Neyse, show must go on... diyelim geçelim. Spyro da gerçekten paladinmiş, kesin vampirdir diye düşünüyodum lol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlı olsun =).. ben pişman değilim kimliğimi açıkladığıma.. en azından kötülerin dağılımı az çok belli oldu.. hem de oyunun biraz ilerlemesine faydası olmuştur.. ayrıca beni öldürenin sonu da ölümdür shadow =P (sen öldürmüşsündür diye düşünüyorum.. diğer mafyalar beni seçmişse saçmalamış oluyorlar çünkü =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar