Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Beşiktaş maçındakiler gol değil, Galatasarayın golleri temiz. end of discussion.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 siz 10 yıl daha şampiyon olamazsınız bu kafayla, tek diyeceğim odur.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Böyle şampiyon olacaksak hiç olmayalım da arkamızdan konuşturmayalım milleti
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 phase 3 başladı aKa şerefli ikincilik.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 en güzeli.. hiç olmazsa küfür yemiyoruz içimiz rahat uyuyoruz
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 sen anlamıosun bilekchaos.boşu kovalıyosun diyorum.o kdar futbol bolumunde takılıyosun hala nelerin peşindesin.her topicde millet neler neler diyor sen hala beşiktaşa karşı başka gs ye başka falan filan diosun. sonuç olarak herşey yine aglamanıza baglanıyor.biri cıkıp sizin topicde bişi demiş sende bana burda o böle dedi şu böle dedi burda nie böyle değil. kendi savundugun şey o kadar komikki suan.gerçekten aglıo gibisin.kimsenin beşiktaşa kastı yok paranoyaklıga gerek yok.sana yukarda demişim ben.sana göre faul bana göre değil die.herkes fikrini söylemiş.onlara gore dogru sana göre yanlıs.hala ne kasıosun anlamadıö.sonuç olarka hakemin verdiği karar yanlısta olsa dogru karardır.hakem biz deiliz o.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Gs'nin attığı gollerin dokunulmazlığı var =) Harikasınız ne diyelim.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Neyse abi kaçıncı hafta bilmiyorum gelsin maçta görelim. Daha 5. hafta görücez kim nasıl neyle şampiyon oluyor. Zaman var hepimiz burdayız nasılsa. Daha öncelerinde çok yaşadık aynı muhabbetleri.
kitana Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bence gs nin yeni efsane kadrosunu çekemiyor millet ehehe sırf bok atmak için neler yazılmış.
Khriska Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Tartışmalar çok boş ve gereksiz arkadaşlar bu saatten sonra hiç gerek yok öyle yada böyle olan olmuş ve karar hakemin sonuçta hiç bi hakem 4 4lük olmuyor ... yendik mi yendik kaç olursa olsun zaten oynadığımız futbolada bu skor yakışırdı .. kimse kimseye gücenmesin ..
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ulan ilk golü ofsayt diye kesseler, mükemmel bi gol şimdi atılmamış olacaktı. ayıp değil mi, futbolun seyir zevkini kaçırmayın kardeşim!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Red said: madem beşiktaşa karşı hakemler 'kasıtlı' kötü davranıoolar.büyük takımsın hakemide yeniceksin.1 yediyse 3 at sustur milleti. attık ama 2 si sayılmadı :(
nocom Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Nobrenin yaptığı faulse, Baroşun yaptığı kırmızı kartlık bir hareketti o zaman :) Gs 2. golü bulmasaydı epeyce zorlanırdı, gol gelince konya saldı kendini, skor kaçınılmaz oldu. Casioyu eleştrirenleri anlamak mümkün değil. Her takımda oynayabilecek bir oyuncu. Dünkü maçtada sazı eline aldı, güzel yönetti takımını.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bu işler böyle. büyük balık küçük balığı yutar. kapiş?
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 neden bjk maciyla karsilastiriliyo onu anlamadim, hakemler iki mactada hatali karar vermis, otesi yok ki bunun. Casio kim lan, askerligi birlikte mi yaptiniz? =p
nocom Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 askerlik arkadaşım :) rionun sıcak kumsallarında az içtima yapmadık onunla :D
dereque Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 gol den sora erhan albayrak'ın jestide çok güzeldi.
kitana Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ya gs 3 haftadır 4 atıyor. neyin 4 ünü tartışıyorsunuz ki
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 sorun 4 attığı takımların çok başarız olmaları. kocaeli - konya ve bellizona doğru mu yazdım bilmiorm ciddi maçları oynamadan bişey söylemek saçma olr
Öne çıkan mesajlar