arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Şimdiye kadar gördüğüm renown itemlar başarısız. PQ itemlar daha iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ben genelde sey yapiyorum, kendi tier'imdaki questler bitince pq kasiyorum, hem reward aliyorum hem exp kazaniyorum, hemde surekli senaryo basili , senaryo gelince yapiyorum bitince geri donuyorum, sonra devam.. bayagi hizli leveling yaptim oyle su an level 20 yim, renown 18, dengeli gidiyor, ustumdeki itemlarda guzel oluyor. eger o chapter bitmisse ust level da olsa bi ust chaptera gidiyorum, yavas inf ve exp kazaniyosun ama bosa gitmiyo en azindan. level 19 ken tier 2 deki tum chapterlari bitirdim, tier 3 deki chapterlara gectim, orada biraz kastim ama oranin senaryolari cok gelmiyo, leveling i en hizli artiran senaryolar malum, o yuzden chapter 9 da exp kasiyorum , level 22 den sonra gecicem chapter 10'a.. baska tierlarada gittim quest ve pq icin ama oranin senaryolari cok az geliyodu, bizimkilerde (greenskin) senaryo bittikten 10-15 dk icinde yenisi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 BEn hala renown taktiklerini nerden alacağımı bulamadım :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 t1 warcamp ya da t2 & üzeri keep en üst katları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 girince bakıyım tekrar sağol renown rank 15 oldu hala almadım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 the inevitable city'den chaos isen, en güneyinde şehrin görürsün mapten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 renown trainerlar var t2 rvr bölgesindeki kalelerde fln. o trainerlardan öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bakmıştım ama tekrar bakıcam sağolun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Sam said: bone duyan da kazanması zor birşey sanacak heh. 1 saatte ilk 3-5 rank'i filan alıyorsun, sonra da pve'ye devam edersin her niyeyse ille pve kasacam diyorsan. zor demedim zaten, ama renown kasmadan item almak istiyordum. wow'da her questten item çıkıyordu, burda bir itemsızlık hissettim karakterde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 devamlı item alınıyor quest'lerden, ilk 4-5 rank sonunda omuzluk ve başlık harici her slota birşey alabilmiş olman lazım. wow'da lvl 1-2'de baştan aşağı donanmıyordun sonuçta, cıbıl takılıyordun başlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar