Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 merhaba google chrome kullancısı. aynı zamanda facebook kullanıcısıysan sana bir sorum var. wall kısmındaki main feed tarzı yaptığın bokları, yorumları silme hedesi var ya hani. edit diye bir hede var ya hani, ona tıklayıp delete e tıklayınca silmesi gerekiyor ya hani. ben silemiyorum, tıklıyorum olmuyor ne bok browser bu arkadaş? yahni. sende oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 evet bende de silmiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ben foto upload tool'unu kullanamıyorum, sanırım bir plugin çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 gençtrkcell reklamlarına benzemiş giriş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bi tek ben sövdüm. herkes sövsün. yalnız bırakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kankito krom da feysbuk sapıtıyo. feysbuk ve diğer krom ile anlaşamayan dalga motorları için fayrfoks umu yedekte tutarım, gerekirse oyuna sokarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 onu fixledi google diye biliyorum. yeni versiyona koyacak olabilirler. hatta Issue'su burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar