Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Lava Lambası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Forumda biraz aradım fakat hepsi eski topicler , aynı yerlerde satılıyormu bilmiyorum.

Standart lava lambalarından daha büyük laba lambaları var , gittigidiyor.com da standart büyüklükte satılıyorlar.

Internetten veya istanbulda gidip alabileceğim büyük lava lambası satan biryer varmıdır ?
Mesaj tarihi:
bunun baslıgı daha once acılmıstı ve almak istemistim ama bulamamıstım. gercekten yakın bi zamanda goren var mı herhangi bir yerde? hala almak istiyorum. bi de fiyatları konusunda fikriniz varsa alayım pls
Mesaj tarihi:
praktikerde hala var fiyatta verim büyük boyları 49 ytl idi sanırım alınası birşey çok güzel ve baya çeşitleri var buarada büyük dediklerim 1.20 flndır heralde ama shark tale de vardı ya böyle yerden tavana onlardan olsa üf rezist kurarım harbiden :)
Mesaj tarihi:
pratiker nerde.2 tane alıcam bunlardan arıodum bende.istediğim ortam loş ortam.2 tanesini yaktıgımda yeterince aydınlatırmı.1 tanesi loş ortamı saglasa.diğerini de aydınlık istediğim zaman yakarım.cunku evde ps3 oynayıp tv izlediğim öyle bi odam var.televizyon izlemey giriyorum sadece.oraya koycam
  • Yeni Oluştur...