Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Galatasaray - Konyaspor ~28.09.08~ 21:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sen anlamıosun bilekchaos.boşu kovalıyosun diyorum.o kdar futbol bolumunde takılıyosun hala nelerin peşindesin.her topicde millet neler neler diyor sen hala beşiktaşa karşı başka gs ye başka falan filan diosun.

sonuç olarak herşey yine aglamanıza baglanıyor.biri cıkıp sizin topicde bişi demiş sende bana burda o böle dedi şu böle dedi burda nie böyle değil.

kendi savundugun şey o kadar komikki suan.gerçekten aglıo gibisin.kimsenin beşiktaşa kastı yok paranoyaklıga gerek yok.sana yukarda demişim ben.sana göre faul bana göre değil die.herkes fikrini söylemiş.onlara gore dogru sana göre yanlıs.hala ne kasıosun anlamadıö.sonuç olarka hakemin verdiği karar yanlısta olsa dogru karardır.hakem biz deiliz o.
Mesaj tarihi:
Neyse abi kaçıncı hafta bilmiyorum gelsin maçta görelim. Daha 5. hafta görücez kim nasıl neyle şampiyon oluyor. Zaman var hepimiz burdayız nasılsa.
Daha öncelerinde çok yaşadık aynı muhabbetleri.
Mesaj tarihi:
Tartışmalar çok boş ve gereksiz arkadaşlar bu saatten sonra hiç gerek yok öyle yada böyle olan olmuş ve karar hakemin sonuçta hiç bi hakem 4 4lük olmuyor ... yendik mi yendik kaç olursa olsun zaten oynadığımız futbolada bu skor yakışırdı .. kimse kimseye gücenmesin ..
Mesaj tarihi:
Nobrenin yaptığı faulse, Baroşun yaptığı kırmızı kartlık bir hareketti o zaman :)

Gs 2. golü bulmasaydı epeyce zorlanırdı, gol gelince konya saldı kendini, skor kaçınılmaz oldu.

Casioyu eleştrirenleri anlamak mümkün değil. Her takımda oynayabilecek bir oyuncu. Dünkü maçtada sazı eline aldı, güzel yönetti takımını.
  • Yeni Oluştur...