Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Man > Women

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buarada kanıtlamadan eşlenik ilişkisi dedim ama o altkümedeki elemanlar birbirine bariz bir şekilde çok benzediği için içgüdüsel olarak aralarında denklik kadar olmasa bile eşlenik olabilecek kadar güçlü bir ilişki bulunabileceğini var saydım
Mesaj tarihi:
evet o baya bozdu kadını. zaten böyle çok eleştiri alacak fikirlere ortaya atılacaksan spontane cevap verebilme yeteneğini baya geliştirmen lazım, abi çalışmış da gelmiş (misal o pantalon örneği çok belli ki önceden düşünülmüş ve güzel bir analoji heh)
Mesaj tarihi:
Ya gözümüzün içine baka baka this is not a plant falan diyolar ona da helal olsun heh.

Klişeye karşı adamlar timi bu topiği izlemeye almış haberiniz olsun. Ona göre yazın ne yazacaksanız.
Mesaj tarihi:
axedice said:
Ya gözümüzün içine baka baka this is not a plant falan diyolar ona da helal olsun heh.

Klişeye karşı adamlar timi bu topiği izlemeye almış haberiniz olsun. Ona göre yazın ne yazacaksanız.

Noluo lan..
Korktum............
Mesaj tarihi:
misal "adam sadece genelleme yapıyor bütün kızlar öyle değil ki" dersen alıp seni götürürler ama benim gibi o sözleri kümeler teorisi altında gizlersen bişey olmaz
Mesaj tarihi:
Ben internette bu siteyle karşılaşmıştım. (nasıl olduysa?)Süper komedi entryler var.

Kadının Ultra Mega Süper Ayar saldırısından sonraki hali az görülür türden.
  • Yeni Oluştur...