CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 HEAHEHAHEHAE, Earthworm Jim ya.Nostalji oldum. Birde MDK tabi.Abzürt oyunlarda dev eğlenceydi 2 side. Fallout a gelicek olursak.MMO su yapılmazsa ayıptı zaten.Ruhumu vermek için yıllardır berkliyorum, dahada beklerim yeterki adam gibi bir iş çıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 1 adet concept art http://1.bp.blogspot.com/_MRxidjJwIpw/SXU4M0BOcTI/AAAAAAAAAKA/iUOepCWkQck/s1600-h/Colab.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Bethesta'nın bugüne kadar çıkardığı bütün concept art'lardan daha güzel bence =P. Neyse flamewar başlatmayalım da gayet beğendim. Yanlız bu adamlar şimdiye kadar tek bir concept art'la nasıl oyunu bethesta'ya kaptırmadan çıkarabilecek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Finansal gereklilikleri çoktan yerine getirdiler diye biliyorum. Zaten önemli olan da oydu, pazara sunulan tanıtım materyalleri değil. Bide daha iyi yorumuna da katılmıyorum. Concept artlar dahil fallout3ün durağan görselleri çok iyiydi, conceptler zaten her türlü bundan iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Concept art değil bu, bildiğimiz photoshop kolajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 axedice said: Finansal gereklilikleri çoktan yerine getirdiler diye biliyorum. Zaten önemli olan da oydu, pazara sunulan tanıtım materyalleri değil. Yanılmıyorsam belli bir süreden önce piyasaya sürmeleri lazım yoksa oyunun hakları bethesda'ya geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Evet bethes. e geçiyor yalnız interplay'e bakıyorum bir sürü oyunu aynı anda yapmaya kalkışıyor şuanda bilmiyorum altından nasil kalkıcaklar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Abicim bu IP artistlerinden birinin, ki project v13 lead olduğu söyleniyor, sitesinden aldığım bi concept sketch. Kalite analizi falan yapmayın yani boşuna. Ama oyun yapılıyor, onu belirtmek için koydum. Official materyali zaten sitesine koymaz eleman. Lisansı kaybetmemek için 2011'den önce çıkaracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 allahım lütfen şu oyunu oynuycak kafada oluyum çıktıgında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Jason Anderson Interplayden ayrılmış, yeni bi rpg yapmak için Brian Fargo'nun InXile ına geçmiş. Nisan ayındaki deadline a bu kadar kısa süre kala projenin başındaki adamlardan birinin ayrılması iyi bi işaret değil, keza Interplay 2 hafta içinde 30 milyon dolarım var diyemezse oyunun hakları bethesdaya geçiyor. http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=22790 said: Did you leave that project because of internal factors, or simply because inXile seemed better for you? JA: The future of the -- well, I don't know if I want to go there. [inXile] was a more stable opportunity. I wasn't even in the process of looking when this opportunity arose. It was a perfect fit. Demiş bide. Büyük ihtimalle Interplay kotaramayacak bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 kurtarmazsa fallout mmo ya elveda etmez zorunda kalcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 GG Zenimax Online lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 lisans ellerinde kalsa da, interplay'in iki elle ihtiyac olan stimulasyonu saglayamadigi ortada gibi, belki inxile dogru duzgun bir oyun cikarir onu oynariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bethesda yapsın madem :p tüm power armorların el kısımları da açık olsun parmaklarımız daha iyi radrasyon alsın :P power armor içinde köpekler bizi ısırabilsin bide ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Belki bi umut hala vardır. V13 ekibinden Natiq Aghayev'in sitesinde yeni bi concept art yayınlandı. http://www.defonten.az/wp-content/gallery/artwork/sc_03.jpg Ayrıca yorumlar kısmına şöyle yazmış said: Chris Taylor notes V13 is still in production and that an official announcement "is expected". Tabi site rusça olduğu için bişey anlamadım http://www.defonten.az/?p=42 Bu arada Natiq Aghayev'i biz Defonten olarak tanıyoruz. Eski fallout konularını takip edenler şu amatör çalışmalarını hatırlayacaktır. Defonten http://fallout3.files.wordpress.com/2007/03/album_pic.jpg http://fallout3.files.wordpress.com/2007/03/album_pic2.jpg http://features.cgsociety.org/newgallerycrits/g07/56707/56707_1195602853_large.jpg Bu resimler bethesdanın pek ilgisini çekmese de interplay bi kaç ay önce V13de çalışmak üzere elemanı işe almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 axedice said: http://fallout3.files.wordpress.com/2007/03/album_pic.jpg of çok iyiymiş yalnız bu, hatta bu gece fallout 2 falan çekip başlayayım ben, etkilendim bildiğin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Один из концептов для Interplay Entertainment USA. Возможно, в скором времени смогу показать больше, но не факт. Делалось для проекта под кодовым названием Project V13, который, как многие догадываются (и я в том числе), скорее всего является грядущим Fallout Online. Работал под супервайзингом Джейсона Андерсона - одного из Крестных Отцов оригинальных серий Fallout. orda soyle yaziyor Interplay Entertainment USA icin konsept calısması,Belki cok yakında daha fazla gosterebilirim,ama yine de olamayabilir. Project 13 kod adlı proje icin yaplmıştır,coğu kişinin tahmin etiği üzere (ki bunların arasında bende varım ), buyuk ihtimal gelecek olan Fallout online dır.Djason Anderson yonetimi altında yaptım - orijinal fallout serilerinin isim babalarındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 alttaki yorumlardan biri sormus ne zaman yaptınız bu resmi diye , o da cevap vermiş konraktı 2007 nin sonunda yaptık, ama art ların uzerinde calısmaya baslamam 2008 başıdır. ayrıca yorumlardan birine verilen cevap olarak yakında render.ru adlı sitede intervüm cıkacak diyor orda daha fazla bilgi bulabilirsiniz, gerci sadece fallout icin konusmadık. demiş. birileri sormuş hangi grafik motorunu kullanacak oyun diye , herhangi bir bilgim yok maalesef diye cevap vermiş. geri kalan da ıvır zıvır isler iste bethesda sadece Fallout IP icin hakları aldıgını fallout online hakları eski firmada kaldıgını filan yazmış. kusura bakmayın klavye turkce olmayınca habire duzeltme yapmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Interplay şaşırtmaya devam ediyor. Aldığımız son dakika haberine göre V13'ün yapımı için bulgar şirketi Masthead Studiosla anlaşmışlar. said: Interplay Entertainment Corp. (OTC Bulletin Board: IPLY) announced today that the company has signed a binding letter of intent with Masthead Studios to fund the development of a Massively Multiplayer Online Game (MMOG), code named "Project: V13." Commenting on the announcement, Interplay Chairman and Chief Executive Officer Herve Caen said, "We are looking forward to turning the vision of our game designers into a compelling online gaming experience. The planning and design completed for Project: V13 thus far, combined with Masthead's resources, tools, and growing team of dedicated MMOG developers, will bring this unique game to reality." Masthead Studios President Atanas Atanasov said, "This arrangement is ideal because it leverages the technology our professionals have specifically built for advanced Massively Multiplayer Online Games into what we expect will be a groundbreaking Interplay gaming title." Masthead studios da ne olaki derseniz, uzayda darkfall diye bildiğimiz Earthrise'ın yapımcısı firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 aga gecın fallout mmo falan. interplay10 dolarak sacrifice satıyo onu cekelim oynıyalım mis gibi oooooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 resimde nuka kolayi, nicko diye okudum, lan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 infilak iyi olmuş bile olabilir, bulgarlara fason abuk sabuk birşey çıkacakmış izlenimi doğmuştu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 eee yeter lan bethesda bi zigitgit artık yav. ulan fallout 3 ün bütün böyle havasının içine ettiler şimdi mmo sunda mezarına da işiyecekler. sinirleniyorum gece gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 kesinmi bu ? Chris biz yapmaya dvm ediyoruz fln. demiş interplay forumlarında. Valla eger gittiyse lisans iyimi kötümü oldu bilemiyorum. Eğer interplay kaybedicek kadar acizse yapmaması iyi olmuş. İşin kötü tarafı böyle bir oyunun belki yıllarca yapılmıycak Bethesda yapsada fps yaparlar ki şahsen en son istiyeceğim şeydir... 3 cok kötüydü. Bir fps olarak cok güzel ve acayip kolay bir oyun. Ama fallout'tan beklediklerinin zerresini veremiyor. Bir kere grubun yok oyunda. Özelliklerin cogu hiçbirşeye yaramıyor (bitirmen için sana dayatmadıkları zaman neye yarar) dahan silaha bitsin oyun. Hani lasvegas tarzı şehirler , kumarhaneler... biryerden biryere gittiğini hissedemiyorsun oyunda. Bölgesine göre atmosfer değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar