Greeny Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Süper ingilizce başlığımdan sonra konuya geleyim. Önümüzdeki sene daha doğrusu bu yaz sezonunun başlangıcı itibariyle, yüksek bir ihtimal ailecek Antalya' ya taşınma ihtimalimiz var. İstanbul' dan sıkıldık, daha da sıkılıyoruz gittikçe. Fekat, doğma büyüme İstanbulluyum. Hani gece hayatı takılan bir adam değilimdir, nargileden başka keyfim bile yoktur diyebilirim İstanbul' da. Ne Taksim' e artık içmek için gidiyorum, ne de Bostancı sahilinde kırmızı tuborg açıyorum artık. Herneyse, sizce Antalya bende nasıl bir baskı yaratır? Antalya' lıların ya da Antalya' da yaşamış olanların fikirlerini rica ediceğim. Çok mu farklı İstanbul' dan. İnsanları nasıldır, kış nasıl geçer. İş hayatı nasıldır, ekonomisi vs. Sonuçta ticaret için de gideceğiz turizm sektörü dışında birkaç başka işe de barnak basalım diyoruz. Bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kar yok end of discussion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hmm insanlardan başlıyım. akdeniz insanı sıcakkanlıdırın aksine antalyanın insanı çok kaypaktır. şahsen pek hoşlanmam. kızları fenadır. antalyalı arkadaşlarıma burdan saaygılarımı sunuyorum, sizleri seviyorum =) gece hayatı önceden beachparkta güzeldi, şimdi değil. ama jolly joker var ki eskişehirden izmirden gelenler falan oraları aratmadığını söyler. güzeldir yani. dükkanlar erken kapanır hava karardıktan sonra pek insan göremezsin dışarsa kışın. varsa da apaçiler vardır. antalyada ticaret yapılmaz diye düşünüyorum. biz antalyada battık. fazlasıyla battık hem de. ama turizm konusunda bişey diyemem. sonuç olarak antalyayı sevmiyorum. sıcağı hoş değil. kendisi hoş değil. eskiden çok güzeldi ama gün geçtikçe kötüleşiyo. gündüz vakti bile rahatça elle/sözle tacize uğrayabilirsin. şehir içinde yaşamamanızı şiddetlen tavsiye ederim. umarım sizin için güzel olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kitana said: kar yok end of discussion. karı çok end of sidik yarıştırıyşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kitana said: kar yok end of discussion. kar var saklıkentte davrazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 antalya süperdir. bi kere amerika gibin, dağ tepe yokuş iniş yok. (gerçi semte göre değişir evet.) eylül-aralık ve mart-haziran dönemlerinde lokum gibi havası vardır. gece hayatını bilmem. çıkmam hiç. lara konyaaltı falan bar pub cafe yönünden zengindir. kışın bi akşamüstü çıkıp denize karşı bira içebilirsin sakin sakin. yeşilliği bol. istanbuldan çok daha kolay. istanbul zor. taşınacağınız semt belli değilse öncelikle larayı tavsiye ederim. ora olmazsa bizim tarafa, konyaaltına gelin. ama lara daha güzel. antalya süper. istanbul leş gibi. ama istanbulun da ayrı bi havası var allah için. eğer ki gezmeye gidersen istanbula doyamazsın, antalya bişey ifade etmez. eğer ikamet edeceksen istanbul işkence olur, antalya lokumdur. mantık örgüsünden tamamen yoksun oldu bu yazı. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gece hayatım yok demiştim, herhalde yanlış mı açıkladım cümleyi mi yanlış kurdum. Gece hayatı önemli değil yani :) Çok sağolun cevaplar için, ginaly ve pogodi çok farklı iki bakış açısı. Hangisine inanıym :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kişiden kişiye değişir dabi. ginaly antalyanın kaymaanı yemeye geliyodur skjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 İstanbul'lu adam İstanbul'dan başka şehirde yaşayamaz. Nokda. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 hatta bir de +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Xaenin said: İstanbul'lu adam İstanbul'dan başka şehirde yaşayamaz. Nokda. . Onu biraz değiştirip söylemek lazım agali sanırım . 19 sene ist.da yaşadım sonra muğlaya geldim muğla aşırı dandirik bi yer ama izmir apayrı yani ist.un üstüne gül koklanmaz ama izmir yaşayış bakımından ist.a çakar ^^ izmirde yaşayıp 2 ayda 1 fln ist. a gelmeyi , sonuna kadar ist.da yaşamaya tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 adını yazmaya üşeniyosun istanbul mübah sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 akdenizli biri olarak sakın gelmeyin. sadece yazın insanı doğduğuna pişman eden sıcakları yeter akdenizin. başka bi yerlere gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 2 yıl sonra sıcaktan eben ağlamaya başladığında, istanbulu özledim diye bağıracaksın. çekilecek türden değil o sıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 gölgede oturduğun halde (sadece oturuyosun) üzerindekiler 2 saate su gibi oluyor. izmire falan gitseniz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Sağolun yorumlar için tekrardan. Sıcak sorun değil pek, ben zaten sıcak için gidiyorum. Kafa dinlemeye vs, önümüzdeki kış Antalya' da olmasam bile, yaz sezonu ordayım turizm işi için (terslik çıkmazsa). Keyif adamı olduğum için Antalya pek sorun değil, e haliyle turistik ilçelerde olacağız muhtemelen Kumluca, Beldibi, Kemer gibi. Merkezle pek işimiz yok, fekat kış için iş kurarsak ozaman Merkez' e yöneleceğiz. İzmir' in yazı kısa, çekici birşeyi yok, turizm için de pek çekici gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sıcak sorun değilmiş hehehehe. şimdi bunu söylemesi kolay tabi gidip 1 yaz geçirdikten sonra görelim bide seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 JD said: Xaenin said: İstanbul'lu adam İstanbul'dan başka şehirde yaşayamaz. Nokda. . Onu biraz değiştirip söylemek lazım agali sanırım . 19 sene ist.da yaşadım sonra muğlaya geldim muğla aşırı dandirik bi yer ama izmir apayrı yani ist.un üstüne gül koklanmaz ama izmir yaşayış bakımından ist.a çakar ^^ izmirde yaşayıp 2 ayda 1 fln ist. a gelmeyi , sonuna kadar ist.da yaşamaya tercih ederim Bilmiyorum valla, ben mesela Cenevre'de yaşadım 3 sene. Oranın yaşayışı da İstanbul'a çakıyordu ama yaşayışa bakmıyorsun ki. Bir yerden sonra İstanbul'un o kaosunu özlüyor insan, yaşayış standardını değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ahaha kaos. o diilde. antalyada durulmuyor. ılıman iklim insanı değilim ben. bana gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 oper said: gölgede oturduğun halde (sadece oturuyosun) üzerindekiler 2 saate su gibi oluyor. izmire falan gitseniz ya? antalya daha beterdir sonra izmir gelir herhal gerçi konu nemse direk bodozlama daldım : ) ki donla atletle biz bütün yapışıyor yazları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ahaha istanbuldan antalyaya geliceksiniz ? kusura bakma ama antalyada cidden bok var sadece. yani hayal kırıklığı hiç bişey yok antalyada. istanbul gibi bi yer bırakıp bguraya geliyonuz yani. fazla bişi bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Abi Antalya magazin programlarında gördüğün gibi bir yer değil. Ama yaşayabileceğin biryer. Ben sıcağı sevdiğim için pek sıkıntı olmuyor bana. Yalnız 'İstanbul mu, Antalya mı?' deseler Sıcak İstanbulu seçerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 iyiki bahsi açılmadı lan post kasıyorum mis gibi. Şimdi hocam senin açından bakıyorum olaya yani orda ciddi bi çalışma işine girsen dahi illa ki kafa dinlemek istersin 1 günde olsa gezmek tozmak istersin orada yapabilcen mi? Hadi yaptın kimle yapcan? Yani kolay değil bunca sene ist'de yaşadın çevren burda her ne kadar feryat figanda etsen orada özlersin burayı bu 1. si 2. side Mansur'la mı takılcan orada asd. Kaldı ki oraya ticari amaçlı gidiyosunuz tüm aile ama ya tutmazsa oda var yani moruk antalya yavaş yavaş ölüyo diye duyumlar var biliyorsun. He bide yengemiz var? Ticari olaya dönersek zaten zarar etme ihtimaliniz yüksek bide üstüne kalabalık bi ailesiniz abin evlencek vs. kar elde etsenizde size yeterli olacak mı bunların hepsi mühim şeyler. Bence oraya kış için yerleşme olayı zor zaten ticaret ölür ama eğer oturtabilirseniz yaz için karlı olur herhalde. çekirgeyle karıncanın hikayesi miydi neydi o aklıma geldi yazın çalışır kışın yersiniz kankish artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 istanbulda doğmulşsan sen soğuştan mazoşistsindir.. başka bir memlekete gidince rahat ıçına batar adamın.. öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Greeny said: ben zaten sıcak için gidiyorum bu topici kaybetme, favorilerine falan ekle, onumuzdeki yaz sicaktan kriz gecirip kafani monitore gommeden once ac bu mesajini ben ticaret boyutunu falan pek bilmem, hayatim turizmdi benim, nitekim onun da hakikaten en keyifli yapildigi yer antalya; is cesit cesit ve bol, her alaninda birsey yapma sansin var, ustelik yeni birseyler yaratma sansin da cok fazla vs... ama turizm harici ekonomsini cidden bilmem gece hayati yazin superdir, hani belki 10 15 mekan vardir soyle gidilebilir duzeyde ama en azindan cesit cesittir, hemen hemen her tarzda birsey bulursun genel olarak hayat guzeldir, rahat bir sehirdir, trafigi gurultusu ankara ile bile kiyaslanmaz, birakiniz istanbulu kisin kalabalik olmaz cok, keyfini kacirmaz, ama hayat devam eder oyle terkedilmis kasabaya donmez tavsiye ederim ben. baktin sehir sarmadi seni, gecersin alanyaya, olmadi kemere, oralar da neredeyse bagimsizdir ama kislari biraz bos olur. yine de kisa mesafede ciddi degisiklik imkani var yani iyidir antalya, severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar