Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bu 3 resin ne gibi durumlarda ise yaradigini soleyebilirmisiniz elemental belli bkz bright wizardin spellerinde fln mesela ise yario heraldede dierlerini anlamadim (eger acilmis bi konuysa ozur ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Abi her classın vuruşları belirli bir resiste koyuyor, o da onların resistleri. Mesela sorceress spritual koyuyor diye hatırlıyorum, diğeri başkasından koyar, biri bir diğerinden. Chosen'da da mesela var spiritual damage koyan şeyler, sadece ranged dps'lere özgü bir durum değil yani. Hepsinden ne kadar fazla resist varsa kıçın o kadar sağlamda demek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bende ole dusundum sora dedim ulan bunlar artioda ne ise yario acep die meraktan sorayim dedim bodozlama item cikio ama bilmioz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Corporeal : fiziksel tabanlı dmg ler için, genelde, acid, patlama, silahlara yapılanlar falan. Elemental : elemental işte, ateş, su, tahta. Spirit : bunlarda magus, sorc ya da holy bazlı dmg ler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 tahta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 burdan anlasılıyor ki bir order olarak öncelik spirit resist olmalı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 mytic oyunlarında spirit damage en iyi hasar veren büyü çeşiti olmuştur.bundan dolayı bende spirite dikkat edin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Densiz said: tahta mı? Ne o zoruna mı gitti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar