Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik @ ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar. Şimdi ben, cüce, phyx, zheld falan aynı serverda oynayalım, pati serverı projesi wotlk'da ayaktaysa Frostmane'e transfer olalım, kasalım diyoruz.

Ama şimdi parayı basıp transfer olduk, orada oynayan pati kalmamışsa hiç transfer olmayalım.

Var mı açıklık getirebilecek delikanlı bu konuya?
Mesaj tarihi:
Beklemede olan arkadaşlar tırt oyuncular. Başlasınıza evladım inscription matlerini kasmaya, eşşekler. ^^

Yani hazır topiği açılmışken belli olsun madem ne yapılıcak ne edilecek. Ucuz değil çünkü transfer.
Mesaj tarihi:
Ya tahminimce şöyle,

Şu anda baya büyük bir dağılma mevcut, 4-5 kişi oluyor vay ak oluşumunda maksimum (kanal olarak yani). Bir kısım wotlka kadar bıraktı oyunu, diğer kısım da warhammer a yoğunlaştı da; gördüğüm kadarıyla expansion çıktıktan 1-2 hafta sonra kanalda 10-15 online (ortalama olarak 15-20 aktif, 25-30 casual oyuncu) görülür diye tahmin ediyorum. ben oynamayı bıraktım o arada; belki birisine verebilirim druidimi belli olmaz.

edit: frostmane den bahsediyorum elbette.
Mesaj tarihi:
Bence hiç para verdim oynamak zorundayım moduna girmeyin. Bakın Phyx'e, guild wars aldı, aoc aldı, hala pişman ikisine de ama dönüyor WoW'a eşşekler gibi.
Mesaj tarihi:
İçinde paticikten adamların olacağı her proje "Haydi casual olalım eğlenelim ehih ehih" şeklinde başlayıp "saat 7'den 11'e kadar raid var. Evet sonra 5 dakika ara." moduna dönecektir elbet.
Mesaj tarihi:
Frostmanede horde oynamak pek doğru bir seçim değil bence.Allyın BG lerde %80 bir üstünlüğü var Tabi yine siz bilirsiniz,ama siz gelin forstmane :D pvp bilen horde lazım noobları kesmekten bıktık çok çabuk ölüyor frostmane ini hordeları :D
Mesaj tarihi:
ya bende alt charımı frostmane e transfer ettim bugün (allience) nasıldır durumu horde/ally dengesi olarak baktığınızda

not : sorum hordelara , allylarda cvplamakta tabiki serbest
Mesaj tarihi:
xunn said:
Bence hiç para verdim oynamak zorundayım moduna girmeyin. Bakın Phyx'e, guild wars aldı, aoc aldı, hala pişman ikisine de ama dönüyor WoW'a eşşekler gibi.

Yanlış oyunları almış kenke. Bizden dönüş yaşanmaz başka kapıya hadi. Warhammer kuruttu sizleri, bence direnmeyi bırakın.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
xunn said:

Yanlış oyunları almış kenke. Bizden dönüş yaşanmaz başka kapıya hadi. Warhammer kuruttu sizleri, bence direnmeyi bırakın.

Kafan güzel bence senin.
  • Yeni Oluştur...