Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 fişi kontrol ettim, restart attım genede düzelmedi. sos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bu yazıyı maus ile kopyala yapıştır yaparak yazdın kesinlikle dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ekran klavyesi diye bir olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Var ama madem ciddisin konunun Garbage'da işi ne diye sorarlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 word açarken ctrlye basılı tuttuğunuz tespit edildi güvenli modda açak mı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yalancisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kızlar kavyem bozuk diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Yenisini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 aranı düzelt o zaman of bu saatte ancak böyle oluyor idare edin bkz idare edemem anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Xaenin said: Var ama madem ciddisin konunun Garbage'da işi ne diye sorarlar adama. söliim muhtemelen biri gelip dicektiki HEHEH KLAVYEN BOZUKSA BUNU NASI YAZIYON MÖEĞHAE oda dicektiki "ekran klavyesi diye bişiiiiiiiiiiiiiy var cnııımm" dicekti ayarı vericekti. self-tatmin tavan yapcaktı off bende yapim lan bigün bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Çokakıllıadam said: ekran klavyesi diye bir olay var. haa burda bunu yazarken bana ayar vermeye mi çalışmış lan bu çok akıllı lale. anlamadımki ben lol. valla zamanında ben klavyesi olmayan koç bankın içindeki sadece maus olan pc den kopyala yapıştı yaparak harfleri mailimi kontrol etmiştim yani ordan direk geldi aklıma. yoksa bilmem ben ekran klavyesi felan. genelde böyle durumlar için 5 tane yedek klavye buundururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Çokakıllıadam said: fişi kontrol ettim, restart attım genede düzelmedi. sos nickin yanlış, çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 nick yanlıs deıl uye olurken araya fazladan bır "a" harfı kaynamıs yok esas nıck "cokkıllıadam" olacaktı buradan admınlere seslenıyorum duzeltı verın pls cokkıllının nıckını bakın mıllet sasırıyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ayrıca klavyem neden çalışmıyor diyorsun, peki ben sana sorarım bu dağlar tepeler güzel kuşlar çiçekler kendi kendine mi oluştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 servise ver konu kapansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar