tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 aa süper walla güzel geçer umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Arkadaşım orda okuyordu. Valla bende gitmek için çabalıyorum şu aralar inşallah bu ilkbahar gibi japonya seyahatim olucak ^^ Ki en çok sevdiğim yanı oralarda insana saygı diye birşeyin olması(en azından benim arkadaşlarımın anlattığına göre) Adamlar metroda giderken bi sebepten gülme krizine girmişler. Hani kahkaha değil direk anırmışlar ve kimsede dönüp laf atmayı bırak oralı bile olmamışlar bi kişi bakmamış bile. Sokakta insanlar istediği tarzda giyiniyormuş ve kimsede "bunun saçı neden böyle, ne biçim giyinmiş vs.vs." gibi salak saçma muhabbetlere girmiyormuş. Türkiyede saç uzatıyorsun satanist diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 simumasen---afedersiniz, ozur dilerim, bakar mısınız aklına ne gelirse simumasen diyebilirsin. arigato gozaimass--- tesekkurler hei, sayanora, konnichiva zaten bilirsin. desu des ka? bu nedir ka zaten miyle aynı sekilde kullanılıyo. bol sans=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sadece arigato demen daha samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 domo arigato ne peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Dynun said: ramenleri her carfur satmıyo mu zaten? a bilmiodum bak carfurlarda bulunabildiğini. Hatta bizim burda da var carfur ama hiç dikkatimi çekmemiş. Şans dileyen herkese de teşekkürler bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bol Şans, eminim çok keyifli bir seyahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Çok kıskanıyorum hocam seni.İşallah düşersin falan dizin acır.Sonra istedin kadar mutlu ol.Selam söle otaku kızlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 elesso said: one piecten bitek kayzerua diye bi kelime öğrenmiştim 150 bölüm izleyip. oda korsanlar demek hehe. belki bi yerde çok işine yararsa bu kelime beni yad et. onu da öğrenememişsin eheh kaizoku o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 su siteye baktım da. bi japonca kursu diye girdim. 10 tane farklı secenek cıktı. hangisinin ne olduğunu çözemedim. aynı olay diğer diller içinde geçerli. bazıları 30 haftaya kadar sürebiliyor (20k dolar civarı). bazıları 3 hafta 4k dolar civarı fln. hepsi beginner seviyesi icin dediklerimin. nedir olayı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben haftada 15 saat beginner seviyede kursa baktım sadece kurs ücreti 3 bin dolat çıktı. Otelle birlikte 8 bin dolar 3 aylık masraf 2 bin de harcamalar filan desen 10 bin dolara 3 ay olabiliyor sanırım. Kursu çıkartıp oteli kendin bulsan 5 bin dolara rahat 3 ay kalabilirim sanırım orada evet evet hmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 BeIlow said: ben haftada 15 saat beginner seviyede kursa baktım sadece kurs ücreti 3 bin dolat çıktı. Otelle birlikte 8 bin dolar 3 aylık masraf 2 bin de harcamalar filan desen 10 bin dolara 3 ay olabiliyor sanırım. Kursu çıkartıp oteli kendin bulsan 5 bin dolara rahat 3 ay kalabilirim sanırım orada evet evet hmm :D Hacı o paraya ev tutulur.Öküz gibi anime arşivi yapılır.Seanslı bir şekilde o animeler izlenir.Japoncada öğrenilir.Elde sözlükler, "Abi Nasılsın dedi" diyen adamlar falan.Süper ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 evet ev tutulur :D anime izlemek filan güzel olabilir gitsem mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 http://www.sk-gaming.com/video/16519-Cuban_Hot_Girl_Dancing tokyo görünce aklıma bu video geldi asdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 barbu said: su siteye baktım da. bi japonca kursu diye girdim. 10 tane farklı secenek cıktı. hangisinin ne olduğunu çözemedim. aynı olay diğer diller içinde geçerli. bazıları 30 haftaya kadar sürebiliyor (20k dolar civarı). bazıları 3 hafta 4k dolar civarı fln. hepsi beginner seviyesi icin dediklerimin. nedir olayı? =) 10 farklı seçenek çıktı diosun da o seçeneklerden kimisi sadece long term kabul edio, kimisi short term. eğer 9 aylık bi kurs tercih ediosan, long termle baya ucuza getirebilirsin. sitedeki fiyatları yüksek bulanlar varsa, bence yanlış bişeylere tıkldınız demektir: Japonca, Tokyoda option 3 de, 12 haftalık (3 ay yani) kurs, haftalık 20 saat ders, kalma ile birlikte (single room) şu fiyatı veriyor: Course with Guest house, single, room only Accommodation: Sun 5 Oct - Sat 20 Dec 2008, Sun 11 - Sat 17 Jan 2009 Total Price €1614.00 (Approximate Price) Gerçi benimki 2000 € civarına denk geldi ama 3 aylık bir kurs için makul rakamlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 evle filan bu fiyat mı toplam 3 aylık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Giovanni said: domo arigato ne peki domo arigatou gozaimasu bunlar kibarca teşekkür etmenin yolları. normalde arigatou dur. Domo dur gozaimasu dır bunların türkçe karşılığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bilet parasi da dahil mi buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yok değil. bilet parası zaten 1000eu.yu geçer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 valla ben de burda kursa basladim, aklimdan anca watari wa nihongo no gakusei desu ayarinda seyler soyleyebilirim =) kendi kendine ogrenmek isteyenler varsa http://japanese.about.com/library/blintroductory.htm cok guzel bir adres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 japonca öğrenmek içinde önce ingilizce bilmemiz gerekiyor dimi mum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bu arada, kurs ücreti çok diyen, ya da sadece gezip görmek için gelmeyi planlayan olursa, ben şu an merkezi sayılabilecek bi guest house da kalıyorum ve single room aylık 46.000 yen. (yaklaşık 450 dolar) uçak biletini alıp geldikten sonra bu da iyi bir opsyon olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Pahalı ülke bildiğim kadarı ile en azından gidenler moskova ile kafa kafaya diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar