Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bye İstanbul, hello Tokyo.

Jose

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşım orda okuyordu. Valla bende gitmek için çabalıyorum şu aralar inşallah bu ilkbahar gibi japonya seyahatim olucak ^^
Ki en çok sevdiğim yanı oralarda insana saygı diye birşeyin olması(en azından benim arkadaşlarımın anlattığına göre)

Adamlar metroda giderken bi sebepten gülme krizine girmişler. Hani kahkaha değil direk anırmışlar ve kimsede dönüp laf atmayı bırak oralı bile olmamışlar bi kişi bakmamış bile.

Sokakta insanlar istediği tarzda giyiniyormuş ve kimsede "bunun saçı neden böyle, ne biçim giyinmiş vs.vs." gibi salak saçma muhabbetlere girmiyormuş.
Türkiyede saç uzatıyorsun satanist diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

su siteye baktım da. bi japonca kursu diye girdim. 10 tane farklı secenek cıktı. hangisinin ne olduğunu çözemedim.

aynı olay diğer diller içinde geçerli. bazıları 30 haftaya kadar sürebiliyor (20k dolar civarı).

bazıları 3 hafta 4k dolar civarı fln.

hepsi beginner seviyesi icin dediklerimin.

nedir olayı? =)
Sosyal ağlarda paylaş

ben haftada 15 saat beginner seviyede kursa baktım sadece kurs ücreti 3 bin dolat çıktı. Otelle birlikte 8 bin dolar 3 aylık masraf 2 bin de harcamalar filan desen 10 bin dolara 3 ay olabiliyor sanırım. Kursu çıkartıp oteli kendin bulsan 5 bin dolara rahat 3 ay kalabilirim sanırım orada evet evet hmm :D
Sosyal ağlarda paylaş

BeIlow said:
ben haftada 15 saat beginner seviyede kursa baktım sadece kurs ücreti 3 bin dolat çıktı. Otelle birlikte 8 bin dolar 3 aylık masraf 2 bin de harcamalar filan desen 10 bin dolara 3 ay olabiliyor sanırım. Kursu çıkartıp oteli kendin bulsan 5 bin dolara rahat 3 ay kalabilirim sanırım orada evet evet hmm :D

Hacı o paraya ev tutulur.Öküz gibi anime arşivi yapılır.Seanslı bir şekilde o animeler izlenir.Japoncada öğrenilir.Elde sözlükler, "Abi Nasılsın dedi" diyen adamlar falan.Süper ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:
su siteye baktım da. bi japonca kursu diye girdim. 10 tane farklı secenek cıktı. hangisinin ne olduğunu çözemedim.

aynı olay diğer diller içinde geçerli. bazıları 30 haftaya kadar sürebiliyor (20k dolar civarı).

bazıları 3 hafta 4k dolar civarı fln.

hepsi beginner seviyesi icin dediklerimin.

nedir olayı? =)

10 farklı seçenek çıktı diosun da o seçeneklerden kimisi sadece long term kabul edio, kimisi short term. eğer 9 aylık bi kurs tercih ediosan, long termle baya ucuza getirebilirsin.

sitedeki fiyatları yüksek bulanlar varsa, bence yanlış bişeylere tıkldınız demektir:

Japonca, Tokyoda option 3 de, 12 haftalık (3 ay yani) kurs, haftalık 20 saat ders, kalma ile birlikte (single room) şu fiyatı veriyor:

Course with Guest house, single, room only
Accommodation: Sun 5 Oct - Sat 20 Dec 2008, Sun 11 - Sat 17 Jan 2009
Total Price €1614.00 (Approximate Price)

Gerçi benimki 2000 € civarına denk geldi ama 3 aylık bir kurs için makul rakamlar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada, kurs ücreti çok diyen, ya da sadece gezip görmek için gelmeyi planlayan olursa, ben şu an merkezi sayılabilecek bi guest house da kalıyorum ve single room aylık 46.000 yen. (yaklaşık 450 dolar)

uçak biletini alıp geldikten sonra bu da iyi bir opsyon olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...