Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bunun hakkında hiç konuşuldu mu göremedim ama, daha önce açılmış bir topic varsa kusura bakmayın. AKP iki yerde öğrencileri tartaklamış. Birisi İTÜ'de olmuş. Başbakan gelceği yere öğrenciler sokulmamış. Öğrenciler giremediği için kapı önünde protesto etmek istediklerinde polisler yaka paça saldırmışlar öğrencilere. Diğeri de, AKP genel merkezi önünde "AKP faşisttir" gösterisi yapmak isteyen üniversite öğrencilermiş. Demin Kanal D'de gördüm görüntüleri. 9 öğrenci gitmiş. Bir polis ve birkaç AKP çalışanı öğrencilere saldırmış. Bir tanesi bir öğrenciyi alıp çevirip çevirip fırlatmış. Böyle komik görüntüler çıkmış. Öğrenciler cesaret edememiş herhalde karşı koymaya, anında helikopterli polisler damlar da saldırır diye korkmuşlardır. Savcılığa suç duyurusunda bulunmuşlar, ama birşey çıkacağını sanmıyorum, AKP totaliter rejimi müsaade etmez mahkemeye... Tekrar toplanmışlar 50 kişi olarak bu sefer. AKP'den yetkililerle konuşmak istemişler. Bu sefer çevreleri bir sürü çevik kuvvet polisiyle sarılı vaziyette, her an saldırıp dövmek için :) Ama hiç AKP'den yetkili gelmemiş. Hani böyle şeyleri görünce çok seviniyorum. En azından gençlerin sesi çıkıyor ve AKP'nin ne olduğu çok bariz gözüküyor diye. Şu Fetullah'ın avukatları tarafından kurulmuş Sivil Gençler mi ne öyle garip bir örgüt var ya. Sanki gerçekten sivilleri veya gençleri temsil ediyormuş gibi konuşuyorlardı. "Gençler ne şeriat ne darbe demiyor, ne darbe ne darbe diyor" felan gibi söylemleri vardı bu arkadaşların. AKP çok demokrat felan diyorlardı. Karşılarında en azından adam akıllı gençlik toplanmış da, "gençleri temsil ediyoruz hepsi AKP'yi demokrat buluyor" imajlarına gölge düşmüş oluyor böylece. Converse giyince sivil olunmuyor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bakanlar falan hepsi birlikte mi dalmış ? içeriği okumadım ama. Başlığa göre yorum yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 %47'nin vurduğu yerde gül biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 biter tabii http://bp2.blogger.com/_40xzahqBVOg/Rtm7OOS7B3I/AAAAAAAAAII/_dSQeZo6R7s/s400/abdullah-gul-askerlik-resmi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ben Abdullah Gülü çok yakışıklı buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Çokakıllıadam said: Ben Abdullah Gülü çok yakışıklı buluyorum. ayni corc kluni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 abi anlıyorum. gerçekten anlıyorum. yani akp yanlısı değilim, aksine karşıtıyım. akpnin ideolojini de sevmem, çoğu ekonomik politiasını da yeri gelir eleştiririm. akpnin gaza getirmesiyle bi sürü olay oluyo bu memlekette. ama AKP'nin dövdüğü öğrenciler demek feci abes bişey. AKP parti değil mi? particek mi gibip dövmüşler? parti politikası mı bu adamların? bence ortam çok geriliyor. sesimizi çıkarmayalım demiyorum. ama ak derken bok diyoruz, o hiç güzel olmuyor. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Abi Akp Partisi binasının önünde slogan atan 9 öğrenciyi, binadan çıkan adamlar dövüyor. Bence Akp dövdü demek yanlış olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ya hergün önünden geçiyorum ben o binanın. giren çıkan belli değil. ne tipler var o binada. akp dövdü demek tamamen yalnış demedim zaten. akpnin desteklediği ideoloji dövdü dersin, başka bişey dersin, anlarım. AKP çıktı dövdü demek yalnış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 fede said: abi anlıyorum. gerçekten anlıyorum. yani akp yanlısı değilim, aksine karşıtıyım. akpnin ideolojini de sevmem, çoğu ekonomik politiasını da yeri gelir eleştiririm. akpnin gaza getirmesiyle bi sürü olay oluyo bu memlekette. ama AKP'nin dövdüğü öğrenciler demek feci abes bişey. AKP parti değil mi? particek mi gibip dövmüşler? parti politikası mı bu adamların? bence ortam çok geriliyor. sesimizi çıkarmayalım demiyorum. ama ak derken bok diyoruz, o hiç güzel olmuyor. teşekkürler SENIN DE NE OLDUGUN BELLI OLDU FTW !!1!1!!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yok ben bidaha okudum yazdıklarımı. ütopik şeyler olduğuna karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu fişleme merakı topluma da sıçradı.. 80lerdeki sağcı solcu geyiğine döndü iyice. Kimin söylediğini hatırlamıyorum ama faşizm insanları olduklarını gizlemeye değil, olduklarını açıklamaya zorlar. herkes ben o değilim de şuyum diye açıklama yapmak zorunda kalıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bone said: Karşılarında en azından adam akıllı gençlik toplanmış da, "gençleri temsil ediyoruz hepsi AKP'yi demokrat buluyor" imajlarına gölge düşmüş oluyor böylece. Converse giyince sivil olunmuyor zaten... Akıllı genç dediklerin bir işe yaramaz ondan emin ol. Yaptıkları gereksiz eylemleri onları tanımadan bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Estel_Anorien said: bu fişleme merakı topluma da sıçradı.. 80lerdeki sağcı solcu geyiğine döndü iyice. Kimin söylediğini hatırlamıyorum ama faşizm insanları olduklarını gizlemeye değil, olduklarını açıklamaya zorlar. herkes ben o değilim de şuyum diye açıklama yapmak zorunda kalıyor artık. +1. Ayrıca bir parti çıkıp adam dövmez, garip bir topic olmuş. Gerçekten böyle birşey olsa türkiye sallanır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 AKP cisme bürünmüş adam dövmüş. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 tayyip bizzat çıkıp dövmüş. gül ile voltran yapıp çıkmışlar binadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Minyonların mesajları çok çocukça olmuş bu sefer. "Parti mi dövmüş ehüehe parti adam döver mi lan?!" Bunu bi de 1 Mayıs'ta, Taksim'de bile değil, sendikanın kapısında dayak yiyen ayaktakımına soralım isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Şahsen üslüba laf söylemiştim, minyonlar mı varmış? aa selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 vaay lan o kadar kıçımızı yırttık gene de minyon olduk. hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sg-1 said: Minyonların mesajları çok çocukça olmuş bu sefer. "Parti mi dövmüş ehüehe parti adam döver mi lan?!" Bunu bi de 1 Mayıs'ta, Taksim'de bile değil, sendikanın kapısında dayak yiyen ayaktakımına soralım isterseniz. Çok ateşli post. Gerçekten burada kulağa geldiği kadar hararetli misiniz yoksa sadece böyle gelip giden birşey mi hep merak etmişidir. Neredeyse fanatik bir nefret, kötüleme, savunma, herşeyi gereğinden fazla tutkuyla savunuyorsunuz. Anlayamıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Yakarım romayı da yakarım bulurum seni yine bulurum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Böyle olun, faşist olun canımı yiyin ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 başbakanımız her akşam toplumun 2 kesimine kesin çatıyor,bu 2 kesimi random seçiyor galiba. sonra gelipte neden nefret demek komik kaçıyor,adam son 1 haftadır;içkiden,çalınan kornadan,gazete almamdan,şeker bayramından dolayı benden 4 kez nefret ettiğini söylüyor. tokat atana diğer yanağımı çeviriyim desem,adam onada çattı,bizim kültürümüzde yokmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Komik olmayın ciguliler.Misal türbana özgürlük diye yürüyen hanım olan kızlarımızı başka görüşe sahip insanlar tutupda dövüyormu? Ha bu olay bence tamamen provakatif bir olay.Orası ayrıda bu enayilerde yiyor işte niye yiyorlar çünkü düşmanca bakıyorlar..Mesela budur,agro yu değiştirmeye çalışmayın yemezler yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sanki tayyip benim adamımımmış gibi, "ADAMIN DİYO, ADAMIN DİYO" filan yapmayın lütfen. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar