xunn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Selamlar. Şimdi ben, cüce, phyx, zheld falan aynı serverda oynayalım, pati serverı projesi wotlk'da ayaktaysa Frostmane'e transfer olalım, kasalım diyoruz. Ama şimdi parayı basıp transfer olduk, orada oynayan pati kalmamışsa hiç transfer olmayalım. Var mı açıklık getirebilecek delikanlı bu konuya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 evet nerde yenı karakter kasayım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 millet WOTLK geldikten sonra başlarız dedi ama bilemicem aracıyım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 beklemedeyim ben de wotlk çıkana kadar 80 olalım bi kendi serverlarımızda sonrasında konusulur tekrar o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Beklemede olan arkadaşlar tırt oyuncular. Başlasınıza evladım inscription matlerini kasmaya, eşşekler. ^^ Yani hazır topiği açılmışken belli olsun madem ne yapılıcak ne edilecek. Ucuz değil çünkü transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Hakkaten horde oynayın ben de geliym warrior ya da rogue olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 horde , alliance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 horde orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Saçma soru. Tabii ki Horde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 zaten horde guildi mevcut, lkapı gibi vay ak var, ama insanlar wotlk le vay ak ye donupmu oynıycak nerde oynıycak onu anlamaya calıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 dönülürse fm ye donulur sanırım da BG si daha iyi olan bi yere de gidilebilir sonuçta bi çok kişi baska servera geçti yada baska serverdan gelicek yeni filan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ya tahminimce şöyle, Şu anda baya büyük bir dağılma mevcut, 4-5 kişi oluyor vay ak oluşumunda maksimum (kanal olarak yani). Bir kısım wotlka kadar bıraktı oyunu, diğer kısım da warhammer a yoğunlaştı da; gördüğüm kadarıyla expansion çıktıktan 1-2 hafta sonra kanalda 10-15 online (ortalama olarak 15-20 aktif, 25-30 casual oyuncu) görülür diye tahmin ediyorum. ben oynamayı bıraktım o arada; belki birisine verebilirim druidimi belli olmaz. edit: frostmane den bahsediyorum elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 dunemaul a gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bu guild olusumu ciddi bi pve guildi içinmi yoksa geyigimizi yaparız arada bg premade falan yapıp egleniriz guildimi olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Warhammer Frostmane'e darbeyi vurmuş durumda. Keşke bir sorsaydınız parayı baymadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bence hiç para verdim oynamak zorundayım moduna girmeyin. Bakın Phyx'e, guild wars aldı, aoc aldı, hala pişman ikisine de ama dönüyor WoW'a eşşekler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Misery, horde açısından pek parlak bi battlegroup değil. Casual olarak pvp/pve yapılcaksa Al'akir düşünülebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 İçinde paticikten adamların olacağı her proje "Haydi casual olalım eğlenelim ehih ehih" şeklinde başlayıp "saat 7'den 11'e kadar raid var. Evet sonra 5 dakika ara." moduna dönecektir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 burning steppesda kasalım ^^ ben orda horde başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Frostmanede horde oynamak pek doğru bir seçim değil bence.Allyın BG lerde %80 bir üstünlüğü var Tabi yine siz bilirsiniz,ama siz gelin forstmane :D pvp bilen horde lazım noobları kesmekten bıktık çok çabuk ölüyor frostmane ini hordeları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ya bende alt charımı frostmane e transfer ettim bugün (allience) nasıldır durumu horde/ally dengesi olarak baktığınızda not : sorum hordelara , allylarda cvplamakta tabiki serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ben giderken %45 ally %55 horde en iyi progress guildi allyda, ikinci en iyi horde da; ama genel olarak horde guildlerinin progressi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 xunn said: Bence hiç para verdim oynamak zorundayım moduna girmeyin. Bakın Phyx'e, guild wars aldı, aoc aldı, hala pişman ikisine de ama dönüyor WoW'a eşşekler gibi. Yanlış oyunları almış kenke. Bizden dönüş yaşanmaz başka kapıya hadi. Warhammer kuruttu sizleri, bence direnmeyi bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Xaenin said: xunn said: Bence hiç para verdim oynamak zorundayım moduna girmeyin. Bakın Phyx'e, guild wars aldı, aoc aldı, hala pişman ikisine de ama dönüyor WoW'a eşşekler gibi. Yanlış oyunları almış kenke. Bizden dönüş yaşanmaz başka kapıya hadi. Warhammer kuruttu sizleri, bence direnmeyi bırakın. Kafan güzel bence senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar