Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Şimdi AOC da olduğu gibi patlama ihtimalini göze alarak hemen başlamak istemedim bu oyuna da. Bu yüzden oynayanların , en yüksek level a ulaşmış olanlar varsa özellikle ortamı pvp yi falan oynanabilirlikten biraz bahsedebilirseniz sevinirim. Yani eğer geleceği olduğunu düşünürsem ben de başlamak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Kimse levelını yükseltmek istemiyor. Düşük level daha eğlenceli şimdilik :P. Rank 25 lere 3-4 karakter kasanlar bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yani oyun ne kadar zevkli falan o tarz bilgiler var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 şu ana kadar kimler oyunu bırakıyor diye başlık açılmadığına göre insanlar eğleniyor ;) bence de zevkli hem casual olarak ozellikle. PvP seviyosan sanırım piyasadaki en iyi seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ayrıca şuan için kimse end game hakkında yorum yapabilecek durumda değil. 1 ay sonra gel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Dur daha ilk ay bitmedi..hatırlarsan ilk 2-3 ay AoC oynayanlar gayet memnundu..şahnsen ben büyülenmiştim... Ben de beklemedeyim şu an..hele bi 2 ay dolsun o zaman belli olur supportu nasıl, önemli olan tek şey o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 doğru diyosunuz beklemek iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 şu ana kadar en çok beğendiğim mmorpg diyebilirim herhalde, daha birinci dakikasından itibaren son derece keyifli. şimdiden alt bile açtım ki 3,5 yıl wow oynayıp tek bir alt açmamış insanım. oyunun da sadece 50 lira (AoCrap gibi 70 değil) olduğu düşünülürse dene derim, kesinlikle AoC gibi patlayacak bir oyun değil. şu anda abone sayısı AoC'u geçmiş durumda hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sağol iyi oldu bu yorum içimi rahatlattı. Bi şekilde trial ı falan var mı bunun wow gibi görebiliyomuyuz oyunu 10 gün falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 end game bilmem ama eylenerek lvl item kasilan bi oyun cok iyi yani ole deli gibi kasmayada gerek yok bi 19dan 20e kasionuz hizli hizli oda binek gelio die oldu bana onun disinda senayodan sıkılıon quest yok pwp yok guilde sole kale almaya gidin baya zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Aldım oyunu şuan yüklüyorum bakalım inş. patlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 lvl kassamda actiona girsem oyunu olmadigi icin gayet iyi, oyuna basladigin an direk scenarioya girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 hatta ben dark elf acmistim adam geminin az ilersindeki tipleri baslangic yerine cektim bi girdim biri ustumde kapisio dedim cidden hareketliymis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Oldukça hızlı oyuncu giriyor sanırım daha bu sabah low serverda char açtım şu an sıra var, giremiyorum. Benim için tek eksi yanı bu yoksa çok zevki. Devamlı savaş içindesin (hiç olmadı etrafta npc ler birbirleri ile savaşıyorlar) pvp dersek çook ama çok eğlendim. İlk girdiğim de bu ne falan oldum galiba o bilmeyişim ve kafamın karışmasıda hoşuma gitti :) ama dediğim gibi sıra olayı kötü çözülmezse benim için hiçbir anlam ifade etmiyecek, bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bazılarımızın yazılarını okurken, bulmaca çözüyor gibi hissediyorum :) İlerde yakınacağımız birşeyi tahmin ediyorum. Level kasmak uzun sürüyor :P. Bu kötü olmuş gibi. 40 da karakterini acil değiştirmek isteyenler için tabi P: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 10 gun once cikti oyun, 20+ karakterler var, nasil yavas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben 55 gördüm sanırm oyunun programcılarından biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 40 dan bahsettimki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kendine uygun sınıfı seçince eğlenmeye başlıyorsun. ironbreaker ile acaip eğleniyorum ben ve pvp ile lvl kasmak süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 tek kelimeyle harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 WoW'dan baymış, PvP isteyen warhammer lore'uyla içli dışlı nerd bünyeye nasıl gelir warhammer online? Bayram sonrası başlayacağım sanırım. WotLK çıkınca da kıyaslar birisinde kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ya köylü AoC'u nasıl WH'ye kıyaslıyorsunuz, anlamış değilim yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Benimde şuana kadar en beğendiğim MMORPG oldu açıkcası Warhammer, oyuna başlıyorsun direk seni atmosferinin içine alıyor zaten artı olarak daha oyuna yeni başlamana rağmen sana direk savaş ortamını sunuyor oyun Public Questler olsun RvR ler olsun bu tür şeyleri sana daha ilk levellarda veriyor. Oyundayken yapacağın çok fazla şey oluyor bu nedenle sıkılmıyorsun. Daha yeni çıkan bir oyunun bu kadar güzel şeyler sunması biz oyunculara gayet keyif verici =) CE olarak aldıgım tek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Arkadaşlar bende wow dan baymış biri olarak wh geçmeyi düşünüyorum ama benim antika pc kaldırımı bilmiyorum sistem özelliklerine nerden bakabilirim? Birde pvpden pek haz alan bi insan değilim belkide bunun sebebi wowdaki pvp dengesizliği.Pve felan nasıl oyunda dungeon felan varmı bu tarz bilgileri benle paylaşırsanız sevinirim.Hatta oyun hakkında bilgili olan biri msni felan verebilirmi bana. İyi günler Hayırlı Bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar