Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedilerin t-shirt üstünde uyuma sendromu.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:
abi benim kedim gotume giriyor u bekliyorum acikcasi, boyle adim adim ilerliyo topik, su unlu yigit ozgur karikaturu gibi.

Spidee'nin kedi bu adam yatağa sırt üstü uzanmış laptop başındayken götünün üstünde sızmış, kendisinin yalancısıyım. Ama girmemiş en azından.

Aynı kedi saçımın üstünde uyuyordu ben uyurken ki o baya fena olabiliyor. Medusa gibiydi saç kalktığımda. Zaten kafamı bi kaldıramadım ağırlıktan sdf.

Seviyoruz kendisini.
Sosyal ağlarda paylaş

benim siyam yawruyken sokardı kafasını bacaklarımın arasına manyakmısın lan fln olurdum tırsardım da lan boyle bi kapsa tırmık atsa o_O gibilerinde peeh büyüyünce abarıp yastığımda yatar olduydu kaç sabah duvara yapışmış yada yataktan düşmek üzereyken buldum kendimi it oglu bütün yatağı kaplıyordu yayıla yayıla :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Sonları öyle oldu ama suçlusu ben değildim.

Yazlığa gitmemiz gerekmişti.Yandaki komşumuza bıraktık.Komşuda 10 çocuğu olan bir hacıydı.1.5 ay kaldık.Bunlar kesmis yemiş.Geldiğimde ise aynen böyle bir şey söyledi :

- Sizin civcivler büyüdü kestik yedik.

Ya bu 7 yaşındaki çocuğa sölenecek şeymi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
arkadaşlar ben de ilk defa kedi almaya heveslendim ama çok korkuyorum bakamazsam, kediciğe birşey olursa diye. ama bunca zaman sadece bir muhabbet kuşum oldu, o da seneler önce. kardeşim de olmayınca bari diyorum evde bir canlı olsun, bana arkadaşlık etsin. kedi besleyenler bana biriki tavsiye verebilir mi, kedi bakımı için neler zordur, sağlığının iyi olmadığını ya da mutsuz olduğunu belirten davranışları var mı?sokaktan alsam pet shoptakinden ne farkı olur? (ben pet shop kedilerini sevmiyorum, istediğim kadar güzel olmuyorlar)yardım için şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...