Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WH hakkında yorumlarınız

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Şimdi AOC da olduğu gibi patlama ihtimalini göze alarak hemen başlamak istemedim bu oyuna da. Bu yüzden oynayanların , en yüksek level a ulaşmış olanlar varsa özellikle ortamı pvp yi falan oynanabilirlikten biraz bahsedebilirseniz sevinirim. Yani eğer geleceği olduğunu düşünürsem ben de başlamak isterim
Sosyal ağlarda paylaş

şu ana kadar en çok beğendiğim mmorpg diyebilirim herhalde, daha birinci dakikasından itibaren son derece keyifli. şimdiden alt bile açtım ki 3,5 yıl wow oynayıp tek bir alt açmamış insanım.

oyunun da sadece 50 lira (AoCrap gibi 70 değil) olduğu düşünülürse dene derim, kesinlikle AoC gibi patlayacak bir oyun değil. şu anda abone sayısı AoC'u geçmiş durumda hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Oldukça hızlı oyuncu giriyor sanırım daha bu sabah low serverda char açtım şu an sıra var, giremiyorum. Benim için tek eksi yanı bu yoksa çok zevki. Devamlı savaş içindesin (hiç olmadı etrafta npc ler birbirleri ile savaşıyorlar) pvp dersek çook ama çok eğlendim. İlk girdiğim de bu ne falan oldum galiba o bilmeyişim ve kafamın karışmasıda hoşuma gitti :) ama dediğim gibi sıra olayı kötü çözülmezse benim için hiçbir anlam ifade etmiyecek, bırakırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde şuana kadar en beğendiğim MMORPG oldu açıkcası Warhammer, oyuna başlıyorsun direk seni atmosferinin içine alıyor zaten artı olarak daha oyuna yeni başlamana rağmen sana direk savaş ortamını sunuyor oyun Public Questler olsun RvR ler olsun bu tür şeyleri sana daha ilk levellarda veriyor.

Oyundayken yapacağın çok fazla şey oluyor bu nedenle sıkılmıyorsun.

Daha yeni çıkan bir oyunun bu kadar güzel şeyler sunması biz oyunculara gayet keyif verici =)

CE olarak aldıgım tek oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bende wow dan baymış biri olarak wh geçmeyi düşünüyorum ama benim antika pc kaldırımı bilmiyorum sistem özelliklerine nerden bakabilirim?

Birde pvpden pek haz alan bi insan değilim belkide bunun sebebi wowdaki pvp dengesizliği.Pve felan nasıl oyunda dungeon felan varmı bu tarz bilgileri benle paylaşırsanız sevinirim.Hatta oyun hakkında bilgili olan biri msni felan verebilirmi bana.

İyi günler Hayırlı Bayramlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...