White Wolf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Arkadaşlar PsP aldımda pek konsollarla aşina değillimdir, memoryden oyun oynuyorum oyunlar arada kasıyor bu normalmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oyunları cso formatında attıysan normal. önce açmak için kasıyor. memory card'ın dandikse yine normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 orjinal memory stick değilse normal, sahtelerin bazıları aşırı yavaş oluyo. ayrıca konsol bölümümüz var tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Kusura bakmayın aceleden buraya açmışım, evet oyunlarım cso formantında memory kartımda sony nın pro duo 8 gb lık yani öyle aşırı değilde mesala araba yarışı oynuyorum birden saniyelik kasıyor, yada gta da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 cso'ları iso'ya convert edip öyle dene. muhtemelen bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 şu bölüme birde psp başlığı eklenseydi çok güzel olacaktı. Bende psp'ye tema yükledim yavaşlayınca kaldırdım ama hala yavaş. Şimdide oyun açacağım zaman açılış sesi ve sony psp hede yazısı 2defa geliyor. Oyunlar kısmı yavaş yüklüyor. İlk aldığımda canavaar gibiydi. Format atsam düzerlirmi diyeceğim güvenemiyor nasıl format atıldığınada bakmadım henüz ya bakarım bir ara. Bunun dışında wirless'i hep berbatmıydı bu aletin böyle? Çok yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sırf ders arası kampuste mal mal vakit öldürmeyim diye alıcam su aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 peki Kadıköy civarında alınabilecek uygun fiyatlı bir yer varmı? yazıcıoğlunda bi soruşturdum , kartsız 330 diyorlar genelde slim için.gerçi pazarlıkla düşermi bilmem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kalkedon diye bir zattan aldım ve acayip memnunum ben. Oralarda sanırım tükkanı. ölü pixel garantisi veriyor ve fiyatlar 270 300 arasında değişiyor dolar ın durumuna göre. Hemde iyi bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 slim le fat in arasındaki tek fark boyut mu?donanım acısından bi farkları var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Slim tv'ye bağlanıyor bir de biraz daha hızlıymışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ram farkı var... slim de 32 pianoda 16 ram var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 odunda 32 diğerinde 64 var. ama tv bağlamak için alınmaz çok kötü oluyor küçük küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 odun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 3000 sürümü çıkacak yakında, onu beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yeni sürümler çıkaracaklarına oyun çıkarsınlar arkadaş. nintendonun 100 de biri oyun çıkarsalar oyuna doyacaz ama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar