Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Hayır tabiki. Wow cd boşaltma oyunu eklemeyı unutmuşlar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 aga çözmüşsün sen wowu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bas git lan satıcı bebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 oyuna başladığında çok sarıyor seni, bir süre sonra lvl kasmak yerine kalelere saldırı senaryolardan çıkamaz oldum. düşük lvl yüksek lvl çok önemli değil önemli olan oyunu, karekterini oynayabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 aynen öyle level farkı pek etkilemiyor. En azından zealot oynuyorum pek fark etmedi , yani itemları iyi olanlar çabuk indiriyo ama 2v1 falan kimse alamıyo kaçızlamak çok kolay zati 3v1 falan bile zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 HellHound said: `,1-8, F1-F5,q,e,r,f,g,mouse 3-4-5 toplam 22 tus ediyor, butun rogue abilityleri (talentlar dahil)+trinketlari bindlamis oluyorsun. cok sacma sapan bir muhabbet olarak gormekle birlikte not olarak diyebilecegim witch elf'de de an itibariyle yaklasik olarak ayni setup uygun. Tabii sam'in yazdiginda biraz basite indirgemek var, sahsen tek toolbar demedim ama iki oyun arasinda pek fark olmadigini soyleyip wow icin "lol 40+ mi? ahahahah" yorumu yaptim. E tmm işte bende orda saymışım ne kullanıyor roguelar. Racial, bandage, pot/hs vs neyse daha da eklenebilir 30 a rahat çıkar. Üstelik tek ve şart bir macro koydum sadece. Kendi mageim içinse kullandığım kısayolları koydum. Sayarsan kullandıklarım ama ilk etapta yazmadıklarımla beraber rahatçana 40ı geçtiğini de görebilirsin. Evet 40 tan fazla kısayol ve hepsi kullanılan, kısayola bağlanmadığı zaman yeteri kadar iyi iş görmeyen yetenekler. Aksini iddia edebileceğin bir tanesi varsa göster tartışalım. WAR basit oyundur falan diyen yok, çamur atan yok. Haşa en başlarda alınan yetenekler bile oyun boyu öyle yada böyle kullanılıyordur. Tactics ve talentler ile skiller yeni boyutlar kazanıyordur. Bu da bir sürü yenilik sunuyordur oyunun ilerleyen kademelerinde. Ama bırakında biri çıkıpta WoW oyun sonu pvpsini 12 tuşla yapıyorum, WARda yolun yarısında bile iki katı kısayol kullanıyorum derse karşı argüman hakkımız olsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Sam said: kendinden tümevurmaya devam etmişsin lakin rogue arkadaşa sordum ve o da bir toolbardan fazla kullanmıyor. HellHound said: Tabii sam'in yazdiginda biraz basite indirgemek var, sahsen tek toolbar demedim ama iki oyun arasinda pek fark olmadigini soyleyip wow icin "lol 40+ mi? ahahahah" yorumu yaptim. o.O? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Kaede said: frostbolt max olur firebolt max icelance gider scorch gelir water ele gider flamewave gelir iceshield gider mana shield gelir cold snap gider dragon breath gelir iceveins gider pyroblast gelir flamewave neydi ki? bu saydıklarından hiçbiri pet olmamaları nedeniyle attack/defend/çer/çöp tuşu kullanmayı gerektirmiyor herhalde? said: Kaldı ki pvp oynuyorsan frostsun evet. Zorlama. Kendimden tümevarıma gitmiyorum. Tümden kendime geliyorum. Gider bakarsın pvpde karşına çıkan magelere. Her frost olmayan için çentik atarsın aksini iddia edersen. valla frost olmayan mage'ler de gayet pvp yapıyordu ama gördüğümde söylerim senin hükmünü, değiştirirler. haberleri yoktu herhalde. said: Arkadaşına selam söyle hemo cs ks ea sprint prem prep rupt gorge clos shiv van stealth kick sap blind garrote gs evasion shs oh change dt trinket1 trinket2 Roguedan anlamam. Bunlar nerdeyse her combatta karşıma çıkanlar. hangi spec bu rogue anlayamadım doğrusu, sanki bütün spec'lerden bir combo olmuş? said: SoJ ? Exorcism ? Su attigin dmg yedigi zaman senin de yedigin sheep kırmaya yarayan blessing neydi ? TE ? trinket ? (duruma göre 2 olabilir) racial ? (duruma göre 2 olabilir) bandaj ? Bunları kısayolsuz mu kullanıyorsun ? Kaldıki senin mantığınla "herkes holy değil". Kendinden tümevarıma gitme lütfen. Ha 9 classtan birinin 3 specinden biri 15 tane kısayol kullanıyor diyelim. Gene de bir bardan fazla. holy olmayan da bunlardan bazılarını çıkarıp yerlerine başka şey koyuyor, maalesef 41/41/41 gidemiyoruz. diğer saydıkların toolbar'da duruyor ama sadece SoJ ve trinket'e atalı tuş var. BoSac zaten uzun cd, geri kalanlar da ya mana israfı ya da nadir kullanılıyor. eğer "her combat'ta kullanılan" diyorsak bütün incik boncuğu dahil etmeyeceğiz. said: Çünkü nade, manashield, ikinci gem, pot/hs, scorch, stopcasting, focus ve alakalı macroları, bandaj, arcane missiles, trinket kontrolü için character panel vs yazmak istemedim. Hiçbiri kısayolsuz kullanılmamasına, kullanılırsa efektifliğinden çok şey kaybetmesine rağmen. dikkatinden kaçtı herhalde, ben kendim 60 ikonlu toolbar kullandığımı söylemişim wow'da. tabii durup exorcism cast etmek için kitabı açmıyordum ama bu demek değil ki exorcism her combat'ta gereken bir büyüydü. "217563176531 tuş gerekiyorrr!" demek komik olur çünkü burada kıyaslanan şeyler sınıfa ait temel büyü/yetenekler sadece şu anda. ve evet birebir kendimden gördüğüm şu ki 17 WP'de 70 paladin kadar tuş kullanıyorum. 40 olduğunda azalmayacağına göre ancak daha fazla olabilir. ha pve için kullanılan tuş miktarı ilginç bir şekilde bariz daha çok, ironik bir durum. said: Burda WAR ile WoWu kısayolları ve combatlarda kullanılan skilleri yüzünden eleştiren sensin, başkası değil. Karşılaştırma gereği duyan da sadece sensin, başkası değil. Benim WAR hakkındaki bilgim yetersiz o yüzden yorumlamıyorum. İstersen 150 kısayola ihtiyacı olsun, aksini iddia eden olmadı ki ? Savunulan nokta WoWun senin dediğin gibi tek barla oynanan bir oyun olmadığı. başka birisinin yorumunun isabetsiz olduğunu söylemişim, üstüne de kendi tecrübemi eklemişim. senin tecrüben farklıysa öyle yaz, mani olan yok. "atıyorsun, sallıyorsun" gibi sözler gereksiz agresyona neden oluyor ancak. ben gayet tek toolbarla öneme haiz her işi yapabiliyordum ki pve raiding dersen bundan da az. said: Ne güzel işte. Oynamak için yetenek isteyen paladin. kim takar wow'un dandik sınıflarını? fenris said: o.O? kendisi yazmış yazacağını, ben o kurulumu birebir aktaramadığım için indirgedim o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Popeye said: mani'nin yazdigi kendi grubunun adamlari blokluyor seni cidden cok igrenc bir olay o öyle olmasa öne gider, biri peşine takılınca hemen arkaya kaçar arana adam koyarsın. ölümsüz olursun. oyun iğrençleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Fly said: 3-4 sn boyunca engel yapınca arkamda beliriyorlar, lag falan da değil hani, 2 sn de bir ufak miktar geri çekilince olmuyor ama 4 sn boyunca durduysam o adam mutlaka arkama geçmiş oluyor. bug mı , working as intended mı ? bug degil, bunu bodyblockla insanlar sonsuza kadar bi kenara sikistirilmasin diye yaptilar, working as intended haa 4 saniye boyunca adama bodyblock yaparsan icinden geciyor evet ama 1-2 saniyede bir cok cok az geriye gidersen bodyblock devam ediyor :) bende hastasiyim bodyblockun, black orc olarak en sevdigim sey karsi grubun healeri bizim gruba yakinsa arkasina gecip kacmasini engelledikten sonra knockbackle bizim grubun icine atmak, boyle evde sadistce kahkaha atiyorum onlarin cigliklarini dinlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Wall of text formunda wow pvpsi tartışan arkadaşlara bölümünün burası olmadığını hatırlatmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Tactics secenekleri ile surekli oynarak karakteri farklı modlara sokabılıyorsunuz.Misal Healerım; Pve de tek mob keserken %25 extra dmg %20 az heal,Vurus crit olursa %50 artı auto atak hızı,Buff olarak da sans a baglı olarak vuruslarınızda extradan dmg. RVR de healer modda olursam +79 wildpower , dmg absorb buff olarakta armor veya vuruslarınızda heal alma. Gibi rank 20 de 10 nun uzerındekı taktıklerden 4 tanesını aynı anda kullanbılıyorsunuz tabi cinside onemli. İtemlere ulasması cok kolay yarım saatınızı tek basınıza Chapter a verırsenız bır adet mavi reward alırsınız,aynı sekılde 3 farklı ırkın chapterlarını yaparak full mavı olursunuz fazla ugrasmadan veya Renown Vendordan rankınıza uygun itemlerini alabılırsınız. RvR e giris-cıkıs, zone degistirme v.s. gibi olaylardaki Loading olayı hosuma gitmedi.Belki benim sistemden her bi gecis 30 40 sn suruyor.Toplama vurunca baya bi sure ediyor. Mountlara sahlanma ozelligi vermemisler guzel olamamıs direkt zıplıyo oldugu yerde : ) Warrior-Healer ı RvR lerde etkılı bır bıcımde kullanmak gercekten yoruyo adamı.Arkada durup heal atma gibi bir sansınız yok cast edilen healların verdıgı heal cok onemsiz.Asıl gucu melee combattan sagladıgı heal ki bunun ıcınde combatın ıcıne gıreceksenız.Hp sı gıden adamın yanında combata gırmenız lazım kı adam heal ı alsın.Bu arada kendi canınıza bakacaksınız. Oyunda mouse kullanarak target e almak biraz daha zor gibi geldi bana. Always Run tusunu UP yapıyordum her giriste bastan ayarlamam gerekiyodu.Su an key mapping de Always Run veya autorun tarzında bı secenek son patchden sonra bulamadım.Zaten o tus ayarlarında bir sey bulmak oldukca zor.Hotkey 136 nedir : ) Mobların yuruyuslerı hareketlerı pek guzel olmamıs.Cokta onemlı degıl. :)Gerci ben ayarları kıstım full de daha ıyıdır. Birde Dps i cok yuksek olan class lara benden bi tavsiye RVR lerde eger tek basınıza cok adam kesecegınıze ınanıyorsanız.RVR e girdikten sonra karaktere sag clıck and leave SC party deyın solo kalırsınız.Bu sekılde herkes 10k max 15 k alırken her seferınde 25 k xp nın ustune cıkan Wizardlara denk geldim bir cok kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 healer leechlemek o, sorc oynadığım halde yapanlara çok kızıyorum. öyle bir seçenek olmamalı kesinlikle. ayrıca auto-run tuşu ayarlamak mümkün, key mapping'i dikkatli incelersen bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sam said: healer leechlemek o, sorc oynadığım halde yapanlara çok kızıyorum. öyle bir seçenek olmamalı kesinlikle. ayrıca auto-run tuşu ayarlamak mümkün, key mapping'i dikkatli incelersen bulabilirsin. Hmm dogrudur dps ler aynı target e vurunca xp lerını alıyolar demekkı healerların payını calıyolarmıs. : ) Autorun vardı eskıden son patchle yerı degıstı o zaman 1 2 asagı yukarı yaptım bulamadım sonrada ugrasmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Auto-run tuşu standart olarak num lock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sam said: said: Arkadaşına selam söyle hemo cs ks ea sprint prem prep rupt gorge clos shiv van stealth kick sap blind garrote gs evasion shs oh change dt trinket1 trinket2 Roguedan anlamam. Bunlar nerdeyse her combatta karşıma çıkanlar. hangi spec bu rogue anlayamadım doğrusu, sanki bütün spec'lerden bir combo olmuş? Yok canim, belirgin sekilde subtlety spec. Ben, stealth barla beraber 3 bar kullaniyorum rogue oynarken. Tabii her ikona her 3 mouse tusu icin farkli skill atayip tek bara indirilebilir, ama neticede skill sayisi degismez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar