Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isteklerim

dunno

Öne çıkan mesajlar

dunno said:
Sly-One said:
bunun sebebi kızların ilişkide aksiyon araması biraz
monotonlaşınca sıkılıyorlar
drama ile besleniyorlar farkında değiller

kesinlikle. her kızın icinde bi drama queen vardir

offf çok karmaşık :S bunu çözdüğümde ya evlenmiş olurum yada bir ayağım çukurda olur.ozaman da bi manası kalmaz8-)
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar cok kolay. ben kızların istek ve psikolojisini anlatym siz bana yardımcı olun.

iyi davran birden soguklas ya da evet evet de aptal biseye karsı cık.
dengezisliginle onu sasırt ve aklına gir, aklını kurcala. ama kotu davranırken gercekten kotu davranmalısın. onu inandırmalısın yani. sonra bisey olmamıs gib iyiles faaln. sacmala kısaca.
ara ara sonra arama
deliye doner, aradıın zamanlarda aslında mutlu oldugunu anlayıp asık olur vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
kızlar cok kolay. ben kızların istek ve psikolojisini anlatym siz bana yardımcı olun.

dengezisliginle onu sasırt ve aklına gir, aklını kurcala. ama kotu davranırken gercekten kotu davranmalısın. onu inandırmalısın yani. sonra bisey olmamıs gib iyiles faaln. sacmala kısaca.
ara ara sonra arama

off dunno ne yaptın ya daha da karıştı aklım şimdi.ya ben seviyosam yüceltirim direk.sevmezsemde hiç uğraşmam çok mu düz baktım olaya8-)
Sosyal ağlarda paylaş

kenidini inandırmak kandırmak diil.
o oldugunda mutlu oldugunu onun sana kendini iyi hissettirdigini ancak o boyle gidermis gibi yapınca anlıyosun.
o zman: "hayir ya kal ama aslında" diyosun icinden ve o an onu istedigini onu sevdigini ama onu geri kazanmak zor oldugu belki de o an kız "vazgecti artık benden bi daha ilgilenmez hayatta" dedigi icin bazen onu kazanmaın imkansız oldugunu dusunuyosun. boyle dusununce daaa cok ozluyosun onun varlıgını

asık oluyosun kısaca
Sosyal ağlarda paylaş

aşk özgüven eksikliğinden kaynaklanır. bu yüzden aşık olanlar karşısındakini yüceltir , bu da onu hayli sıkıcı yapar tabi. bir elmanın iki yarısı olacaksanız biri diğerine taparken nasıl olabilir anlayamıyorum. ya ikiside birbirine tapacak(ki ben böyle şey görmedim) ya da denginiz olarak kabul edeceksiniz birbirinizi. yoksa elmanın bi tarafı yeşil bi tarafı kırmızı olur , sırıtırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

ara ara sonra arama

bana yeni bir sevgili borçlusun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...