Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 o tam kelime anlamı eheh, boburlenme hakları =)... boyle tome'unda actıgın unlock'ları oraya koyabiliyorsun, "ben bunu, bunu yaptım" diye... millet seni inspect ettiginde gorebiliyor alttan bragging'i secince =), ben de biraz once cozdum ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bunu biliyordum da oraya nasıl eklediğimizi anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Araya bi soruda ben sıkıştırayım :P soy ismi nerden alıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 herhangi bir achieenemt a sag tıklayıp biyere yerlesytiriypsınız, soyad baskentte 4 gold levl 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Sparkcaster vendor ne olarak geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kalenin önünde hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Densiz said: Sparkcaster vendor ne olarak geçiyor? Last Name Registrar olması lazım. Minimap'te filterlarda da var ayrıca, basarsan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Peki sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Yalan bu right, tome açıkken sağ tuşa basın falan diyor basıyorum koymuyor hiçbirşeyi, karekter lvl 3 ken koymuştum da nasıl yaptığımı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 title belirlerken sagtusla tikladiğin yere normal tık yapip cikan ekranda sag tusla yapiosun rightlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ya demin isim vardı ss alamadım, mesela kill 100 players kill 1000 players yazan seyler var tome da, onlara sag tıklayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ikonlara tıklamayın benim gibi, yazının kendisine tıklayın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 abi herhangi bir achievement'a (direk yazıya) sag tıklayıp, kacıncı sıraya koyacaksanız seciyorsunuz, anında koyuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar