MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ekmek said: Abi o tüyler senin de olabilir adgasdg Abi henuz yaslanmadim ben, iran kedisi bu kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ben de gecen kabanımı kaptırdım bir kediye.ben 3 saat oturdum. o da uc saat kabanımın ustunde yattı.3 saatin sonunda yerinden etmek icin de 15 dk ugrastık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Penthesilea said: abi benim kedim gotume giriyor u bekliyorum acikcasi, boyle adim adim ilerliyo topik, su unlu yigit ozgur karikaturu gibi. Spidee'nin kedi bu adam yatağa sırt üstü uzanmış laptop başındayken götünün üstünde sızmış, kendisinin yalancısıyım. Ama girmemiş en azından. Aynı kedi saçımın üstünde uyuyordu ben uyurken ki o baya fena olabiliyor. Medusa gibiydi saç kalktığımda. Zaten kafamı bi kaldıramadım ağırlıktan sdf. Seviyoruz kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Sadece tshirt falan degil,benim kediler canta defter kitap nevar neyok ustunde yatmayi seviyolar.muhtemelen farkli oldugundan dolayi seviyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 benim siyam yawruyken sokardı kafasını bacaklarımın arasına manyakmısın lan fln olurdum tırsardım da lan boyle bi kapsa tırmık atsa o_O gibilerinde peeh büyüyünce abarıp yastığımda yatar olduydu kaç sabah duvara yapışmış yada yataktan düşmek üzereyken buldum kendimi it oglu bütün yatağı kaplıyordu yayıla yayıla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 benim kediler hep benden kaçardı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 asdfdas annem kac kere bizi koyun koyuna kafa kafaya uyandırdı aşıkmısınız ne biçim yatış o diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Benim göbeğimde yatacak hiç kedim olmadı. Beslediğim ayaklı tek hayvan 2 tane civcivdi zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 tavuk olunca kesip yedinmi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Sonları öyle oldu ama suçlusu ben değildim. Yazlığa gitmemiz gerekmişti.Yandaki komşumuza bıraktık.Komşuda 10 çocuğu olan bir hacıydı.1.5 ay kaldık.Bunlar kesmis yemiş.Geldiğimde ise aynen böyle bir şey söyledi : - Sizin civcivler büyüdü kestik yedik. Ya bu 7 yaşındaki çocuğa sölenecek şeymi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ah haci dayi ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 arkadaşlar ben de ilk defa kedi almaya heveslendim ama çok korkuyorum bakamazsam, kediciğe birşey olursa diye. ama bunca zaman sadece bir muhabbet kuşum oldu, o da seneler önce. kardeşim de olmayınca bari diyorum evde bir canlı olsun, bana arkadaşlık etsin. kedi besleyenler bana biriki tavsiye verebilir mi, kedi bakımı için neler zordur, sağlığının iyi olmadığını ya da mutsuz olduğunu belirten davranışları var mı?sokaktan alsam pet shoptakinden ne farkı olur? (ben pet shop kedilerini sevmiyorum, istediğim kadar güzel olmuyorlar)yardım için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 benim kedim de 11 yıldır aynı hedeyi yapıyor. yakınlarda üzerine yatabileceği herhangi başka bir örtü, giysi, yastık ne varsa gider onun üzerine yatar. eğer daha önceden başka biri tarafından ısıtılmış ise o mekan daha çok çekiyor hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 kedi sevgim depreşti sefmek istiyom okşamak istiyom üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=123354690130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 aheahahe siyah kedi resmen sneak attack yapmış boş anında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar